May 7, 201214 yr comment_147497 eeee, pai daca e cu zahar si orez cum e de dieta?cum miroase like hell? usturoi? sau ca varza murata in primavara? Report
May 7, 201214 yr comment_147498 Salutare!! Eu sunt cea mai fericita!! Sambata am terminat dieta de detox si dupa cele 3 saptamani am slabit 4kg, am scazut in centimetri, cei mai multi s-au dus de la fund , de unde aveam si nevoie -7 cm, acum am 90 cm - marimea potrivita , la talie -2 cm , eu o aveam mica nici nu trebuia mai mult, si -3 cm la bulane , si un minus de 70-75%la celulita. Mie mi-a priit foarte bine dieta, am scapat si de kg in plus si de centimetri, celulita...de ce vroiam sa scap!! In w-end am mancat tot ce am vrut eu, dulciuri, paste - am fost la restaurantul chinezesc ..si luni dimineata am avut un plus de 200g , nu am pus mare lucru, dar am si facut sport pe langa ce am mancat zilele trecute, poate si de asta nu am pus mult. Prefer sa fac sport si sa mananc ce-mi pofteste inima Mii de pupicuri pt tine Dexter!! Ai fost salvarea mea! Jos toxina!! Report
May 7, 201214 yr comment_147499 Eu m-am dezdrabalat rau de tot weekendul asta din cauza de aniversare in familie - tort, sampanie, salata boeuf si piftelute... O iau de la capat de miine iar...macar o saptamina poate reusesc vreo ceva...aveti idee cit se slabeste intr-o saptamina? Daniella, brava tie! Toata stima pt cele 57 kg! Eu sint tot grasunica la 57, dar daca as ajunge pe acolo asa fi extrem de multumita! si eu tot grasunica sunt la 57kg. Nici nu m-am despilegolat la costum de baie, pe plaja ... mai trebuie sa ma dezumflu inca o tura sa fiu intr-o forma mai acatarii... tine Detoxul ad literam cand ajungi acasa si ai determinare si chef si o sa vezi ca ai rezultat si nu e grea. Dar e musai 3 sapt + 6 de mentinere.Intr-o saptamana depinde ce dieta tii si ce stil de viata ai avut inainte??? Oricum cat vei slabi doar corpul tau stie.Daca ai avut hamburgheri+cartofi prajiti+cola si ai trecut pe salate si iaurt slabesti mai repejor (exclus orice tip de faineturi/cereale, legume ingrasatoare sau zaharuri). Mai mult insa de vreo 1-2 kg pe sapt, sau 4-6 kg / luna, daca nu aplici o militarie destul de exacta privind cantitatile si ingredientele, nu cred. Si ai nevoie oricum de min 6 sapt de mentinere dupa (in care sa nu pui nimic, pentru a se stabiliza greutatea).Eu, ca sectantii, insist sa te inregimentezi la detox alla carte! Report
May 7, 201214 yr comment_147500 Salutare!! Eu sunt cea mai fericita!! Sambata am terminat dieta de detox si dupa cele 3 saptamani am slabit 4kg, am scazut in centimetri, cei mai multi s-au dus de la fund , de unde aveam si nevoie -7 cm, acum am 90 cm - marimea potrivita , la talie -2 cm , eu o aveam mica nici nu trebuia mai mult, si -3 cm la bulane , si un minus de 70-75%la celulita. Mie mi-a priit foarte bine dieta, am scapat si de kg in plus si de centimetri, celulita...de ce vroiam sa scap!! In w-end am mancat tot ce am vrut eu, dulciuri, paste - am fost la restaurantul chinezesc ..si luni dimineata am avut un plus de 200g , nu am pus mare lucru, dar am si facut sport pe langa ce am mancat zilele trecute, poate si de asta nu am pus mult. Prefer sa fac sport si sa mananc ce-mi pofteste inima Mii de pupicuri pt tine Dexter!! Ai fost salvarea mea! Jos toxina!!Brava Oana! felicitari ca ai ajuns la finish si ca esti multumita!dar nu ai terminat ! stii ca iti trebuie 6 saptamani de mentinere in care sa introduci treptat cate un aliment nou pe zi si din care primele 3 exclus faineturi si zaharuri? Altfel nu mentii rezultatul.deci nu vad ce ai facut in we ... nu vad nik ... Report
May 7, 201214 yr comment_147502 Salutare!! Eu sunt cea mai fericita!! Sambata am terminat dieta de detox si dupa cele 3 saptamani am slabit 4kg, am scazut in centimetri, cei mai multi s-au dus de la fund , de unde aveam si nevoie -7 cm, acum am 90 cm - marimea potrivita , la talie -2 cm , eu o aveam mica nici nu trebuia mai mult, si -3 cm la bulane , si un minus de 70-75%la celulita. Mie mi-a priit foarte bine dieta, am scapat si de kg in plus si de centimetri, celulita...de ce vroiam sa scap!! In w-end am mancat tot ce am vrut eu, dulciuri, paste - am fost la restaurantul chinezesc ..si luni dimineata am avut un plus de 200g , nu am pus mare lucru, dar am si facut sport pe langa ce am mancat zilele trecute, poate si de asta nu am pus mult. Prefer sa fac sport si sa mananc ce-mi pofteste inima Mii de pupicuri pt tine Dexter!! Ai fost salvarea mea! Jos toxina!!Brava Oana! felicitari ca ai ajuns la finish si ca esti multumita!dar nu ai terminat ! stii ca iti trebuie 6 saptamani de mentinere in care sa introduci treptat cate un aliment nou pe zi si din care primele 3 exclus faineturi si zaharuri? Altfel nu mentii rezultatul.deci nu vad ce ai facut in we ... nu vad nik ... Nu prea am inteles ce ai vrut sa zici..!?Adica daca eu mananc orice vreau si nu pun in plus, asta inseamna ca nu mentin rezultatul? Eu am sa incep sa pap mai putin din toate,ca deja am inclus in w-end cam toate ingredietele. In schimb nu am sa mai mananc paine la orice mancare, ca m-am dezobisnuit, am sa incerc sa mananc cate un pic de dulce in fiecare dimineata ca nu poat altfel si mult sport, ca sa ma mentin. Nu e ok ? Pupici!! Report
May 7, 201214 yr comment_147504 Cincizeeeeeeeeeci!!!!!! 50 ! 50! 50! Astept pompoanele... Nu, Daniella, nu am introdus inca branza, saptamana asta am inceput sa introduc un pahar de lapte dimineata si un iaurt seara de maine. In rest, inca sunt la salate din mai multe legume, uneori cu gratar de pui sau peste, alteori goale sau cu ou fiert. Nu mi-e foame , beau mult mai multe lichide , si beau doar o cafea pe zi in loc de ... p.a.t.r.u. Bravo, Oana,Bianca, Shefu,tinem in continuare pumnii Daniella, Lizura,Zerda( daca mai continui)sper ca nu am uitat pe nimeni. Musai sa ma apuc si eu de kimchi, ca de mult mi-am propus! Report
May 7, 201214 yr comment_147505 eeee, pai daca e cu zahar si orez cum e de dieta?Pai nu-i pilaf cum miroase like hell? usturoi? sau ca varza murata in primavara? [size=4][color=#0000FF]Daca o pui in sosete nespalate si le ti la subsuoara [/color][/size] (Despre Kimchi)Faina de orez e putina raportata la cantitatea de kimchi si faciliteaza fermentarea naturala rapida. Probabil ca se regaseste in forma modificata in zeama.Zaharul fermenteaza si el. Nu stiu daca e de dieta cu 32 de kcal/100g. Dar as zice ca da.E inregistrata ca una din primele 5 cele mai sanatoase mancaruri.Problema cea mai mare din punctul meu de vedere e sodiul ca in orice muratura si rata mai mare de cancer de stomac in Korea, dar nu o sa mancam noi, romanii kimchi de 3 ori pe zi ca dumnealor. Nutritional composition of typical kimchi[23] Nutrients per 100 g Nutrients per 100 gFood energy 32 kcal Moisture 88.4 gCrude protein 2.0 g Crude Lipid 0.6 gTotal sugar 1.3 g Crude fiber 1.2 gCrude ash 0.5 g Calcium 45 mgPhosphorus 28 mg Vitamin A 492 IUVitamin B1 0.03 mg Vitamin B2 0.06 mgNiacin 2.1 mg Vitamin C 21 mg Kimchi is made of various vegetables and contains a high concentration of dietary fiber, while being low in calories. One serving also provides over 50% of the daily recommended amount of vitamin C and carotene. Most types of kimchi contain onions, garlic, and chilli peppers, all of which are salutary. The vegetables being made into kimchi also contribute to the overall nutritional value. Kimchi is rich in vitamin A, thiamine (B1), riboflavin (B2), calcium, and iron,[13][14] and contains a number of lactic acid bacteria, among those the typical species Lactobacillus kimchii.[15][16][17] Health magazine named kimchi in its list of top five "World's Healthiest Foods" for being rich in vitamins, aiding digestion, and even possibly reducing cancer growth.[18] Judecati singuri, eventual incercati.Mie imi place la nebunie! One study conducted by Seoul National University claimed that chickens infected with the H5N1 virus, also called avian flu, recovered after eating food containing the same bacteria found in kimchi. During the 2003 SARS outbreak in Asia, many people even believed that kimchi could protect against infection, although there was no scientific evidence to support this belief.[19][20] However, in May 2009, the Korea Food Research Institute, Korea’s state food research organization, said they had conducted a larger study on 200 chickens, which supported the theory that it boosts chickens' immunity to the virus.[21] Additionally, a 2005 study in South Korea found that when eaten in large quantities, kimchi increases the risk of gastric cancer, particularly among people with certain genetic traits.[22] Report
May 7, 201214 yr comment_147508 Oana, nu, nu-i ok, corpul e in alerta si tinde sa reia greutatea de dinainte, o sa traga tot din ceea ce ingurgitezi acum si face rezerve pentru un eventual nou atac de "inanitie". De aceea, dupa un regim asa de inregimentare trebuie sa tii 6 saptamani de mentinere, in care sa introduci treptat daor cate un aliment pe zi, pentru a stabiliza si mentine greutatea timp de 6 saptamani. Dupa 6 saptamani, corpul reseteaza memoria si tine minte noua greutate. Din cele 6 saptamani nu ai voie in primele 3 saptamani deloc nimic fainos si nimic ce contine zahar. A scris undeva Dex asta, dar nu am timp sa caut, sumarul ar fi ce ti.am spus. Ieri +200 g este un semn si daca nu esti extrem de norocoasa o sa continui cu 100-200 pe zi si in 6 sapt ajungi de unde ai plecat. Ar fi pacat pentru ca ai facut 3 saptamani de privatiune sa pierzi ce ai obtinut.De aceea noi tot vorbim de mentinere.Eu stiam chiar de 7 saptamani, dar daca Dex a zis, fie 6!Daca reusesti 6 saptamani sa mananci ce vrei si sa te mentii la greutatea cu care ai terminat dieta este ok si esti cea mai tare. Ai insa grija ca in primele zile de dupa dieta nu pui mult, pentru ca din inertie corpul inca mai scade. Insa destul de probabil sa creasca progresiv sutele de grame repuse. Of course, tu faci cum crezi ca e mai bine pt tine, dar asta e marea capcana a oricarei diete: mentinerea! Multe persoane se plang ca nu e buna dieta x sau y. Desigur, daca nu asteapta bine sa termine si fuga sa reia obiceiurile culinare de dinainte, corpul sufera socuri. Daca a fost doar o scapare nu e problema, dar imp sa reusesti sa mentii 6 saptamani ce ai obtinut. Report
May 7, 201214 yr comment_147510 BRAVAAAAA Koral! mii de pompoane scuturate de la mine catre tine! esti ce a mai tare! brava! ai -1 dupa detoxsi eu obtinusem -0.9kg in prima saptamana, dar uite ca m-a destabilizat concediul, insa revin in forta!ai facut f bine ca nu ai bagat branzeturi, eu clar nu le metabolizez bine deloc! insa m-am speriat de ce au zis fetele referitor la lipsa de calciu si sunt speriata de osteoporoza, ca are si mama brava de 100 ori! sa mentii rezultatul. Mai ai 3 saptamani de mentinere, poate mai dai 1 kg jos, sa ai loc sa variezi in weekenduri sau la vreun dezmat! TRAIASCA 50-ul! abia astept sa scriu si eu 50! 50! 50! da si mie Report
May 7, 201214 yr comment_147511 Sefu', nu ma indoiesc ca e sanatos si posibil sa fie si de dieta calorica. La prima vedere mi se pare laborios de facut si 1 ora laolalta sa gatesc nu am decat 1 data la 2-3 saptamani. Daca mai zici ca si smell ... cred ca ar trebui sa probez de la dumneata ca sa ma conving! Report
May 7, 201214 yr Author comment_147534 câte veşti bune!!! bravo la toată lumea [b]dani,[/b] să-ţi fie de bine vacanţa! eşti tare că ai pus numai 1,1 kg, eu in ultima vacanţă am pus 3 la mine porţiile duble de banane caramelizate in unt şi zahăr, flambate şi stropite cu sos caramel şi ciocolată, mi-au pus capacul. ţi le făcea chef-u sub ochi, la comandaă dacă bagi meniul cu friptură intr-o zi şi ai un pic de grijă in restul săptămînii, îţi revii imediat. forza lapo, să te ţii tare şi săptămîna asta geany, una caldă una rece, că aşa-i in tenis 2uţa, dacă ai trecut de tom, săptămîna asta te vei despărţi de muultă apă şi de muulte toxine. de măsurat te-ai măsurat inainte să începi? reţete de peşte: am pozat o scrumbie la cuptor, fără nimic, o să o postez in curind. ioana, din cîte ştiu de la alţii, stevia este de foarte multe calităţi şi nu toate au gust bun. eu peronal nu am incercat decît de la firma NOW şi nu am nici o problemă cu gustul, dar nu o folosesc la cafea şi nici la ceai, pe alea le beau natur. altă firmă bună este "stevia in the raw" dar nu ştiu dacă se găseşte in Europa. apropo de cafea cu zahăr, acum nu mai ştiu cît timp, puneam 4 (patru) linguriţe de zahăr la o cană de cafea (cană normală, nu cănoaie) şi nu m-a putut convinge nimeni să renunţ sau să micşorez cantitatea pînă intr-o zi cînd mi s-a pus mie pata şi am zis: de azi nu mai pun zahăr in cafea. am inceput să o beau cu cremă (kaffeezahne?) şi surprise, suprise, mi-a plăcut mai mult decît cu zahăr... moaţa, se pare că siropul de agave e mai nesănătos decît fructoza din porumb. popularitatea şi-o datorează unui marketing foarte bun dar in realitate este sintetizat in laborator şi e lipsit de calităţi nutritive copy paste din un articol al dr mercola Most agave "nectar" or agave "syrup" is nothing more than a laboratory-generated super-condensed fructose syrup, devoid of virtually all nutrient value, and offering you metabolic misfortune in its place. Unfortunately, masterful marketing has resulted in the astronomical popularity of agave syrup among people who believe they are doing their health a favor by avoiding refined sugars like high fructose corn syrup, and dangerous artificial sweeteners. And if you're diabetic, you've been especially targeted and told this is simply the best thing for you since locally grown organic lettuce, that it's "diabetic friendly," has a "low glycemic index" and doesn't spike your blood sugar. While agave syrup does have a low-glycemic index, so does antifreeze -- that doesn't mean it's good for you Most agave syrup has a higher fructose content than any commercial sweetener -- ranging from 55 to 97 percent, depending on the brand, which is FAR HIGHER than high fructose corn syrup (HFCS), which averages 55 percent. (sublinierea îmi aparţine) This makes agave actually WORSE than HFCS. oana, you're welcome, imi pare tare bine că ţi s-a potrvit detoxul şi te-a ajutat exact unde era necesar atenţie mare, trebuie să revii la mîncatul normal foarte incet, in următoarele săptămîni e o bătaie mare intre tine şi corp. tu vrei să stai la greutatea actuală şi el vrea să se intoarcă la aia dinainte, unde l-ai ţinut o perioadă şi ştia ce are de făcut metabolismul trebuie să se reseteze la noua greutate şi îi trebuie timp... koralina, nota 10+ cu coroniţă, eşti gata de defilat pe podium, meriţi artificii, nu numai pompoane http://www.sheknows.com/graphics/emoticons/fireworks.gifhttp://www.sheknows.com/graphics/emoticons/stars.gif apropo de kimchi, fac şi eu, reţeta mea rapidă este aici,[i] dexter's kimchi [/i]dar cum nu o prea am cu murăturile nu pot să spun dacă am observat vreo schimbare in bine sau in rău. ştiu că este un aliment foarte sănătos din cauză de bacterii prietenoase dar nu l-am păpat decît ocazional. Report
May 7, 201214 yr Author comment_147548 scrumbie (mackerel, sgombro) detox e prima oară că fac scrumbie şi mi-a plăcut foarte tare, mă felicit că am luat două, repet şi mîine.scrumbia e fabricată în spania, am luat-o proaspătă, am curăţat-o, am dat-o cu sare pe interior şi exterior şi am pus-o in frigider peste noapte. azi am băgat-o la cuptor in tava de ceramică, cu nimic, numai piper. am tinut-o cam 30 de minute şi a ieşit o minunăţie. in farfurie am adăugat suc de lămîie. Report
May 7, 201214 yr comment_147549 Hi hi hi!Dex' aia cu una calda una rece e povestea vetzii' mele zau ashea Report
May 7, 201214 yr comment_147557 Eu, ca sectantii, insist sa te inregimentezi la detox alla carte! Da! Mi se pare si normal! O sa fie nashpa ca tocmai acum in iunie prezint disertatia pt master si mama am niste nervi de imi vine sa arunc calculatorul in cada cu apa si sa bag si o portie de asfalt la valtzuri! Dar reusesc eu! Trebuuie neaparat sa si inot si am promis cu al meu ca ne urcam pe un deal inalt la ocean acolo la noi intr-un weekend. Report
May 7, 201214 yr comment_147559 Daniella, era un fel de-a spune. Dexter, habar n-.am cum e cu stevia asta, am vauzut initial pastile si n-am vrut ca m-a dus instantaneu cu gandul la zaharina, apoi am gasit praf si am zis ca il pot folosi si la altcea.Eu la o ceasca de 90 ml cafea pun o lingurita de zahar.E o placere la care n-am sa renunt decat in anumite conditii.Nici macar anul trecut cand am tinut "cura" n-am renuntat la cafea. Report
May 7, 201214 yr Author comment_147561 şi mie îmi place mult cafeaua dar acum nu mai e o necesitate zilnică, o beau ocazional, de plăcere lizura, îţi ţinem pumnii şi la slăbit şi la master. cînd te apucă poftele, treci pe aci să te convingem că mai bine bei o limonadă Report
May 7, 201214 yr comment_147562 scrumbie (mackerel, sgombro) detox e prima oară că fac scrumbie şi mi-a plăcut foarte tare, mă felicit că am luat două, repet şi mîine.scrumbia e fabricată în spania, am luat-o proaspătă, am curăţat-o, am dat-o cu sare pe interior şi exterior şi am pus-o in frigider peste noapte. azi am băgat-o la cuptor in tava de ceramică, cu nimic, numai piper. am tinut-o cam 30 de minute şi a ieşit o minunăţie. in farfurie am adăugat suc de lămîie.arata tare apetisant!eu am facut o singura data, mi-a adus dl Daniella anul trecut dintr-un voiaj spre Tulcea. Mi s-a parut prea tare mirosul si gustul. Poate nu am aplicat reteta buna, sau poate nu era proaspat. Totusi asa cred ca e un peste cu miros decis. Deci scrumbia e tot una cu macroul? nu stiam! Macroul nu-mi prea place nici el, de gras si de miros si gust decis. Report
May 7, 201214 yr comment_147564 Da! Mi se pare si normal! O sa fie nashpa ca tocmai acum in iunie prezint disertatia pt master si mama am niste nervi de imi vine sa arunc calculatorul in cada cu apa si sa bag si o portie de asfalt la valtzuri! io te sfatuiesc in cazul asta sa astepti pana termini cu dizertatia si vei fi mai putin stresata. Masterul il iei cu bine si apoi o sa ai tot cheful sa faci ceva si pentru lookul tau! ... in perioadele astea de dinainte de marile furtuni, nu prea avem timp de noi, mai ales cu bebel! Ai zis ceva de botez la pitici?In timpul asta te mai intremezi in ceea ce priveste determinarea. Hai ca e ok si daca incepi peste o luna. Ce inaltime ai? Cate kg ai luat tu in sarcina? Report
May 7, 201214 yr comment_147565 Nici macar anul trecut cand am tinut "cura" n-am renuntat la cafea.Ioana, renuntarea la zahar nu tine doar de cura de slabire, ci de sanatate. Ai auzit de otravuri albe? Zaharul brun nu e decat o combinatie de zahar alb si melasa. Fetele din RO, este si la noi vreo stevie buna, fara gust? de unde se procura? Report
May 7, 201214 yr comment_147566 dani, să-ţi fie de bine vacanţa! eşti tare că ai pus numai 1,1 kg, eu in ultima vacanţă am pus 3 la mine porţiile duble de banane caramelizate in unt şi zahăr, flambate şi stropite cu sos caramel şi ciocolată, mi-au pus capacul. ţi le făcea chef-u sub ochi, la comandaă dacă bagi meniul cu friptură intr-o zi şi ai un pic de grijă in restul săptămînii, îţi revii imediat.1,7 kg fata de plecare si 1,1 fata de geutatea de final detox ! nu's brava cam deloc . Dar si mie sicilienii imi aduceau pestele miscand la masa si mi-l propuneau in diverse retete. Imi umpleau canolli si inghetata sub ochi.... cate si mai cate! Fiind la mentinere trebuia sa fiu mult mai retinuta! Imi fac curaj pentru friptura de vaca! sa vad maine sau poimaine! azi am schimbat toaleta si am primit laude cum ca am slabit mai mult decat cand am plecat ....din pacate doar iluzie optica Report
May 7, 201214 yr Author comment_147567 dani, cică ar fi vreo 30 de feluri de mackerel, cel "adevărat" fiind ăla din atlantic care se cheamă e Scomber scomber. in româneşte şi pe macrou şi pe scrumbie le cheamă [i]Scomber scomber [/i]nu mi-e clar cum e treaba cu scrumbia de dunăre...ăsta spaniolesc, mi-a plăcut foarte tare, peste aşteptări, nu solzi, uşor de curăţat, nu miros, nu gust puternic, oase puţine. I am in love bre, nu e iluzie optică, reaşezarea continuă, hainele vorbesc . şi eu şi oana am observat că după după detox poţi intra în haine în care nu incăpeai înainte la aceaşi greutate. la picior, nu îţi vin pantofii altfel, mai lejeri? dar la gît? Report
May 8, 201214 yr comment_147594 Da! Mi se pare si normal! O sa fie nashpa ca tocmai acum in iunie prezint disertatia pt master si mama am niste nervi de imi vine sa arunc calculatorul in cada cu apa si sa bag si o portie de asfalt la valtzuri! io te sfatuiesc in cazul asta sa astepti pana termini cu dizertatia si vei fi mai putin stresata. Masterul il iei cu bine si apoi o sa ai tot cheful sa faci ceva si pentru lookul tau! ... in perioadele astea de dinainte de marile furtuni, nu prea avem timp de noi, mai ales cu bebel! Ai zis ceva de botez la pitici?In timpul asta te mai intremezi in ceea ce priveste determinarea. Hai ca e ok si daca incepi peste o luna. Ce inaltime ai? Cate kg ai luat tu in sarcina?am luat cam 30 de kg la 1.58 si nu am fost overweight niciodata in viata mea...asa incit mi-e f greu sa ma adaptez la cele 65 de kg care mi-au ramascred ca urmatoarea sarcina o voi monitoriza foarte atent, dar in urmatoarele 6 luni trebuie sa scap de greutate ca sa scap de durerile de spate Report
May 8, 201214 yr comment_147596 Neata, mama, se vede ca s-a intors Dani, ca am avut ce citi!Deci, dupa prima saptamana de detox - 2.8kg (da, Dexter, m-am si masurat, dar numai talie si peste sold).Azi am asaMD - capsuniP - chiftele de vita cu rosiiG - un marC - pui la gratar cu castraveti (cred)Multumesc de sfaturi si idei, maine o sa-mi fac un pastrav la cuptor si o sa incerc vita si la gratar sau in tigaie. Mi-am luat si fenicul, cred ca o sa incerc salata lui Dexter cu portocale. Koral, Oana, felicitari, sunteti doua subtirele! Report
May 8, 201214 yr comment_147603 şi mie îmi place mult cafeaua dar acum nu mai e o necesitate zilnică, o beau ocazional, de plăcere ehe, Dex, la mine cafeaua nicidecum nu e necesitate, e placere, obisnuinta.Eu daca m-as apuca de detox n-as face-o pt kg, ci doar pt detoxifierea organismului pur si simplu. Nici macar anul trecut cand am tinut "cura" n-am renuntat la cafea.Ioana, renuntarea la zahar nu tine doar de cura de slabire, ci de sanatate. Ai auzit de otravuri albe? Zaharul brun nu e decat o combinatie de zahar alb si melasa. Daniella, dar de apa pe care o bei, n-ai auzit ca nu e 100% sanatoasa?daca ar fi sa aducem argumente la ce e bun si ce nu cred ca nu m-as ridica o saptamana de pe scaun.Eu nu fumez, nu beau(dor ocazional, un pahar de vin, poate un radler), zaharul sa fie otrava mea. Report
May 8, 201214 yr comment_147607 acu cit e gluma e panarama dar daniela are dreptate cu zaharul zaharul brun e adesea facut din melasa si care e bagat de pilda si in piinea de secara - pe care multi din noi o consuma in cure de slabire de sanatoasa ce e:)) Report