October 15, 201213 yr comment_166310 Eu iar sunt intarziata (de-aia nu prea scriu, ca mereu pierd evenimentele) dar trebuie sa-mi exprim admiratia pentru tot ce faci https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif La multi ani domnului, sanatate si numai bine, ca fericit n-are cum sa nu fie cu tine langa dumnealui! Report
October 15, 201213 yr comment_166312 Cu intarziere, ca numai acum am citit, La multi ani sotului tau, sa fiti tot asa fericiti multi ani de-aici inainte si felicitari pentru masa pregatita, care e, ca de obicei , eleganta, imbietoare, facuta cu drag si din inima. Tare imi plac mesele tale! Report
October 15, 201213 yr Author comment_166318 Eu iar sunt intarziata (de-aia nu prea scriu, ca mereu pierd evenimentele) dar trebuie sa-mi exprim admiratia pentru tot ce faci https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif La multi ani domnului, sanatate si numai bine, ca fericit n-are cum sa nu fie cu tine langa dumnealui! Cu intarziere, ca numai acum am citit, La multi ani sotului tau, sa fiti tot asa fericiti multi ani de-aici inainte si felicitari pentru masa pregatita, care e, ca de obicei , eleganta, imbietoare, facuta cu drag si din inima. Tare imi plac mesele tale! Alpha si 2ut , va multumesc din suflet, ma umpleti de bucurie de fiecare data si am zis si-o repet, faptul ca place ceea ce fac inseamna mult pentru mine, la fel ca fiecare cuvant frumos pe care-l primesc.Multumesc mult de urari ! Report
October 15, 201213 yr comment_166320 Anyyyyy, decor nou, asa de elegant si fin cu noul set de masa alb si cu un touche fresh verde ... Mult imi place, muuult!Cat despre preparate, ca de obicei ... totul arata de revista!Cel mai mult si mai mult imi place cum emana fericirea din manutele si sufletel in pregatirile pentru COMOARA ta! Multa sanatate si fericire si de acum inainte 100 ani! La Multi Ani, Domnul Any si tine-ne-o tot asa in forma! PS: Multumesc pt retetele pe care mi le-ai scris la ultima postare vreau si reteta ta de panna cotta fara termomix Report
October 15, 201213 yr Author comment_166327 Anyyyyy, decor nou, asa de elegant si fin cu noul set de masa alb si cu un touche fresh verde ... Mult imi place, muuult!Cat despre preparate, ca de obicei ... totul arata de revista!Cel mai mult si mai mult imi place cum emana fericirea din manutele si sufletel in pregatirile pentru COMOARA ta! Multa sanatate si fericire si de acum inainte 100 ani! La Multi Ani, Domnul Any si tine-ne-o tot asa in forma! PS: Multumesc pt retetele pe care mi le-ai scris la ultima postare vreau si reteta ta de panna cotta fara termomix Multumesc draga mea de urari !Dani, setul de farfurii e ala de la Ikea, daca-ti mai amintesti, il pusesem si pe topicul cu pricina cand l-am luat.Fata de masa e unul din cadourile pe care le-am primit de la finii pe care am avut placerea sa-i cununam ( cum ar zice Maestrul Paparotti ) si cum aveam servicul de tacamuri cu verde si vaza verde, am luat flori albe si am luat la metru bentita verde pe care le-am taiat mai apoi si le-am legat asa simplu. Report
October 15, 201213 yr comment_166367 Te-am mai felicitat si pe blog, te mai felicit inca odata si aici.Imi place ca aranjata masa simplist, verdele e una din culorile mele preferate.Si-mi plac paharele.Pe cele cu picior le am si eu le-am primit cadou de la nasi anul asta, ca tot serbam nunta de cristal.Mi-ar place unele micute, mama avea de whisky, da au ajuns in zestrea surorii celei mari .Sicilia cheama boemia .Ruloruile din sunca de Praga umplute cu salata de morcovi si telina erau intr-un timp nelipsite de pe mesele noastre, bine ca mi-ai readus aminte de ele Report
October 15, 201213 yr comment_166368 La multi ani sotului si mii de felicitari pentru pregatiri!Arata superb! Retetele la saruturi de doamna sarate si muschi de porc imbracat le gasesc pe undeva? Report
October 15, 201213 yr Author comment_166370 Te-am mai felicitat si pe blog, te mai felicit inca odata si aici.Imi place ca aranjata masa simplist, verdele e una din culorile mele preferate.Si-mi plac paharele.Pe cele cu picior le am si eu le-am primit cadou de la nasi anul asta, ca tot serbam nunta de cristal.Mi-ar place unele micute, mama avea de whisky, da au ajuns in zestrea surorii celei mari .Sicilia cheama boemia .Ruloruile din sunca de Praga umplute cu salata de morcovi si telina erau intr-un timp nelipsite de pe mesele noastre, bine ca mi-ai readus aminte de ele Multumesc mult Ioana !Paharele ni le-au facut cadou ai mei dragii de ei, de apa, de vin si de sampanie. Am de 12 persoane si mi-s tare dragi.Ahahaha Sicilia cheama boemia! Rulourile au placut mult la toata lumea, s-au terminat primele ! Report
October 15, 201213 yr Author comment_166371 La multi ani sotului si mii de felicitari pentru pregatiri!Arata superb! Retetele la saruturi de doamna sarate si muschi de porc imbracat le gasesc pe undeva? Multumesc frumos Ralesule !Aici am pus reteta de muschi https://forum.artaculinara.ro/topic/638-muschiulet-de-porcule/page__st__80 Iar reteta de "baci di dama" o pun mintenas cu imagini . Report
October 15, 201213 yr comment_166372 La multi ani sotului si mii de felicitari pentru pregatiri!Arata superb! Retetele la saruturi de doamna sarate si muschi de porc imbracat le gasesc pe undeva? Multumesc frumos Ralesule !Aici am pus reteta de muschi https://forum.artaculinara.ro/topic/638-muschiulet-de-porcule/page__st__80 Iar reteta de "baci di dama" o pun mintenas cu imagini . astept cu interes Report
October 15, 201213 yr Author comment_166389 astept cu interes Dorinta ti-a fost indeplinita ! Foarte frumos any! La multi ani sotului! Multumesc de urari, Milena ! Report
October 15, 201213 yr comment_166413 La multi ani si pentu sot si pentru tine,sa fiti multi ani fericiti alaturi. Verdele imi place si mie,si paharele si tot, tot, tot. Bravo bravissima,caci nu stiu ce cuvinte sa mai gasesc ca sa nu ma repet,la cate mese minunate pregatesti.Chiar si ceea ce-i gandit in scurt timp,tot foarte bine gandit iese la tine :) Am vazut c-ai inceput dieta,nu stiu cum sa reusesti cu atatea bunatati in casa. Report
October 16, 201213 yr comment_166539 Ca intotdeauna, la inlatime, Any! Sa-ti traiasca sotul si sa aveti multi ani frumosi de trait impreuna de acum inainte! Report
October 16, 201213 yr Author comment_166561 La multi ani si pentu sot si pentru tine,sa fiti multi ani fericiti alaturi. Verdele imi place si mie,si paharele si tot, tot, tot. Bravo bravissima,caci nu stiu ce cuvinte sa mai gasesc ca sa nu ma repet,la cate mese minunate pregatesti.Chiar si ceea ce-i gandit in scurt timp,tot foarte bine gandit iese la tine :D Am vazut c-ai inceput dieta,nu stiu cum sa reusesti cu atatea bunatati in casa. Multumim de urari ! Esti o draguta ca de obicei .Pai nu prea mai am bunatati, am golit frigiderul, cumparaturi fac putin cate putin ca sa nu fac stocuri si uite-asa. Ca intotdeauna, la inlatime, Any! Sa-ti traiasca sotul si sa aveti multi ani frumosi de trait impreuna de acum inainte! Multumimi de urari Gela ! Report
October 28, 201213 yr Author comment_167745 Azi, de duminica: paste la cuptor - file de porc in crusta de fistic, la baza crema de mazare - prajitura cu cocos Cin cin! Report
October 29, 201213 yr Author comment_167884 Frumos, Any, mi-ar placea o masa de duminica la tine! Bia, eu incerc mereu duminca sa fac mai special asa, chestii pe care nu le fac in timpul saptamanii, cum ar fi pastele astea la cuptor care necesita timp si oricum ar fi le mancam doar duminica ca au farmecul lor.Multumesc mult , iti trimit virtual cate-o portie din toate si-un pahar de vin, e bun asa ? Report
October 29, 201213 yr comment_167887 Frumos, Any, mi-ar placea o masa de duminica la tine! Bia, eu incerc mereu duminca sa fac mai special asa, chestii pe care nu le fac in timpul saptamanii, cum ar fi pastele astea la cuptor care necesita timp si oricum ar fi le mancam doar duminica ca au farmecul lor.Multumesc mult , iti trimit virtual cate-o portie din toate si-un pahar de vin, e bun asa ? Bun asa, mai ramane compania... Report
October 29, 201213 yr comment_167904 f elegant, Any! te admir sincer.n-ai fi tu daca n-ai fi asa de atenta la detalii. as incerca si eu piure-ul de mazare, oare tb inlaturate cojile? ca pe mine cred ca m-ar deranja. Report
October 29, 201213 yr Author comment_167910 Bun asa, mai ramane compania... Esti tare tare draguta ! f elegant, Any! te admir sincer.n-ai fi tu daca n-ai fi asa de atenta la detalii. as incerca si eu piure-ul de mazare, oare tb inlaturate cojile? ca pe mine cred ca m-ar deranja. Eu l-am facut cu mazare congelata, am pus-o la fiert intr-oleaca de supa, cu o ceapa taiata grosolan, sare, piper, un fir de ulei de masline.Am scurs-o, am adaugat niste maghiran si am mixat tot, nu se simte nimic. File-ul de porc taiat felii si tras la tigaie pe toate partile cu frunze de salvie si ulei de masline, apoi imbracat in fistic si dat la cuptor la 180 de grade pana ce se crocabteste cat de cat fisticul. Sarumana ! Report
October 29, 201213 yr comment_167920 Excelent!Ce fata de masa frumoasa, ce servet frumos si ce original legat , ce farfurii frumoase si ce preparate si ce poze!!! M-ai ucis! Report
October 29, 201213 yr Author comment_167946 Excelent!Ce fata de masa frumoasa, ce servet frumos si ce original legat , ce farfurii frumoase si ce preparate si ce poze!!! M-ai ucis! Si mie mi-e draga fata de masa, am doua la fel de la mama, cumparate in Ro.Iar servetul nu era in plan sa-l aranjez asa, mi-a venit idea in timp ce puneam pastele la fiert, si m-am gandit c-ar sta bine un fir de pasta tras pe panglica. Merci Redi, ma bucur ca-ti place ! Report
December 8, 201213 yr Author comment_173801 Meniul nostru de duminica acum 2 saptamani:- stea din mamaliga cu gorgonzola si miez de nuca. E o idee excelenta de aperitiv cald. Mamaliga poate fi preparata inainte. Se pune calda intr-o tava unsa cu unt. Stratul de mamaliga ar trebui sa aiba aceeasi inaltime cu inaltimea formei cu care o veti taia. Cand e rece se taie cu forma preferata, eu am taiat-o cu o forma de biscuiti. Mi-a placut ideea de stea, poate din cauza sarbatorilor care se apropie cu pasi repezi. Am pus cele doua stele pe o tava acoperita cu hartie de copt, deasupra am pus cuburi de gorgonzola si am dat la cuptor pana ce branza a inceput sa se topeasca, dar nu de tot.Deasupra am pus apoi cate un miez de nuca. Delicios. Numai bun de deschis apetitul . - spaghetti cu fistic si gorgonzola. Delicioase, mai ales pentru cine adora fisticul ca mine, dar poate le cunoasteti deja pentru ca am mai vorbit despre ele aici. - iepure umplut cu prosciutto crudo, carne macinata si fistic, cu garnitura de cartofi duchessse. Extraordinar de bun, ne-a placut la maxim.Reteta aici - paine proaspata de casa Report