March 21, 201214 yr Author comment_138093 Si eu tot de platouri ziceam. La Ikea nu am vazut aici ce zici tu. De altfel, nu prea sunt aici stilul asta. Cat despre aripioare si alte alea, normal ca as manca, da eu nu am timp nici sa trag un...pardon, nici sa imi trag sufletul adica. Numai setul de farurii l-am luat de la Ikea, alea simple, crem. Le-am pus la topicul cu Ikea cand le-am luat.Platourile le-am luat de prin alte parti. Sunt innebunita dupa stilul asta. Any, esti greu de egalat, o plecaciune si din partea mea! Gela, ei , nici chiar asa!Sarumana ! Report
March 22, 201214 yr comment_138276 Numai setul de farurii l-am luat de la Ikea, alea simple, crem. Le-am pus la topicul cu Ikea cand le-am luat.Platourile le-am luat de prin alte parti. Sunt innebunita dupa stilul asta. Tja, was du nicht sagst Da' aici dai cu pusca dupa ele frate si nu-s, nema Aaaa, stai ca mi-a venit o ideutza: zi-mi te rog si mie ce producator e. Saru'muna! Report
March 22, 201214 yr Author comment_138281 Numai setul de farurii l-am luat de la Ikea, alea simple, crem. Le-am pus la topicul cu Ikea cand le-am luat.Platourile le-am luat de prin alte parti. Sunt innebunita dupa stilul asta. Tja, was du nicht sagst Da' aici dai cu pusca dupa ele frate si nu-s, nema Aaaa, stai ca mi-a venit o ideutza: zi-mi te rog si mie ce producator e. Saru'muna! Platourile? N-au nici o marca nica, Report
March 22, 201214 yr Author comment_138305 Nu scrie pe ele cine le face? Lori, sunt chestii ieftine, nu sunt de marca, nu scrie absolut nimic pe ele.Platoul mare a costat 8 euro si e imens ala dantelat.Cele dreptunghiulare parca 5 euro bucata, nici nu mai stiu. Report
March 22, 201214 yr comment_138384 Ata ete, n-am noroc. Ma gandeam sa le caut si eu pe net, poate oi da de ceva, da' nush ce expresie sa introduc. Vesela dantelata, antic? Dati-mi niste idei. Report
March 22, 201214 yr Author comment_138385 Ata ete, n-am noroc. Ma gandeam sa le caut si eu pe net, poate oi da de ceva, da' nush ce expresie sa introduc. Vesela dantelata, antic? Dati-mi niste idei. Shabby chic Report
March 22, 201214 yr comment_138425 Acum am citit si eu topicul asta. Bravo, Any, esti foarte priceputa. Familia ta trebuie sa fie foarte mandra de tine. Iar farfuriile si platourile imi plac si mie mult, le-am mai admirat si prin alte parti. Report
March 22, 201214 yr Author comment_138431 Acum am citit si eu topicul asta. Bravo, Any, esti foarte priceputa. Familia ta trebuie sa fie foarte mandra de tine. Iar farfuriile si platourile imi plac si mie mult, le-am mai admirat si prin alte parti. Merci Ela, eu ador stilul asta, le-am cautat inainte de Craciun pentru ca as fi vrut un set din asta, dar costau extrem de mult si am renuntat. Asa ca am gasit platouri separat si la pret bun asa ca le-am luat imediat ! Report
April 10, 201214 yr Author comment_142333 A doua zi de Pasti, aici se obisnuieste sa se mearga la tara, la gratar si pizze. Adica Pasquetta.Anul asta am reusit sa mergem la noi la tara.Chiar daca casele nu sunt gata, am avut ce era mai important: gratarul, cuptorul pe lemne de facut pizza si altele. Ca gustari am dus tot ce-a ramas din prima zi de Pasti: salata boeof, vol au vent si tarta Pasqualina.Am avut paste la cuptor facute de soacra-mea Gratar de miel Anghinare la cuptor Legume la cuptor: cartofi, ceapa, vinete, anghinare, ulei ev, sare, piper, putine rosii din conserva pe deasupra. Pizza cu usturoi felii, ansoa (sau sardele in ulei) suc de rosii, ulei, ev, parmigiano. (cele cu scobitori in ele au semn, adica sunt fara usturoi) Pizza cu cartofi Aici la cuptor, alaturi de pizza alba - numai cu ansoa si oregano Apoi profiterol la care nu am poze, capsuni cu zahar si lamaie Mielul dulce de Pasti, cu migdale si fistic De dimineata pana seara cu multa voie buna!Eu am mai fotografiat natura Report
April 10, 201214 yr comment_142357 Nu pot a zic decat, minunat, tot, de la prima poza pana la ultima!Felicitari Report
April 10, 201214 yr Author comment_142360 Sublim Ca tot ce faci tu Mi-ai facut pofta de pizza Merci Cosmina! Pizza cu ansoa sau sardele e preferata mea. Si aia alba. Prieteni ca any_annette sa tot ai :D Daaaaaa si eu as vrea sa am prieteni ca mine ! Nu pot a zic decat, minunat, tot, de la prima poza pana la ultima!Felicitari Merci Cristina, a fost asa ca prima data, fara comoditati, etc. Dar a fost super bine. Report
April 10, 201214 yr comment_142407 Anutzaaaaaaa, pot sa fiu si eu prietena ta ? pot??Sublimissim totul. Brava Report
April 11, 201214 yr comment_142427 Mancarea este apetisanta, dar pozele cu natura mi-au mers la suflet! Ai mare noroc sa te bucuri de asa frumuseti! Poate de aia faci numai lucruri frumoase! Report
April 11, 201214 yr comment_142433 Vai de mielu' meu.Plin cu fistic. Stiu ca-i extra dulce dar chit ca ma urcam in palmieru' ala si coboram de 15 mii de ori si tot mancam. Si legumele alea la cuptor.... Report
April 11, 201214 yr Author comment_142510 Anutzaaaaaaa, pot sa fiu si eu prietena ta ? pot??Sublimissim totul. Brava Stellina draga si scumpa ti-as pregati bucate cu toata inima ! Mancarea este apetisanta, dar pozele cu natura mi-au mers la suflet! Ai mare noroc sa te bucuri de asa frumuseti! Poate de aia faci numai lucruri frumoase! N-am vrut eu sa dau prea mult din casa, dar toata straduta de la poarta pana la casa e strajuita de palmieri de-o parte si de alta.Merci Zerda ! Vai de mielu' meu.Plin cu fistic. Stiu ca-i extra dulce dar chit ca ma urcam in palmieru' ala si coboram de 15 mii de ori si tot mancam. Si legumele alea la cuptor.... Da, e dulce mielul dar crede-ma ca nu m-am mai gandit la calorii. Imi pare rau ca am mancat numai jumate de felie, nu mai mergea dupa atata mancare pranz si cina.Legumele sunt bestiale. Any, doar atat pot sa zic: Sublim!!!!!! Foxule merci ! Report
April 11, 201214 yr comment_142581 Ma duc sa lesin putin, apoi postez si eu meniul meu slabanog Any, superb, superb, superb! Ca de altfel tot ce faci tu! Report
April 11, 201214 yr Author comment_142588 Ma duc sa lesin putin, apoi postez si eu meniul meu slabanog Any, superb, superb, superb! Ca de altfel tot ce faci tu! Ei taci din gura, asta a fost meniu peizan vorba Stellei!La pranz am mancat gustarile afara langa gratar, asteptind sa se faca carnea. Apoi am mancat carnea tot asa in mijlocul naturii , ba pe langa gratar, ba pe langa cuptor asteptind sa se incalzeasca pastele, ba cu un paharel de vin rosu.Apoi am mancat ca oamenii la masa pastele . Seara, am mancat mai civilizat, la masa, de la cap la coada . Maya ! Report
April 11, 201214 yr comment_142592 ce frumos e că ai ocazia să papi bucate alese, in decor de vis şi în compania celor dragi. da' marea, unde-i marea? dacă zici că-i peste drum, mă duc să leşin cu maya http://forum.lancerzone.com/style_emoticons/default/faint.gif Report