October 2, 20205 yr comment_264317 pai mie chiar imi plac pipotele si voi imi dati mereu idei Pipotele le-am înăbușit separat cu condimente până sau fragezit apoi la final le-am pus 5 minute peste legume cu sosul de soia, sa se împrieteneascä!! Report
October 5, 20205 yr comment_264343 Helou! Plachie caras proaspat a fost cu paine calda. Am pocnit decat:) Si acu cateva zile un fel de salata cu cartofi, spanac , ceapa si foarte putin spre deloc bacon. MI-au placut maxim niste cartofi ce i am mancat in concediu la magura pe valea buzaului si am incercat sa i refac. Pupicei grasuti, miha? Report
October 5, 20205 yr comment_264345 Mihamarky arata belea plachia ta ?? Azi am facut piept de pui si legume la gratar cu mujdei. Report
October 6, 20205 yr comment_264358 Helou! Plachie caras proaspat a fost cu paine calda. Am pocnit decat:) Așa îmi place și mie plachia, cu legumele alea bine coapte la cuptor, nu doar puțin călite. Arată excelent! Report
October 9, 20205 yr comment_264368 Piept de pui cu pilaf cu ciuperci și ceva broccoli Ardei umpluți Report
October 13, 20205 yr comment_264391 ză magret du canard, adică inlocuitor de curcan traditional regulamentar de Thanksgiving medium rare. care aveti probleme cu "in sânge', sunteți rugați să priviți cu ochii inchiși Report
October 13, 20205 yr comment_264392 Ce misto, Dex ! Sa stii ca si eu m-am uitat pe la ratuste si era cat pe ce sa cumpar una intreaga, ma ziceam sa o fac à l'orange, si pana m-am tot gandit si razgandit am iesit din magazin fara zburatoare, de niciun fel. Bine am si facut, anul asta cred ca sarbatorim Thanksgivingu' in familie odata cu vecinii din sud...Ce condimente ai pus? tare bine arata! Report
October 13, 20205 yr comment_264393 medium rare. care aveti probleme cu "in sânge', sunteți rugați să priviți cu ochii inchiși sint obisnuita ca asa o maninc carnea medium rare Report
October 13, 20205 yr comment_264394 Si noi tot inlocuitor de curcan am gatit, cum am sarbatorit doar in 2. Mini-curcani De fapt sint prepelite la cuptor cu suc de portocale si miere Report
October 13, 20205 yr comment_264395 Helou!salata de conopida zilele astea din care mai am si azi la serviciu ( originalu e cu broccoli dar imi ramasese de la muraturi o conopida. deci broccoli, mar, morcov, ceapa rosie, nuca, merisoare, sos cu maioneza, smantana, zeama lamaie, sare, piper. io as putea trai doar cu asa ceva.)reteta originala e de la o anume natasha de pe internet. o cratitoaie de musaca. delicioasa de fapt va imbratisez cu drag, miha Report
October 13, 20205 yr comment_264399 salata de conopida zilele astea din care mai am si azi la serviciu ( originalu e cu broccoli dar imi ramasese de la muraturi o conopida. deci broccoli, mar, morcov, ceapa rosie, nuca, merisoare, sos cu maioneza, smantana, zeama lamaie, sare, piper. io as putea trai doar cu asa ceva.)reteta originala e de la o anume natasha de pe internet.deci conopida cruda, da? pe conopida am mincat-o deja cruda, broccoli nu prea ma atrag sa-i maninc cruziamestecata cu mar, morcov, ceapa rosie, merisoare (cranberries-mirtilli rossi) plus dupa plac maioneza, smintina (pe care eu o sa o inlocuiesc cu iaurt grecesc fara lactoza), lamiie, sare, piper?Mersi Report
October 13, 20205 yr comment_264400 Ce condimente ai pus? sare si piper peste, rozmarin și usturoi pe lângă Report
October 13, 20205 yr comment_264401 salata de conopida zilele astea din care mai am si azi la serviciu ( originalu e cu broccoli dar imi ramasese de la muraturi o conopida. deci broccoli, mar, morcov, ceapa rosie, nuca, merisoare, sos cu maioneza, smantana, zeama lamaie, sare, piper. io as putea trai doar cu asa ceva.)reteta originala e de la o anume natasha de pe internet.deci conopida cruda, da? pe conopida am mincat-o deja cruda, broccoli nu prea ma atrag sa-i maninc cruziamestecata cu mar, morcov, ceapa rosie, merisoare (cranberries-mirtilli rossi) plus dupa plac maioneza, smintina (pe care eu o sa o inlocuiesc cu iaurt grecesc fara lactoza), lamiie, sare, piper?Mersi Fix asa. Si nuca Report
October 16, 20205 yr comment_264425 Lucratul de acasa are avantajele lui. De exemplu, azi in jumatatea de ora de pauza de amiaza am zis sa pun la marinat pieptul de pui pe care l-am cumparat acum 2 zile, si sa-l bag la cuptor cand termin serviciul. Erau 3 bucati inghesuite intr-o caserola. Cand am desfacut-o, mai sa fie, jumatatile de piept erau rulate cumva si erau de fapt cate un piept intreg. Ma apuc sa-l tai bucati, dar par cam mici pentru puiul pe care-l gasesti prin magazine... Dar stai - pieptul de pui nu are carne rosie, whaaaat??? pulpe =)) ?! am crezut ca mor de ras, il chem si pe sot sa-i arat si sa nu mor singura - ca ma intrebase ieri daca avem cumva pui si i-am aratat caserola, la care el zice ok, piept de pui... Deci nu-s numai eu nebuna ! Sa va zic ca pe eticheta scrie clar "boneless skinless chicken thighs" ... Deci pulpe de pui, ok? cu orez si legume (Mino stie despre ce vorbesc - am pus si eu la borcan, dar fara orez)... Report
October 17, 20205 yr comment_264436 Absolut minunat tot ce e pe pagina asta! Dex o sa vin cu o dedicatie pt matale. Report
October 17, 20205 yr comment_264438 Tomahawk cu dedicatie pt Dex. Excelenta. Ce mi-a placut foarte mult in afara de gust evident, e ca nu a lasat nici o picatura de sange pe farfurie. .. Nu am idee de ce pozele se afiseaza aiurea. Frigarui Chiftelute cu sos. Cu ce a ramas am facut spaghetti a doua zi/ . Edited October 17, 20205 yr by any_annette Report
October 17, 20205 yr comment_264439 Any, multumiri pentru dedicatia incîntătoare de papiletomahawk rulz!! Oare v-am spus ca ferma de unde cumpar carnea de vaca de multi ani a devenit furnizoarea lui Eataly Toronto? Report
October 17, 20205 yr comment_264440 Ceea ce aici se numeste sottofiletto cu salata facuta din fasole verde fiarta, rosii picadilly, fenel si ardei Report
October 19, 20205 yr comment_264443 pate cu ficat si piept de cocosh vanjos si salata bulinutei cu fasole verde sa aveti o zi cu soare! Edited October 19, 20205 yr by mihamarky Report
October 25, 20205 yr comment_264466 Pen'ca mi-a făcut poftă Mino mai acu câteva zile, pen'ca mi-a rămas gândul la ei și, mai ales, pen'ca i-am găsit (mă rog, nu ceea ce vroiam dar bine-i și așa decât deloc)...ta-dam gogosardei ? umpluți (cu ciuperci, că asta aveam in frigi, daca mai găsesc ardei o sa fac și cu carne că-i musai) work in progress (unul gustat/mâncat deja "al naturale", la ăștia o sa fac un sosulet mâine Deci, mi-am făcut curaj și am gătit și eu Report