October 24, 201213 yr comment_167463 Ieri a fost ziua dovleacului. Am cumparat unul mare, am facut 2 feluri de dulciuri si mi-a ramas si pentru o paine. Cornurile din dovleac ale lui Eataly Checul cu dovleac al Ionelei Foarte bune amandoua, ma felicit ca le-am facut Ce bunataturi!! Vrei sa ma lamuresti la checul cu dovleac , trebuie o lingura de bicarbonat ? Multumesc! Da Oana, la cantitatea de dovleac din reteta trebuie 1 lingura de bicarbonat. Eu am pus mai putin si mi-a iesit mai umeda, ca si cum ar fi necoapta. La gust a fost foarte buna, dar ca sa iasa mai aerata trebuie 1 lingura de bicarbonat. Report
October 24, 201213 yr comment_167464 Boni, foarte frumos tortuletul si gustul, imi inchipui, e minunat. Report
October 24, 201213 yr comment_167495 Nu stiam cu ce ocazie mi-a venit dorul de tort.Acum stiu : La multi ani ,Boni! Cremsnit alias Napoleon Report
October 24, 201213 yr comment_167501 Boni, ai facut un ultra ciocolatos !Ellani, ai aparut? Cremsnitonapoleonul tau cred ca e bun ! Report
October 24, 201213 yr comment_167506 Eh,mai apar si eu,Any,in dependenta de mai multi factori Daca esti maine la mine,ai si ocazia sa te convingi daca e bun sau nu tortul botezat ingenios cu nume nou.Mai multe zile nu promit,caci deja e terminat mai mult de jumatate.Dar nu-i bai,caci sotul deja mi-a 'permis' sa mai fac altul Report
October 25, 201213 yr comment_167520 Nu stiam cu ce ocazie mi-a venit dorul de tort.Acum stiu : La multi ani ,Boni!he he, mi-a făcut Ellani tort Mulţumesc frumos Mulţumesc, fetelor, de aprecieri. A fost bun şi nu mai este https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Report
October 25, 201213 yr comment_167527 HHHHMMMM, ce de bunatati!!!! Vreau un pic din ciocolatosul lui Boni si un pic din cremsnitul lui Ellani. Se poate?!?! Report
October 25, 201213 yr comment_167547 Eu azi, mai de toamna asa... O tarta cu ciocolata, nuca si gutui fierte in sirop cu cardamom Report
October 25, 201213 yr comment_167551 Olgutaaaa , m-ai ...cum poate arata ...sunt bolnava Cu dedicatie Report
October 26, 201213 yr comment_167574 Olgutaaaa , m-ai ...cum poate arata ...sunt bolnava Cu dedicatie Wow!! Arata f bine! O reteta, ceva? Pupici! Report
October 26, 201213 yr comment_167575 In seara asta am facut [u][b]Chec cu dovleac[/b][/u] - reteta a lui Ione Pupici! Report
October 26, 201213 yr comment_167586 Olgutaaaa , m-ai ...cum poate arata ...sunt bolnava Cu dedicatie Wow!! Arata f bine! O reteta, ceva? Pupici! Multumesc!! Postez si reteta cat de curand Report
October 26, 201213 yr comment_167598 In seara asta am facut [u][b]Chec cu dovleac[/b][/u] - reteta a lui Ione Pupici!Mama, ce viteza de reactie ai avut, harnica lumii ce esti tu!Da ai si ajutoare de nadejde, d'aia! Super arata, ca si originalul care mi-a facut si mie cu ochiul, dar astept sa culeaga lumea dovlecii intai, mai stau si la rand, ce sa fac, salivez langa monitor pana atunci! Report
October 26, 201213 yr comment_167612 In seara asta am facut [u][b]Chec cu dovleac[/b][/u] - reteta a lui Ione Pupici!Mama, ce viteza de reactie ai avut, harnica lumii ce esti tu!Da ai si ajutoare de nadejde, d'aia! Super arata, ca si originalul care mi-a facut si mie cu ochiul, dar astept sa culeaga lumea dovlecii intai, mai stau si la rand, ce sa fac, salivez langa monitor pana atunci! Pai cum zice Zoazorel ,noroc de robotel/KA. Multumesc de complimente. Pupici! Report
October 26, 201213 yr comment_167632 Oana, foarte frumos ti-a iesit checul. Parca l-as face si eu din nou... Report
October 26, 201213 yr comment_167635 Cornulete din caietu` cu retete.Din motive de arsuri si alte cele ,umplute doar cu nuca de cocos amestecata cu albus si miere.B-u-n-e Report
October 26, 201213 yr comment_167638 Oana, foarte frumos ti-a iesit checul. Parca l-as face si eu din nou... si eu vreau sa-l mai fac cat de curand! Eu l-am lasat mai mult la cuptor...s a copt f bine, nu era lichiu la mijloc... Report
October 26, 201213 yr comment_167646 Oana, foarte frumos ti-a iesit checul. Parca l-as face si eu din nou... si eu vreau sa-l mai fac cat de curand! Eu l-am lasat mai mult la cuptor...s a copt f bine, nu era lichiu la mijloc... Da, cred ca merge lasat mai mult la cuptor. Nico, frumos, ca de obicei! Eu am facut samosa (coltunasi prajiti) cu ciocolata. Buuuun... Report
October 28, 201213 yr comment_167709 Aura,multe n-am mancat pana acum,printre care si coltunasi cu ciocolata.Cred c-ar trebui sa-ncerc,caci m-ai facut curioasa. Eu am facut o prajitura cu gem si aluat ras. Report