Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Mersi mult Oana - eu sunt topita dupa branza de vaci! :floare:

Mersi mult Oana - eu sunt topita dupa branza de vaci! :D

eu numai zic!! de mica de la 6 ani imi faceam cica inghetata polara, imi mixam branza vaci cu miere, esenta de vanilie si un pic de smantana, ce buna mi se parea atunci!!

Pupici!!

eu numai zic!! de mica de la 6 ani imi faceam cica inghetata polara, imi mixam branza vaci cu miere, esenta de vanilie si un pic de smantana, ce buna mi se parea atunci!!

Pupici!!

Eheheeee si eu o mixam cu dulceata de visine sau cu miere! Fagaras sau Baneasa (daca le-ai prins) erau micul dejun preferat :D :D

Se pare ca trebuie sa deschidem un club :D

Inca caut o coca buna de placinta cu branza dulce...ceva oferte doamnele?

Pupam :D

Pupici!!

Eheheeee si eu o mixam cu dulceata de visine sau cu miere! Fagaras sau Baneasa (daca le-ai prins) erau micul dejun preferat :D :D

Se pare ca trebuie sa deschidem un club :D

Pupam :D

Daca se deschide club, vin cu multe rete,cum sunt cu branza de vaci :D

Zici de poale in brau?

post-1297-13167446089677_thumb.jpg

sau prajitura ? Eu o fac si tip pasca ca de Pasti

post-1297-13167449686753_thumb.jpg

Pupici!!

Se pare ca trebuie sa deschidem un club :scratch:

Pupam :)

Vin si eu cu reteta mamei mele de coca pentru placinta:

7 linguri zahar

7 linguri lapte

7 linguri ulei

2 oua

un varf de sare

1 praf de copt

faina cat cuprinde sa iasa o coca potrivit de tare buna de intins cu sucitorul

Se amesteca toate ingredientele si coca rezultata se tine la frigider 1-2 h. sa se odihneasca.

Si o poza cu ultima mea placinta:

post-88-13167660202237_thumb.jpg

In sfirsit am comis-o,tananaaaaaaaa!

post-1267-13167946581969_thumb.jpg

post-1267-13167946397177_thumb.jpg

post-1267-13167946257851_thumb.jpg

Multumesc, Adriana, de reteta :tongue3: !E superA,superA!

Cred de vreo luna tot visez la ea,si-am facut-o cu branza de vaci,pentru ca quark nu gasesc,iar de rabdat n-am mai putut :hello:

Sotul,vazand-o netaiata nu prea s-a entuziasmat,pentru ca nu se prea omoara cu chestii ciocolatoase.Desi,ciocolata ii place,dar nu si prajituri/torturi,ciudat,nu?

No' asta pana sa fi mancat prajitura!E deja a doua reteta de dulce continand cacao,care-i place si lui.

Mi-a zis ca l-am uitmit din nou,pentru a zecea mie oara.Dar i-am zis ca e cazul sa-ti multumeasca tie si internetului.Asa ca, un grand merci si de la el !

In sfirsit am comis-o,tananaaaaaaaa!

Multumesc, Adriana, de reteta :tongue3: !E superA,superA!

Cred de vreo luna tot visez la ea,si-am facut-o cu branza de vaci,pentru ca quark nu gasesc,iar de rabdat n-am mai putut :hello:

Sotul,vazand-o netaiata nu prea s-a entuziasmat,pentru ca nu se prea omoara cu chestii ciocolatoase.Desi,ciocolata ii place,dar nu si prajituri/torturi,ciudat,nu?

No' asta pana sa fi mancat prajitura!E deja a doua reteta de dulce continand cacao,care-i place si lui.

Mi-a zis ca l-am uitmit din nou,pentru a zecea mie oara.Dar i-am zis ca e cazul sa-ti multumeasca tie si internetului.Asa ca, un grand merci si de la el !

Despre ce reteta e vorba? Vreau si eu un link, ceva =))

Eataly, raspund aici. Am cautat pe net pana am gasit o reteta cu unt, am gasit-o dincolo si era incercata si de tine. Am facut doar jumatate de portie, sa vad daca ne place: 200g lapte condensat, 200g ciocolata si 25g unt. E bun, dar prefer ciocolata de casa cu lapte praf.

post-1290-13168076662088_thumb.jpg

[

Eataly, raspund aici. Am cautat pe net pana am gasit o reteta cu unt, am gasit-o dincolo si era incercata si de tine. Am facut doar jumatate de portie, sa vad daca ne place: 200g lapte condensat, 200g ciocolata si 25g unt. E bun, dar prefer ciocolata de casa cu lapte praf.

De ea vorbeam. :salut:

Ma gandeam ca ai incercat una fara unt.Intre timp am mai gasit si eu ceva.Dar cu nutella.Mai vad.

Multumesc, Adriana, de reteta :) !E superA,superA!

Cred de vreo luna tot visez la ea,si-am facut-o cu branza de vaci,pentru ca quark nu gasesc,iar de rabdat n-am mai putut :)

ma bucur ca ti-a placut, si mie mi-a placut foarte mult, linkul precis e asta

http://adriananicoleta.wordpress.com/?s=Petersburg+streusel

reteta e a unei doamne care nu mai e printre noi :) asta e un mod de a ne aminti de ea :)

Facut sambata, lapte de pasare:

http://img17.imageshack.us/img17/6176/p1080267q.jpg

http://img840.imageshack.us/img840/2154/p1080273j.jpg

ma bucur ca ti-a placut, si mie mi-a placut foarte mult, linkul precis e asta

http://adriananicoleta.wordpress.com/?s=Petersburg+streusel

reteta e a unei doamne care nu mai e printre noi :D asta e un mod de a ne aminti de ea :D

Dumnezeu s-o odihneasca!Fiecare lasa ceva in urma,scriitorii carti,muzicienii melodii,dar de multe ori si un lucru 'simplu' ii lasa vii pe oameni in amintirea noastra.

[size=3]O budinca din branzica de vaci la cuptor...,cu oua, amidon, stafide..

post-1297-13171804209609_thumb.jpg

Pupici!![/size]

Un chec :angryfire:

ce frumos ti-a iesit!!! marmoreala e de mare efect https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif