June 29, 201412 yr comment_218877 azi am facut o reteta de-a Olgutei, ca prea ma "enerveaza" cu ale ei! Cheesecake cu ness si ciocolata - a iesit o minune, desi mai colorat decat la tine, Olguta, chiar daca am respectat intocmai indicatiile merci! Report
June 30, 201412 yr comment_218889 azi am facut o reteta de-a Olgutei, ca prea ma "enerveaza" cu ale ei! Cheesecake cu ness si ciocolata - a iesit o minune, desi mai colorat decat la tine, Olguta, chiar daca am respectat intocmai indicatiile merci!Superb, imi ploua-n gat! Report
July 5, 201412 yr comment_219061 Azi, un tort cu morcovi! Iute si fara probleme. Nu l-am gustat inca, dar sper sa fie bun.Cam toti colegii imi aduc reviste cu prajituri si altele,numai sa aduc si bunatatile acelea ptr. toti la lucru. Peter Report
July 5, 201412 yr comment_219062 azi am facut o reteta de-a Olgutei, ca prea ma "enerveaza" cu ale ei! Cheesecake cu ness si ciocolata - a iesit o minune, desi mai colorat decat la tine, Olguta, chiar daca am respectat intocmai indicatiile merci! Foarte bine arata, Redivivus! Report
July 5, 201412 yr comment_219070 m-am profilat pe retetele Olgutei cu si fara blitzgust DIVIN! multumesc din nou, Olguta! Report
July 5, 201412 yr comment_219071 Azi, un tort cu morcovi! Iute si fara probleme. Nu l-am gustat inca, dar sper sa fie bun.Cam toti colegii imi aduc reviste cu prajituri si altele,numai sa aduc si bunatatile acelea ptr. toti la lucru. Peter eu ma dau in vant dupa prajiturile cu morcov, fac si eu una dementiala, cu morcov si crema de branzaa ta arata de revista, nu poate sa nu fie si la gust perfecta! Report
July 5, 201412 yr comment_219072 Redi, e cheesecakeul cu migdale, asa-i? Imi cer scuze, ma uit de pe telefon si pozele sunt mici, nu-mi dau seama prea bine. E unul dintre deserturile mele preferate daca e cel la care ma gandesc eu Report
July 5, 201412 yr comment_219073 Redi, e cheesecakeul cu migdale, asa-i? Imi cer scuze, ma uit de pe telefon si pozele sunt mici, nu-mi dau seama prea bine. E unul dintre deserturile mele preferate daca e cel la care ma gandesc eu daaa, aia e! nici poza mea nu e prea grozava, ca nu mai am rabdare, dar... Report
July 6, 201412 yr comment_219081 Redivivius, imi place cum ti-a iesit cheesecake-ul cu caramel. Oricum, Olguta nu face decat opere de arta ! Peter, ne dai daca te rugam reteta de tort cu morcovi ca arata tare bine ! Uite, dau la schimb reteta de prajitura cu visine, ciocolata neagra si crusta de unt : Report
July 6, 201412 yr comment_219086 Dumnezeule .... ce "poze" apetisante!!!!! Sectiunea ii mai mult decta perfecta!!! :drool: Report
July 6, 201412 yr comment_219088 Cerra, iti faci pacate cu mine!!!!!!!!!!!Partea buna e ca mi-ai dat o idee grozava- ar fi tortul perfect pentru ziua surorii mele, ma duc sa caut reteta! Eu, ieri, am facut briosele cu banane ale Ioanei, frosting de ganache de cioco amaruie cu rom, decoratii de pasta de zahar Adriana, roz si vernil, pentru un candy- bar de nunta. Report
July 6, 201412 yr comment_219089 Frostingul ramas l-am incalzit azi la microunde si am umplut coji de minitarte ( cumparate, le aveam in casa) plus visine. Report
July 6, 201412 yr comment_219090 Stiti ca eu nu prea sunt cu dulciurile ( probleme medicale) dar tortul cu morcovi este unul dintre dulciurile la care eu nu rezist! Asadar, Peter si Brigitte, mai puneti o felie si pentru mine, bitte... Report
July 7, 201412 yr comment_219104 koral, Nu vreau sa fac pacate Si eu admir tot ce faci tu si toti membri de aici. lenias, Multumesc ptr aprecieri ! Report
July 13, 201412 yr comment_219216 Budinca de tapioca a la Cerra , jumatate cu vanilie jumatate cu afine Report
July 13, 201412 yr comment_219223 Budinca de tapioca a la Cerra , jumatate cu vanilie jumatate cu afine Sa va fie de bine! Report
July 14, 201412 yr comment_219238 Eu am facut azi un tort pentru ziua surorii mele. E primul meu tort imbracat in pasta de zahar ( reteta Adrianei, ovcorz) si primii mei trandafiri din aceeasi pasta. Bilutele tot din pasta de zahar cu colorant rosu si albastru- e o gluma de-a noastra, ca eu ma laudam, cand eram mica, cu ziua mea de nastere din aceeasi zi cu Leonardo da Vinci, iar ea, cu ziua Frantei. Asa ca anual ne facem cadouri sugestive- ea, pensule si culori( uneori de fardat ) eu, ceva cu rosu, alb, albastru Sectiune inca n-am, blat de cacao, crema de cioco amaruie ( ganache) si crema de lamaie a Lissei. Report
July 15, 201412 yr comment_219251 Foarte frumos tortul si trandafirii ! La multi ani surorii tale! Report
July 15, 201412 yr comment_219257 Multumesc, Cerra. La multi ani si tie! Si eu iti multumesc ptr urare! Va servesc pe toti cu Prajitura Cerulina in straie de sarbatoare Report