November 6, 20187 yr comment_244189 Revin cu detalii ..A iesit bine!! pandalii alla Geany P.S Bineinteles ca am o poveste si pt. asta(''cartofii frantuzesti'') dar o spun la han doar la cerere'' nefiind prea mult trafic pe forum chiar nu vreau sa acaparez eu forumul si deaia',doar daca sunt interesati Edited November 6, 20187 yr by Geany Report
November 6, 20187 yr comment_244190 Sint niste cipercute la care aici le zice pioppini, vaz ca google imi zice ca numele stiintific e Agrocybe aegerita.Pentru sosulet care s-a dovedit a fi prea putin am pus mai intii in wok in putin ulei putina ceapa rosie si am calit-o, am adaugat ciupercile (cele felii se numesc cardoncelli adica Pleurotus eryngii) si am lasat nitel, dupa care am parfumat cu nitel vin alb si lasat sa se evaporeadaugat un pic de apa si lasat pina cind s-au fiert, dupa care am adaugat o cutie de smintina de-aia lichida care e aici, fara lactoza, ca sa pot minca si eu, si un cubulet de supa cu gust de ciuperci, ca mi-era teama ca or fi fara de gust asa simple, dat un clocot si gata Chifteaua e fiarta in sos de rosii in slowcooker impreuna cu mincarica de carne de vita cu cartofi (spezzatino) cind a fost rece am taiat-o felii si pus-o pe sosTotul racit in weekend cind le-am produs si incalzit aseara in cuptoras cind le-am mincat Report
November 7, 20187 yr comment_244191 P.S Bineinteles ca am o poveste si pt. asta(''cartofii frantuzesti'') dar o spun la han doar la cerere'' nefiind prea mult trafic pe forum chiar nu vreau sa acaparez eu forumul si deaia',doar daca sunt interesati spune-ne peripețiaeu am făcut șnițele de piept de pui să fiu in trend https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
November 7, 20187 yr comment_244192 P.S Bineinteles ca am o poveste si pt. asta(''cartofii frantuzesti'') dar o spun la han doar la cerere'' nefiind prea mult trafic pe forum chiar nu vreau sa acaparez eu forumul si deaia',doar daca sunt interesati spune-ne peripețiaeu am făcut șnițele de piept de pui să fiu in trend https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gifOK. pi raspunderea lu' matali' da' la han Si ca sa fiu on topic azi am comis piftelutele cu sos (parjoalele reciclate) cu piure,da' fara poze ca acusi tre sa merg la sedinta cu parintii si cica si cu copchii' dupa noi,asa ca teme alea alea, bulibasheala pe toate fronturile ,domnu' Geany' voia sa se tina si el dupa noi,zic nexam,mai gandeste-te ,ca o sa fie aglomerat,stam in picioare sigur,in plus el se si aprinde repedea' ashea ca mai bine pt. toata lumea sa steie mnealui acasa de data asta Report
November 7, 20187 yr comment_244196 Io o sa gatesc, in seara asta, friptura la gratar cre ca ai gresit poza, nu vad friptura Report
November 7, 20187 yr comment_244199 eu fac chiftele, sunt deja in cuptorplus o salată de radicchio trevisano , poate apuc să le pozez Report
November 8, 20187 yr comment_244212 Dex, daca n-apuci, pui ecografia ! Eu mi-am potolit foamea cu frigarui de pui. Report
November 10, 20187 yr comment_244220 Ce bine arata frigaruile Dana!! sunt preferatele mele si a lui Ale' La noi'' Pizzaa Ritzzaa!! Piizzaa Ritzzaa!! '' ( de 1 iunie le comandase doamna la copii pizza si in asteptarea baiatului care distribuie pizza ,asa scandau copii )azi asta mi-au comandat hunii asta au primit le fac toate poftele Report
November 10, 20187 yr comment_244221 Ieri mi-a fost pofta de mamalí cu brâ,executat in doi timpi si trei miscariAbia scoasa din cuptor a suportat sedinta foto inainte de a fi devorata cu pofta Report
November 10, 20187 yr comment_244222 Woaauu !!!Bris' daca vede domnul Geany poza asta i se face pofta instant (ar fi in stare sa plonjeze' imaginar si sa innoate acolo ) Report
November 10, 20187 yr comment_244223 Woaauu !!!Bris' daca vede domnul Geany poza asta i se face pofta instant (ar fi in stare sa plonjeze' imaginar si sa innoate acolo ) Se putea balaci linistit ? Report
November 11, 20187 yr comment_244224 Woaauu !!!Bris' daca vede domnul Geany poza asta i se face pofta instant (ar fi in stare sa plonjeze' imaginar si sa innoate acolo ) Se putea balaci linistit ?Daa! dupa el asa ar fi facut scufundari,pluta,sttilul fluture ,tot ce vrei Report
November 11, 20187 yr comment_244225 Azi zi de noiembrie,intunericioasa,cetoasa,umeda si rece Brrr!! asa ca azi am facut niste cuburele din carnita de porc la ceaun cu sos(pe principiul pui cu sos ostropel,eu am facut fix la fel dar din carne de porc facuta cuburi in loc de pui,aveam sos de rosii ramas de ieri de la pizza,si ciupercute tot de acolo,le-am pus si pe alea,si am facut un sos picant cu ceapa ,usturoi,parfumat cu o foaie de dafin si putin cimbru...bulibaseala alla Geany )pe pat de mamaliguta,am mai pacalit hunii o zi Report
November 11, 20187 yr comment_244226 Eu ieri am facut iar chifteaua cu ciuperci, pulpe de pui cu dovlecei si mincare rece cu carne de iepure, asa o facea mereu vecina mamei, singura pe care am mincat-o.Azi placinta cu dovleac (nu dulce) piine de-aia veche cu sunculita si brinza, cirnat din carne de vita cu ardei (la cuptor), minestrone si la prinz risotto cu cirnat din carne de vita si ardei. Report
November 19, 20187 yr comment_244248 Ficatei de pui cu mujdei sa vedem daca cu mamaliguta sau cu piure de cartofi (poza direct de la locul comiterii faptei) Report
November 19, 20187 yr comment_244255 Meniul de ieri:- salata cu alge si fructe de mare - bors de vitel cu smantana- chiftele din inima de vitel+jumari de porc- placinta cu branza dulce si stafide Report
November 19, 20187 yr comment_244257 Bellamama, interesanta combinatia la chiftele, procedeu identic celor traditionale sau ai fiert carnea inainte? Report
November 19, 20187 yr comment_244258 Bellamama, interesanta combinatia la chiftele, procedeu identic celor traditionale sau ai fiert carnea inainte?Spui drept: am scos inima din ciorba, fiindca copila mea nu vrea carne, am tocat-o impreuna cu niste jumari foarte carnoase + toate cele cuvenite (ceapa, usturoi, oua, paine muiata, verdeata).Am facut si cu inima cruda si au fost foarte bune, pana la urma inima e muschi curat... Report
November 19, 20187 yr comment_244259 Multumesc de lamuriri, sper sa le fac, nu stiu cand, dar sigur o sa incerc Report
November 21, 20187 yr comment_244264 Pe o vreme de sa nu dai un caine afara din casa,cum s-ar spune facui o ciorbita de afumatura Ciorbita ca ciorbita,dar mie imi place sa dau atentie detaliilor ii servesc pe huni ca la resteurant'' cu oliviera cu ulei otet etc,smantana,ardei iuti ,ceapa ,lipie neagra sau paine prajita etc...daca nici acu' nu-s multumiti sa se duca la resteurant' .... Glumesc,fura f.multumiti hunii au lins tot!,mai am si pe maine o portie,apoi urmeaza ardei umpluti Report
November 22, 20187 yr comment_244265 Tare frumos Geany! Nu prea ești in pana de inspirație. Cu siguranța ai tai sunt niște răsfățați!As vrea sa am și eu o Geany prin preajma. La noi e ziua recunoștintei maine și o sa am un hăirup ca s-au anunțat niște musafiri. Am sa văd eu cum o scot la capăt. Report
November 22, 20187 yr comment_244266 Tare frumos Geany! Nu prea ești in pana de inspirație. Cu siguranța ai tai sunt niște răsfățați!As vrea sa am și eu o Geany prin preajma. La noi e ziua recunoștintei maine și o sa am un hăirup ca s-au anunțat niște musafiri. Am sa văd eu cum o scot la capăt.Mi-ar face placere sa-ti fiu prin preajma sa-ti dau o mana de ajutor,daca nu la gatit macar la servit,spalat vase etc sa ne povestesti cum a fost si ce bunatati ai servit musafirilor, cand o sa ai timp Report
November 23, 20187 yr comment_244269 Cum spuneam ardei umpluti,(cam ultimii pe anul asta cred,gasii cu 6 lei kg. galbiori asa si subtirei altfel nu luam daca erau de aia verzi si grosi ca sunt si amari si grei la kg. ,nu-s buni de umplut,sincer eu deabea astept sarmalutele cu foaie de varza murata de craciun,da pana atunci nu fac,sa nu-mi stric pofta ) mie imi place la sf. sa-i dau si la cuptor stropiti cu vin alb ,poza urata direct de la locul comiterii faptei... E intunericios asa ca asta e,...cu smantana si ardei iuti...ps. nici apa nu am de nici o culoare,din cauza de defectiune tehnica'',da' m-am descurcat asa cum am putut au iesit f. gustosi Report
November 23, 20187 yr comment_244270 Da Geany, și mie mi-ar placea compania ta. Nu am făcut poze ca nu am apucat dar am avut 2 găini pe care le-am marinat peste noapte cu sare, lămâie, usturoi, pătrunjel și ulei de măsline și apoi le-am bagat la cuptor (noi nu le avem cu curcanii, găinile parca sunt mai gustoase). Apoi am făcut salata boeuf, ciuperci cu usturoi și maioneza, fasole păstăi ca sa avem și ceva verde și niște cartofi dulci copți in tava cu găinile ( foarte gustoși din cauza de zemuri de la orătănii). Am mai făcut și o placinta cu dovleac - american style- am cumpara crusta dar am făcut eu umplutura. Si am mai pus și struguri pe masa și cam atât. S-a devorat tot- am mai rămas cu carcasele de la găini și o chiuveta de vase care trebuie spălate, dar sa trăiască mașită de spălat vase! Per total sunt mulțumită de cum au decurs ostilitățile. Exista loc de mai bine, dar alta data ca azi nu fac nimic. Fiecare se descurca pe cont propriu. Report