October 8, 201213 yr comment_165624 Iulia nicoleta, ce bine arata!! Am zis ca fac Zwetschgenstreuselkuchen si uite-o! Multumesc, dana3262. Pupici! Report
October 8, 201213 yr comment_165629 Felicitari tuturor pentru delicioasele dulciuri ( noroc ca eu nu-s cu ele, ca aici e un topic sadic de-a dreptul ) , eu la repezeala, niste briose cu fructe de padure facute ieri seara. Perioada aglomerata la job, cursuri de formare la greu, cred ca nici astea nu le puneam daca nu ma tragea de maneca Zoazorel :* Cerra, mi-ai amintit de pasta de macese pe care o punea mama cand era sanatoasa, eu n-am rabdare si nici nu mai cunoastem surse de pasta cruda... dar era delicioasa, asta imi aduc foarte clar aminte, eu o mancam si goala desi mama o pastra pentru clatite ... Report
October 8, 201213 yr comment_165635 Eu am intrat numa' sa va spun ca n-am mancat pasta de macese niciodata... si tot vazand la voi ma intreb... cum o fi?Va pup, tot n-am chef de vorba.. da' va citesc zilnic. Are un gust aparte dar asa ca idee are gust dulce acrisor aromata (nu am cum sa descriu altfel gandeste`te ca maninci o dulceata de capsuni si te intrebi cu ce se aseamana gustul si sunt sigura ca nu ai cu ce asemana asa si cu macesele au un gust al lor care nu il pot descrie ca ar semana cu ceva anume)poti sa cumperi un borcan de la supermarket sa iti faci idee dar vezi nu oricare. Poti incerca de RAURENI altele nu le am gasit bune cand cumparam. Este foarte buna la umplut rulada sau clatite si binenteles peste o felie de paine unsa cu unt si pasta de macese deasupra. Buna si sanatoasa dar fara vitamina C. Report
October 9, 201213 yr comment_165700 Am prestat si eu placinta cu iaurt a surorii mele , am respectat totul ca la carte si totusi mie mi s-a parut mai buna placinta mancata la ea , chiar daca ea spune ca a gresit compozitia. A mea a iesit mai inalta pentru ca nu aveam forma potrivita , ori prea mare , ori prea mica si am facut in cea mica pentru ca nu reuseam sa intind aluatul ca sa acopar forma mare. Totusi , parca e cam subtire "crema" , dar daca o mai lasam in cuptor imi era teama ca se parleste rau aluatul si nu mai mancam mare lucru din ea ( mdaa, tot cuptorul vechi , parlitor il am inca) Report
October 9, 201213 yr comment_165740 Eu duminica am facut un chec cu portocale caramelizate, numai ca am uitat si am lasat putin mai mult, decat trebuia!A doua zi e mai gustos! Report
October 10, 201213 yr comment_165890 Simplu si bun, bun clatite umplute cu pasta de macese clatite umplute cu mere si scortisoara la cuptor Report
October 10, 201213 yr comment_165903 In seara asta am facut fursecuri cu glazura de ciocolata! Report
October 13, 201213 yr comment_166147 Pere din soiul Martin Sec caramelizate in vin rosu(Dolcetto Dogliani ) Report
October 13, 201213 yr comment_166157 Pere din soiul Martin Sec caramelizate in vin rosu(Dolcetto Dogliani ) https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/fuckme.gif imi plac de mor...mai ales daca mai adaug si niste mascarpone langa:) Report
October 14, 201213 yr comment_166245 Briose de toamna- repetitie pentru Halloween... Bu-hu-huuuuuu... Report
October 14, 201213 yr comment_166251 Oau, a aparut Koralinda-n tromba! Fata, bine-ai revenit ca tare dor mi-a fost de tine (da'si de briose!) Ce faine-s! Report
October 14, 201213 yr comment_166253 Briose de toamna- repetitie pentru Halloween... Bu-hu-huuuuuu... Eu le-am manca repede-repede ca sa nu ma mai sperie Ieri am facut o placinta de iaurt, dar pana sa scot eu aparatul, s-a mancat. Am mai facut si -briose-cu-banane-si-cacao[/u]/page__p__159128__hl__briose__fromsearch__1entry159128"]Briose cu banane si cacao Report
October 14, 201213 yr comment_166270 Corina,pai tu n-ai nevoie de repetitii la briose,la cat de faine iti ies,poti face afacere deja. Si ca sa fiu la tema: Sufleu de ciocolata,pe care il voi folosi si pe post de crema la torturi,caci mi-a placut cum a iesit,inclusiv si sotului ,care nu e mare amator de cicolatoase. Report
October 15, 201213 yr comment_166366 Un dulce rapid , de inspiratie Cerra ...desert din waffles , budinca de tapioca si dulceata de coacaze negre. Report
October 15, 201213 yr comment_166429 Un dulce rapid , de inspiratie Cerra ...desert din waffles , budinca de tapioca si dulceata de coacaze negre. vecinaaaaaaaaaaaaaaa imi faci pofta acu si maine o sa ma apuc de tapioca? pina atunci va servesc cu un tort cu blat din albusuri ,faina si pudra de roscove si crema de branza fina cu portocale si frisca, glazurat si insiropat cu suc de portocale. Asta am facut special ptr fatuca mea care este in vacanta acum acasa si ii place mult tortul asta cu crema de branza si portocale/mandarine. Report
October 16, 201213 yr comment_166526 Dupa un lung exil din bucatarie am incercat si eu azi sa pregatesc ceva dulce...cosulete cu mere, o reteta incropita din amintiri cazute in uitare, forma am dorit-o eu asa, in rest simpla rau! Report
October 16, 201213 yr comment_166533 Gela, bine-ai revenit, mi-a fost dor de tine !Si mie mi-a fost tare dor de voi si de gatit, ma visam in ultimele zile, pana sa ma intorc acasa, numai langa aragaz si cuptor! Report
October 16, 201213 yr comment_166534 Gela, bine-ai revenit, mi-a fost dor de tine ! +1Bine v-am regasit!Dupa cum am zis in raspunsul pentru Any si reciproca e valabila! Report
October 16, 201213 yr comment_166548 A aparut Gelutza si cu ceva bun, MMMMM, a venit mirosul de mere pana la mine! Si mie mi-a fost dor de tine! Report
October 16, 201213 yr comment_166554 Da, da, după miros am venit și eu pe aici și am găsit-o pe Gela. Bine ai revenit Plăcinta noastră cu mere tocmai s-a terminat așa că fur din tartele Gelei.Restul dulciurilor nu le văd, nu, nu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif Report
October 16, 201213 yr comment_166571 Bun revenit Gellutza! In forta, ca de obicei! Si c-o idee super pentru mofturosul meu care vrea placinta dintr-un mar.In formele de briose e tocmai bine! Dar ce aluat ai folosit? Arata si bine si de gust, mmm, , nici nu mai zic! Report