January 2, 201016 yr comment_13284 Frumoase torturi.Unul mai frumos ca altul. La Multi Ani tuturor! Report
January 3, 201016 yr comment_13532 LA MULTI ANI! tuturor!Sa aveti parte numai de bucurii si de sanatate multa!Monadecoratiile sunt din lapte praf si am facut un buchetel si cu brad natural pe care l-am aplicat pe tort.Iti pun o poza cu detaliu .La interior blat simplu pandispan,mousse de piersici si de fistic din retetele Dorei ,careia ii multumesc tare mult! Report
January 3, 201016 yr comment_13542 Acum va prezint tortul de Revelion si de Sf.Vasile.Blat simplu pandispan insiropat cu compot de visine si cu visinata,crema de ciocolata si mousse de visine.Deasupra am facut in premiera glazura de ciocolata a Adrianei(oglinda);aveam emotii ca nu o sa-mi iasa dar am reusit in final;decoratiile de deasupra sunt din lapte praf iar pe lateral am facut figurine din ciocolata alba si neagra.Va pup,numai bine! Report
January 3, 201016 yr comment_13570 Gabrenia, torurile ca torturile frumoase nu zic nu insa farfuriile acelea cu maci m-au dat gata! De unde le-ai luat? Din ro cumva? Sunt fan maci, am suport de bomboane pe 3 etaje si uscator de tacamuri, farfurii inca nu, sunt pe lista la fel ca un serviciu de cafea. Numai sa le gasesc! Report
January 3, 201016 yr comment_13583 Gabrenia, torurile ca torturile frumoase nu zic nu insa farfuriile acelea cu maci m-au dat gata! De unde le-ai luat? Din ro cumva? Sunt fan maci, am suport de bomboane pe 3 etaje si uscator de tacamuri, farfurii inca nu, sunt pe lista la fel ca un serviciu de cafea. Numai sa le gasesc! Buna,Gloxi!Si LA multi ani!Ma bucur ca ti-au placut farfuriile cu maci;da,sunt romanesti ;le-am primit la nunta de la o foarte buna prietena.Stia ca florile mele preferate sunt macii si mi-a gasit acest serviciu de 6 pers.de aici de la noi din Braila.Mai am cescute de cafea,cani si alte farfurii,dar nu tot asa de frumoase ca acestea;ce mai ,si eu sunt fan absolut maci si ma bucur ca si tie iti plac! hai ca m-am dus sa vad ce scrie pe spate:APULUM Fine porcelaine ;poate te ajuta cu ceva sa gasesti si tu,te pup,numai bine! Report
January 3, 201016 yr comment_13615 Merci frumos. ia uite ce am gasit. poate mai inspira pe careva. O sa le scriu sa vad daca pot comanda direct la ei, fara intermediari http://www.apulum.com/ro/index.php?id=10033&lang=ro Report
January 4, 201016 yr comment_13701 La multi ani şi felicitari pentru minunatele torturi realizate !Am o rugaminte mare! Aş face un tort iepuras si mi-ar trebui niste poze pentru inspiratie şi cine ştie, poate si un link de realizare pas-cu pas- ! Va multumesc ! Report
January 4, 201016 yr comment_13717 [color=#800080]Vrabiuto,uite aici viewtopic.php?f=9&t=112&p=13797#p13797[/color] Report
January 4, 201016 yr comment_13753 Multumesc frumos de raspuns, doar ca eu as dori sa fac un iepuras ...sculptat, cit mai real...nu stiu cit de bine mi-ar reusi, dar as vrea sa incerc ! Si mai am o intrebare, ce parere aveti, cum ar fi mai ....real, imbracat in frisca si acoperit cu cocos (asa am vazut pe youtube),imbracat in pasta de zahar sau.. alta varianta ? Report
January 4, 201016 yr comment_13791 Vrabiuto , nu stiu daca te ajuta , pun si eu o poza cu un iepuras , nu stiu cum l-ai putea face , poate te ajuta fetele maestre . (poza e luata de pe net , de undeva ...) http://img101.imageshack.us/img101/824/post370621225379882.jpg Report
January 4, 201016 yr comment_13809 vrabiuta, poate te ajuta asteasau astadin cate vad primul este cu glazura de ciocolata alba... Report
January 4, 201016 yr comment_13814 vrabiuta, am gasit si tiparul pentru cel de-al doilea totam uitat sa specific, torturile le am de pe kuharka; Report
January 5, 201016 yr comment_13959 Buna seara fetele, acum am terminat doua tortulete pentru miine, pentru doi gemanasi ce vor implini miine 3 ani.Sper sa se recunoasca personajele :oops: Inauntru au blat negresa,crema de iaurt si frisca a Gloxiniei ,la care am adaugat cubulete de ciocolata Milka in tortul cu McQueen si portocale si kiwi taiate cubulete in tortul cu Minnie Mouse.Va cer ingaduinta,sunt primele mele incercari de personaje din desene animate/filme pt copii.http://i206.photobucket.com/albums/bb122/mamistef/Torturi/DSC00330.jpg http://i206.photobucket.com/albums/bb122/mamistef/Torturi/DSC00331.jpg Report
January 5, 201016 yr comment_13986 Ce faine issssss! Ambele sunt super, cel cu Minie imi place cel mai mult! Report
January 6, 201016 yr comment_14008 Multumesc mult,Gloxi !!! Am actualizat si pe blog,sa fiu eu cu sufletul impacat Report
January 6, 201016 yr comment_14043 mamistef, sunt super! imi plac amandoua, ti'au iesit tare fain! Report
January 6, 201016 yr comment_14047 [color=#808000][b]Felicitari tuturor fetelor pt torturile noi postate!!!! Sunteti minunate dragelor!!! Va doresc un 2010 plin de fericire, bucurii, multa sanatate si toate realizarile dorite!!!LA MULTI ANI!!!![/b][/color] Report
January 6, 201016 yr comment_14048 Wow ce faine torturi ati facut. Vrabiuta cel albastru m-a dat gata! daniela si Eu vin cu un tort de Revelion si de ziua unei colege 2 in 1 cum ar veni. Sper sa o impresionez nitel mai ales ca nu stie de el, fiind un tort surpriza. [color=#808000][b]Oti te tzuc de nu te vezi pentru ideea asta de tort....SUPERBA!!! De tort nu mai zic!!!![/b][/color] Report
January 6, 201016 yr comment_14049 [color=#808000][b]Hai sa va arat si eu unul din ultimele mele torturi....prestat dupa reteta de aici...De data aceasta l-am intitulat Tort FERICILINA...vi-l dedic cu drag tuturor si sa fie de bun augur [/b][/color] Report
January 6, 201016 yr comment_14052 Dora,e fantastic,ma minunez de fiecare data de creatiile tale,ai un talent deosebit.Am si eu o curiozitate:cat timp iti ia sa faci un aranjament floral?Cat despre reteta,cu italiana mea de balta,n-am inteles ingredientele(le-ai scris in romana pe undeva?),nu stiu nici prosecco ce e,iar uimirea e si mai mare la rezultatul final:cum ai reusit sa faci tortul rotund,intr-o tava patrata? Mamistef-imi plac torturile tale,sunt f. reusite. Felicitari tuturor pt. creatii si efortul depus si La multi ani si un an prosper cu multa sanatate ! Report
January 6, 201016 yr comment_14066 Dora,e fantastic,ma minunez de fiecare data de creatiile tale,ai un talent deosebit.Am si eu o curiozitate:cat timp iti ia sa faci un aranjament floral?Cat despre reteta,cu italiana mea de balta,n-am inteles ingredientele(le-ai scris in romana pe undeva?),nu stiu nici prosecco ce e,iar uimirea e si mai mare la rezultatul final:cum ai reusit sa faci tortul rotund,intr-o tava patrata? [color=#808000][b]Ortansa draga mea hai sa-ti raspund pe rand...pe blogul meu reteta e scrisa si-n romana...dar nu stiu ce are de nu se vede...Deci daca vrei sa vezi si ingredientele in romana trebuie sa setezi tot textul respectiv...de sub ingrediente tortul l-am expus si pe culinar....tot Tort Viola se intituleaza...la Retete in imagini...si acolo am explicat ca din tava dreptunghiulara am taiat un rotund i-am pus un blat rotund sus si l-am transformat in tort Pt un aranjament floral depinde cat de repede te misti...cateva ore pt a forma florile (depinde cate faci)...cel putin 48ore ca sa se usuce bine....apoi iar vreo 2-3 ore sa le legi in buchet etc...[/b][/color] Report
January 6, 201016 yr comment_14068 Dora,e fantastic,ma minunez de fiecare data de creatiile tale,ai un talent deosebit.Am si eu o curiozitate:cat timp iti ia sa faci un aranjament floral?Cat despre reteta,cu italiana mea de balta,n-am inteles ingredientele(le-ai scris in romana pe undeva?),nu stiu nici prosecco ce e,iar uimirea e si mai mare la rezultatul final:cum ai reusit sa faci tortul rotund,intr-o tava patrata? [color=#808000][b]Ortansa draga mea hai sa-ti raspund pe rand...pe blogul meu reteta e scrisa si-n romana...dar nu stiu ce are de nu se vede...Deci daca vrei sa vezi si ingredientele in romana trebuie sa setezi tot textul respectiv...de sub ingrediente tortul l-am expus si pe culinar....tot Tort Viola se intituleaza...la Retete in imagini[u]...si acolo am explicat ca din tava dreptunghiulara am taiat un rotund i-am pus un blat rotund sus si l-am transformat in tort [/u]Pt un aranjament floral depinde cat de repede te misti...cateva ore pt a forma florile (depinde cate faci)...cel putin 48ore ca sa se usuce bine....apoi iar vreo 2-3 ore sa le legi in buchet etc...[/b][/color] sa stii ca atata m-am gandit si mi-am rasucit mintea ca pana la urma la explicatia asta am ajuns si eu ca fiind singura posibila.acum m-am prins ,orice prajitura/tort bagat sub/intre 1-2 straturi de blat rezulta un tort impecabil:-).bravos,ma duc sa vad si explicatiunile pe forum:-) Report
January 6, 201016 yr comment_14087 Dora, la multi ani si tie! si....mi'a fost tare dor sa'mi incant privirea cu'n tort de'a tau:) Report
January 6, 201016 yr comment_14121 La multi ani cu sanatate! Ma bucur ca v-am (re) gasit.!(ii multumesc "danezei" pe aceasta cale)sunt noua pe acest forum si... ,si mai noua in arta culinara,deci, DA vreau sa invat.Cred ca m-am inscris la "cursul" perfect. Report
January 7, 201016 yr comment_14141 stiu ca sunteti niste fete grozave si nu o sa radeti ( prea tare de torturile mele de craciun, tort krant - reteta laura_lala: pt. revelion, tort frisca+fructe: aseara, Tort Dobos - reteta KikenHana: torturile sunt facute pt noi, asa ca sunt decorate pt a fi mancate fara sa ne incurcam in elemente de decordobosu e montat pe tava de pizza in care am copt foile, neavand la indemana un platou atat de mare iar orhideele primite erau pe duca asa ca le-am dat o ultima intrebuintare nobila. Report