Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ajunul si Craciunul 2011, 2012, 2013 acasa la noi

Featured Replies

• Author

Ia Daniella si Any, ca mi-ati dat o idee buna,zic eu.

Rog mult moderatorii sa mute mesajele off-topic la han,daca se poate si au timp.Multumesc anticipat si scuze daca dau de munca in plus cuiva.

Hai mai Ellani, stai linistita, e topicul meu fac ce vreau cu el :hug: , eu cred ca nu e nevoie de mutat mesajele :hug: .

• Author

imi plac candelabrele, fata de masa, paharele, tot, tot

Farfuriile, tacamurile si paharele le avem cadou de la parintii mei dragii de ei, avem set de 12 persoane din fiecare.

Oau, Any, am ramas fara cuvinte, totul arata minunat, masa frumos aranjata, multe, multe feluri de mancare, foarte apetisante...imi place foarte mult!
  • Author

Asa i-ai avut si pe ei la masa intr-un fel. =))

Da si pe ei si pe tine :notworthy: !

Oau, Any, am ramas fara cuvinte, totul arata minunat, masa frumos aranjata, multe, multe feluri de mancare, foarte apetisante...imi place foarte mult!

Multumesc frumos de aprecieri :D !

• Author

La masa din Ajun, nu am avut farfurii suport sub toate farfuriile, pentru ca era programat sa fim in 6 si am doar 6 farfurii suport.

In ultimul moment s-au unit si celelalte 3 persoane, am devenit 9.

Chiar vreau sa merg zilele astea sa mai iau alte 6, sper sa gasesc.

La masa din Ajun, nu am avut farfurii suport sub toate farfuriile, pentru ca era programat sa fim in 6 si am doar 6 farfurii suport.

unde bagati atatea, fata frumoasa? ca eu pt o masa de 12 mi-am procurat de toate felurile pahare, tacamuri, platouri, castronele, castronase etc si acum am dulapurile pline ochi ... :pupic:

• Author

unde bagati atatea, fata frumoasa? ca eu pt o masa de 12 mi-am procurat de toate felurile pahare, tacamuri, platouri, castronele, castronase etc si acum am dulapurile pline ochi ... :pupic:

Pai numai, gata, se vede ca si dulapurile mele dau aceleasi semne, am de bagat serviciul nou de ceai si suportul de tort, dar nu stiu unde :hug:

Mamma mia, cite ai facut, ai muncit ca o eroina, dar se vede ca-ti place si ca esti apreciata, ceea ce e foarte important si frumos.

De unde ai cumparat sortul? :-*

imi pun prietenii sa-mi caute Colomba Platino de Duca de Salaparuta ca imi place mult ce am citit despre el :)

Petrecere frumoasa de anul nou, sa te odihnesti si sa va distrati :)

• Author

Mamma mia, cite ai facut, ai muncit ca o eroina, dar se vede ca-ti place si ca esti apreciata, ceea ce e foarte important si frumos.

De unde ai cumparat sortul? :-*

imi pun prietenii sa-mi caute Colomba Platino de Duca de Salaparuta ca imi place mult ce am citit despre el :)

Petrecere frumoasa de anul nou, sa te odihnesti si sa va distrati :)

Nici cu tine nu mi-e rusine :) !

Vinul e superb, ti-l recomand.

Sortul l-am luat de la Siena acum cativa ani, am impresia ca au si site dar daca mi-as aduce aminte numele magazinului bine-ar fi.

Merci, abia astept, am probat in seara asta costumatia pentru rev, se pare ca am mancat prea multe prajituri si alte cele :) .

Merci, abia astept, am probat in seara asta costumatia pentru rev, se pare ca am mancat prea multe prajituri si alte cele :P .

Scapa de prajituri din casa si baga dieta pana la plecare :)

Asta e buba cu mesele astea ca apoi vrei nu vrei ai o multime de consumat ... :P

• Author

Merci, abia astept, am probat in seara asta costumatia pentru rev, se pare ca am mancat prea multe prajituri si alte cele :P .

Scapa de prajituri din casa si baga dieta pana la plecare :)

Asta e buba cu mesele astea ca apoi vrei nu vrei ai o multime de consumat ... :P

Prajiturile ma termina pe mine...

Eu nu mai zic nimic... cum poate sa arate totul... Felicitari!

Mi-ar fi placut si mie sa am timp de ceva... orice. Asta e, ramane pe anul viitor.

Daaaa' am cautat reteta trufelor (stella) si nu le-am gasit pe nicaieri. Prea le-ai laudat, asa ca parca as fi vrut sa vad despre ce e vorba.

Ma ajutati si pe mine cu ceva reteta sau link, va rog frumos?

• Author

Eu nu mai zic nimic... cum poate sa arate totul... Felicitari!

Mi-ar fi placut si mie sa am timp de ceva... orice. Asta e, ramane pe anul viitor.

Daaaa' am cautat reteta trufelor (stella) si nu le-am gasit pe nicaieri. Prea le-ai laudat, asa ca parca as fi vrut sa vad despre ce e vorba.

Ma ajutati si pe mine cu ceva reteta sau link, va rog frumos?

Merci Sorina :) !

Lasa ca tu oricum ai avut un Craciun frumos in casuta noua :P .

Reteta de trufe e la han, pagina 407 postul 8127

https://forum.artaculinara.ro/topic/2266-la-hanul-arta-culinara/page__st__8120__p__116428entry116428

• Author

Am avut la gustare branzeturi pe care le-am servit cu dulceata de smochine si dulceata de pere facute de mama.

In cinstea ei, pun pozele mai de aproape la dulceturi, le-a facut vara asta aici la mine cu fructele din gradina de la noi.

Delicioase e putin spus. Doar fructe si zahar. Fara altceva.

dulceata de smochine

post-13-13251569841325_thumb.jpg

dulceata de pere

post-13-13251568779981_thumb.jpg

Ohhh cum arata si dulceturile ! cea de smochine zici ca sunt icre ....

Nu am mancat niciodata branzeturi cu dulceata :) . Cum se procedeaza?

• Author

Ohhh cum arata si dulceturile ! cea de smochine zici ca sunt icre ....

Nu am mancat niciodata branzeturi cu dulceata :) . Cum se procedeaza?

Eu branzeturile le-am pus pe platou, fiecare isi ia felii din branza care vrea si o lingurita de dulceata pe farfurie.

Tai o bucatica de branza pui deasupra dulceata si papi :P .

Cele mai potrivite dupa parerea mea sunt dulceata de smochine, de pere, eu am avut asta vara si de gogonele si de ardei gras un pic picanta (astea 2 primite).

Poti sa mananci asa si parmigiano, merge si cu dulceata de capsuni, de nuci.

Daca-l gasiti, ma treceti si pe mine pe lista? :wub:

Of course

Adriana aici se gaseste sortul de cumparat

aici sorturile disponibile

http://www.vigar.com/tiendavigar/catalogsearch/result/?q=delantal

aici al meu

http://www.vigar.com/tiendavigar/delantal-diams-lulu.html

mersi frumos, imi mai lipseste acu sa cumpar si din Spania :-*

M-am delectat si eu la masa ta! Ce-a iesit din mainile tale bate orice restaurant si firma de catering. Cum ai reusit sa faci singura atatea feluri? Cate zile ti-au luat pregatirile? Si-ai mai avut putere sa o iei de la capat a doua zi! Meriti aplauze la scena deschisa!
  • Author

M-am delectat si eu la masa ta! Ce-a iesit din mainile tale bate orice restaurant si firma de catering. Cum ai reusit sa faci singura atatea feluri? Cate zile ti-au luat pregatirile? Si-ai mai avut putere sa o iei de la capat a doua zi! Meriti aplauze la scena deschisa!

M-am straduit atat cat am putut, ca mai mult de-atat nu cred ca ma mai tineau puterile.

Prajiturile le-am facut de dinainte, de joi, vineri am fiert legumele pentru salata boeuf, am facut maioneza, lamaile umplute si lasate intregi pana sambata cand le-am taiat si dus la masa direct, am facut tarta cu zucchine si morcov, salamul de caracatita, checul cu ciuperci, am dezghetat vinetele si le-am pus la scurs la frigider asa incat sambata am pus numai maioneza peste ele care era gata deja, smochinele si curmalele se fac rapid de tot si le-am facut sambata dupa amiaza pe la 5.30 si le-am si pus pe masa.

Crevetii i-am fiert de dimineata devreme sambata, pusi la scurs, facut repede sosurile, amestecat si conservat in frigider.

Apoi rapid de tot tot sambata dimineata vol en vent-urile si crema, seara inainte de a le duce la masa le-am umplut si apoi tot restul ca nu-mi mai aduc aminte ce si cum am avut .

Supa de peste am facut-o seara, am terminat-o inainte sa vina oaseptii.

Pastele le-am facut pe moment, la fel si pestele spada.

Supa am facut-o duminica dimineata, iepurii la fel.

Sarmalele le-am pus la fiert dupa amiaza duminica, cand toti dormeau pe canapele in salon :) .

Merci de aprecieri :drool:

• Author

Daca-l gasiti, ma treceti si pe mine pe lista? :)

Of course

Adriana aici se gaseste sortul de cumparat

aici sorturile disponibile

http://www.vigar.com/tiendavigar/catalogsearch/result/?q=delantal

aici al meu

http://www.vigar.com/tiendavigar/delantal-diams-lulu.html

mersi frumos, imi mai lipseste acu sa cumpar si din Spania :drool:

Cum??? Inca n-ai cumparat din Spania? Nu-mi vine sa cred :) !