April 27, 201214 yr comment_145894 Dexter, stau de vineri dupa masa pana duminica, dar nu fac nici un fel de tratament ( e un fel de team buildin gal sotului meu si se merge cu familion cu tot). Mi-am facut tot felul de calcule si socoteli, adica am 8 saptamani pana mergem in concediu, timp in care am in plan detoxul si o operatie de colecistectomie si nu pot sa le aranjez decat asa (3 saptamani de detox, apoi operatia, apoi regim cam o luna in care nu e voie cruditati -rosii, castraveti- apoi concediu).Oana, ma bucur ca te simti bine si plina de energie, sper sa fie asa si la mine. Report
April 28, 201214 yr comment_146095 Astazi este ultima zi din saptamana a 2-a de detox. Am rezistat tentatiilor pana la urma!! Perioada luni a venit, sunt inca ok cu poftele, nu se putea mai bine!! Cantarul meu a ramas la aceasi greutate dar la corpt arat f slaba,s-a conturat f frumos, m-am indesat, am scapat de celulita, de carnea falfaitoare si incap in toate hainele mele. Eeeeeeeeee!!! Alceva mai mult nu-mi doream, decat sa-mi vina hainele care ma astepatau de vreo 3 ani de inainte de a ramane insarcinata cu a 2-a fetita si sa scap de celulita!! Sunt f bucuroasa si ma simt asa de bine cum sunt acum de nu va inchipuiti!!Se merita f mult sa faceti dieta, mai ales ca scapati de celulita si 'umflaturile' corpului care va dezavantazeaza. Pupici fericiti si detoxificati!! Report
April 28, 201214 yr comment_146097 eu azi doar -100g, dezamagire mare: 37.2 kg, desi ieri mai mult am legumit!cand te-am auzit cu 47, doar am zambit , dar acu intru la ganduri cu tine: ai fixatie mare ptr slabit masiv Dani, spor la mentinere in vacanta! eu mereu ma-ntorceam mai supla, ca bagam marsuri kilometrice la greu! Ce m-ai prins iar in off_side . Sunt tare fixata pe 47, dar vad ca acum trag de target mai jos, ca sa ating ce mi-am propus. Eu din vacanta ma intorc mereu cu kg in plus, indiferent cat mars bag, pt ca sunt pofticioasa si tot ce vad as manca. De aceea pt mine, chestii gen all inclusive e exclus!Spor la terminat treburile si obligatiile! Fetele care vreti sa incepeti, curaj ca e usor si sunt rezultate frumoase! Va doresc tuturor slabeala maxima si detoxifiere usoara, indiferent de dieta aleasa!Daniela...eu nu inteleg, tu ai 37 de kg si nu esti multumita?!? Report
April 28, 201214 yr comment_146103 Daniela...eu nu inteleg, tu ai 37 de kg si nu esti multumita?!?N-are chiar atatea!!! A gresit o cifra, in loc de 5 a pus 3. Report
April 29, 201214 yr comment_146144 Servus, slabelor Eu am avut ieri seara o sclipire de lacomie. =(( Am avut parte de foarte mult stress in ziua respectiva, nu am putut adormi si am facut inca trei drumuri in camara. M-am insurubat in branzeturi Aveam asa un sentiment de vî tî fî. Peste branza de vaci cu leurda si hasmatuchi, am mai cotizat la o felie generoasa de cas de capra. Cu rosii cherry.Apoi o felie de branza de burduf cenusie ca fildesul vechi, densa si usturoaie.Cum nu puteam adormi si tot am facut-o deja lata am mai facut o expeditie. S-a soldat cu o bucata de mucegaita.De fiecare data am luat din camara si cateva prune uscate sau smochine.Au fost bune, pe bune.Cantarul a fost totusi milostiv cu mine. - 0,2 kg si per ansamblul saptamanii: -1.3 kg Report
April 29, 201214 yr comment_146167 Daniela...eu nu inteleg, tu ai 37 de kg si nu esti multumita?!?N-are chiar atatea!!! A gresit o cifra, in loc de 5 a pus 3. hihi oricum 57 kg e tot fantastic de bine zic eu si eu aveam 46-47 ideal dar nu mai indraznesc sa ma gindesc la alea ca eram tinerica, virtejul hormonal caracteristic vietii unei femei schimba tot nu m-am mai cintarit demult dar sint cumintica zic eu - nu chiar detox dar numai carne fiarta sau gratar si brinza de vaci din piata sau brinzica fagaras, iaurturi si mai nou...bors cu sticla! am auzit ca borsul are niste calitati curative extraordinare si nu degeaba se zice ca e f bun un curele de slabire si ca noi romanii care mincam nealterat de aia sintem slabi, datorita ciorbei de prinz care in multe familii nu lipseste niciodata oricum eu il beau ca atare simplu desi nu m-am cintarit , burtica de la nastere a scazut simtitor zic eu - nu ma asteptam sa scada vreodata, ca si toate celelalte abia astept sa ajung la cintar sa vad cit oi avea si schimb tickerul asta daca e cazul desigur:)) si nu am eu vedenii Report
April 29, 201214 yr Author comment_146195 oana, brava, brava, brava!!! detoxul lucrează la toate părţile cu grăsime în plus, cînd efectele secundare nu se văd în kilograme, se văd în centrimetri. maestro, matale ai un target sau ai adoptat modul ăsta de a mînca pe lungă durată? lizura, numai carne şi brânză, fără frunziş sau fructe? Report
April 29, 201214 yr comment_146209 oana, brava, brava, brava!!! detoxul lucrează la toate părţile cu grăsime în plus, cînd efectele secundare nu se văd în kilograme, se văd în centrimetri. maestro, matale ai un target sau ai adoptat modul ăsta de a mînca pe lungă durată? lizura, numai carne şi brânză, fără frunziş sau fructe? am uitat mai bag salata cu otet si ulei sau rosii si din fructe, mere ca sint mai la indemina salata verde mie imi face foarte rau dar incerc sa o tolerez am un target dar am luat-o usurel ca sa nu ma psihozez:)) Report
May 1, 201214 yr comment_146380 Hiieeii!!! Ma mai primiti peaici?! Azi am facut un fel de mancare ce mie imi place f. mult.https://forum.artaculinara.ro/topic/2988-niste-vinete/ Se taie subtire rondele de vanata si se griliaza pe tigaia cu riduri (dar merge orice plita sau tigaie de teflon)fara nimic(nu ulei nu nimik) Pe masura ce se scot fierbinti se condimenteaza cu sare piper,fulgi de ardei iute ,oregano uscat de la plic ,(merge si busuioc,cimbru,maghiran)si se condimenteaza cu dresing din putin ulei de masline otet de mere sau balsamic ca pe orice salata. Servita ca atare sau garnitura la carne (peste)branzeturi sau alte specialitati de branza carne ce va plac.Bune de facut si pt. gratar. Report
May 1, 201214 yr comment_146395 Am inceput de azi detoxul (mi-e cam foame la ora asta, drept sa va spun, am baut la ceai si la apa in prostie...).Am mancat asa:MD - o cana de capsunimP - carne tocata de vita inabusita cu ceapa, sare, piper si busuiocG - un marC - creveti cu rosii si usturoi (asta urmeaza).Nu mai e nimeni pe baricade?Geany, arata bine papica ta, sa-ti fie de bine. Report
May 1, 201214 yr comment_146396 Geany, arata yummy ce ai facut tu acolo!2ut, vei reusii sa-ti invingi foamea, ai sa vezi! Bafta!! Eu sunt la ultima saptamana de detox, sambata asta termin dieta. Am mai slabit 300g, mai vedem in urmatoarele zile ce v-a fi, oricum sunt f multumita de rezultate si mai ales ca am mai scapat de grasimi si celulita asta ma face f fericita Eu vroiam sa slabesc in kg mai mult dar cand imi vad corpul acum, eu zic ca este destul pt mine cat am slabit. Imi place mult dieta, o recomand cu drag la toti, pt mine a fost ca si o binecuvantare, ca eram f stresata de felul cum arat la corp dupa cele 2 sarcini ale mele, mai cu celulita, mai umflata, dar acum pot sa zic ca arat bine si in sfarsit sunt multumita de felul cum arat. Multumesc f f f f mult Dexter ca ai impartit cu noi aceasta dieta. E o salvare! Mii de pupicurii pt tine!! :D Bafta la detoxificare!! Report
May 1, 201214 yr comment_146400 Doamnelor, va tot dau tarcoale la topic de ceva vreme, initial sa ma informez, dupa care sa-mi fac curaj si tot asa.Intre timp am tot citit si despre dieta dukan a lu' peste.In principiu, cam are legatura cu ce mancati voi pe aici, doar ca in primele 5-7-10 zile se mananca doar carne, lactate 100% degresate(iaurt si branza),iar abia dupa faza asta de atac se indroduc si legumele.Bineinteles ca nu e voie nici un fel de grasime, nici aici.Am inceput sa ma apovizionez si azi mi-am cumparat tarate de ovaz si indulcitor pe baza de stevie de la plafar.Incep incet, incet sa lucrez la bibilica si sa-mi adun fortele.Oricum, jos toxina ! Report
May 1, 201214 yr comment_146401 Buna, lume! Iulia eu nu am tinut si nu tin detoxul (asta zic din nou ca sa nu duc lumea in oroare' ) dar am zis ca o sa tin cu fetele faza II adica o dieta mai lejera care include si lactate dietetice (cat mai slabe in grasimi) si putin oloi' maslinos' si putine paine ,ca nu doresc sa tin nimic f. drastic. Report
May 2, 201214 yr comment_146486 Buna dimineata, dupa prima zi de detox raportez -100g Azi am asa:MD - o cana capsuniP - carne tocata de vita cu ceapa si condimenteG - un marC - piept de pui la gratar cu salata Report
May 2, 201214 yr comment_146601 Astazi iarasi -300g, slabim si la kg...Eu pt dimineata am avut un Grapefruit, la pranz am sa pap creveti cu ridiche , la gustare capsuni si la cina piept de pui fiert condimentat bine si cu castravete. va pup! Report
May 2, 201214 yr Author comment_146655 2uţa, welcome, succes şi jos toxina! http://www.stripers247.com/phpBB2/images/smilies/cheer.gif geany, welcome back, cuminte eşti? sau tre'să te fugăresc pe la pizze şi cornuri iulia, poate te molipseşti şi tu de la doamne oana, brava bre, mă bucur la maxim de succesul tău! de multe ori greutatea absolută pe o avem in cap nu se potriveşte cu ce vedem în oglindă sau pe haine. dacă-ţi vin lucrurile dinainte de sarcină dar la o greutate mai mare, inseamnă că totul s-a reaşezat pe unde trebuie. am observat şi eu chestia asta, după detox, intru alte mărimi decît intram înainte, la aceiaşi greutate. koralinoo, tu ce mai faci? cum merge menţinerea? zerda, matale nu apăruşi la raport de mult, toate bune? Report
May 2, 201214 yr comment_146662 Ashea-si-ashea mai calc stramb ma mai inchiedic,mai sunt cuminte vreo 2 zile Oricum va tin companie . Azi am mancat o varza facuta cu multttee rosii ceapa si ceva morcoveata',pt. ai mei cu costita afumata eu,nexam (separat) cu ezact o lingura de mamaliga si ardei iute,acum pe seara nu mi-e foame deloc ,dar daca ma paleste mai tarziu?! Report
May 2, 201214 yr Author comment_146665 Adaca ma paleste mai tarziu?! dacă te păleşte, tre'să te sacrifici Report
May 2, 201214 yr comment_146666 Adaca ma paleste mai tarziu?! dacă te păleşte, tre'să te sacrifici Urasc partea asta dar daca nu am mancat pana acum nu mai mananc fie ce o fi Report
May 2, 201214 yr comment_146668 La raport, sa traiti! Eu sunt in grafic, la 51 de kg, n-am mai depasit, n-am mai scazut. ( vreo 3 sau 4 zile nu m-am cantarit, ca n-am avut baterii).La mancare sunt cuminte, salate la greu, uneori goala alteori cu gratar de pui la pranz, cele 2 fructe zilnice le-am pastrat, seara am mai mancat oua Gloria sau conserva de ton cu ceapa si lamaie.Am mai baut un pic de bere neagra, noa, nu se pune, ca nu s-a pus... Report
May 2, 201214 yr comment_146678 Pai n-am mai scris ca n-am avut ce! As scrie daca m-as ingrasa, dar si eu tot cu friptura si salata! Plus bere la mare, dar vad ca situatia sub control!O sa mai tin o tura, dar mai incolo ca trebuie sa vb cu doctorul, cum am probleme cu calciu si magneziu, hipotensiva, sa nu fac din nou vreo figura! Report
May 2, 201214 yr comment_146683 Geany, mamä, zi si mie ce ai puse pe vinetele alea, in mojloc, ca m-am holbat si pe la ce am gatit dar nu am identificat. Ai taiat vreo gaina cu ou in ea si e oul? Report
May 2, 201214 yr comment_146685 Si va salut si eu oficial si va spun ca de azi fac parte din grup. Scopul este sa ma redisciplinez la mancare. Cea mai mare challenge este cea e ordin psihologic. Am de a face de o perioada de timp cu niste jigodii de oameni care ma sapa constant si din cauza carora sunt adeseori cu nervii prastie. Prima consolare este...dulcele ori berea. Dieta mea zilnica este un haos cumplit. Ceea ce a constituit baza alimentatiei mele zilnice mi se pare acum fad, lipsit de orice gust...pun mana pe orice e nociv corpului si halesc. Fructe, legume, carne slaba, din astea...uitate demult. Daca reusesc trei zile sa mananc cum mancam...poate nu e totul pierdut. Zic si io. Report
May 2, 201214 yr comment_146689 Geany, mamä, zi si mie ce ai puse pe vinetele alea, in mojloc, ca m-am holbat si pe la ce am gatit dar nu am identificat. Ai taiat vreo gaina cu ou in ea si e oul? Ha ha ha! Deci puneti oculai'' faattaa ,(vb. lui bub') E maslina ''ka-la-ma-sa'' pe neshte frunzi' di busuioc (decorr bbrree '!) Report
May 2, 201214 yr comment_146691 Geany, mamä, zi si mie ce ai puse pe vinetele alea, in mojloc, ca m-am holbat si pe la ce am gatit dar nu am identificat. Ai taiat vreo gaina cu ou in ea si e oul? Laponico, o fi vreo roshioara? Report