Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Mousse de ciocolata cu interior de fructe de padure, in glazura oglinda a Adrianei.

post-90-14026390164693_thumb.jpg

post-90-14026390889602_thumb.jpg

Guguluf cu ciocolata, servit cu sos de ciocolata alba si cirese in sirop.

post-90-14026393601679_thumb.jpg

Eu abia acum asi lesina... :105:

Peter

Asta-i sadism! :help:

Mousse de ciocolata cu interior de fructe de padure, in glazura oglinda a Adrianei.

Olguuu, te-ai vorbit cu Peter?? =))

:sm2:

Eu abia acum asi lesina... :105:

Peter

Asta-i sadism! :help:

Olguuu, te-ai vorbit cu Peter?? =))

:sm2:

Lili draga, Peter si Olguta "ne vand" iluzii optice....nu-s reale bunatatile lor :)

Sunt colega ta de suferinta....mai ales ca, din motiv de alaptare anul asta doar admir capsunile si zmeura ...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif

Eu ma duc direct sa ma sinucid! Dupa sinucidere, puteti sa dati o felie din aia criminala!!

Daca nu vedeam ca a postat Adriana nu vedeam crima si pedeapsa!

Dupa ce am vazut pozele Olgutei eu am si lesinat, daca are cineva sarurile sa mi le aduca =))

Nu vreau sa te am pe constiinta, Adriana :)

Multumesc :help: :105: :sm2:

Iulia, stiu cum e cu alaptatul. Eu 2 veri la rand nu am mancat capsuni, zmeura si nici rosii din acelasi motiv :( Eu care sunt innebunita dupa ele..

Numai si numai bunatati vad la voi :angryfire:

eu ieri simplu:

chec ziua si noaptea cu visine

post-1316-14028313261708_thumb.jpg

(ieri sa nu fac doua portii, am adaugat in plus de reteta 3 oua, si cate 1/3 cana de lapte si ulei in loc de 1/2 cana ptr ca am facut o tava mare si vroiam si inalt.

Tarta frageda cu cirese

post-1316-14028313951084_thumb.jpg

post-1316-14028314215023_thumb.jpg

Un concentrat de cirese :angryfire: Cum ai facut umplutura? la tarta ma refer

Poi asa sa fie multe nu? :rolleyes:

uite asa:

ciresele cam 1kg si ceva (depinde cat vrei sa fie stratul de gros de fructe) pe care le punem pe foc cu putin zahar, cand clocotesc stoarcem sucul dupa ele , punem 2 linguri pline de amidon dizolvat in putina zeama rece si adaugam peste cirese si amestecam . Peste aluatul din tava presaram putin gris si punem ciresele asa calde cum sunt si facem grilajul din aluat sim punem la copt.

Si eu tot cu visine, dar din compot ca nu gasesc crude. Tortul a iesit foarte bine, multumita sfaturilor voastre :rolleyes:

post-341-14029254128011_thumb.jpg

Si eu tot cu visine, dar din compot ca nu gasesc crude. Tortul a iesit foarte bine, multumita sfaturilor voastre :rolleyes:

Să-ți trăiască Teo, să fie sănătos și feiricit, și voi la fel. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Să-ți trăiască Teo, să fie sănătos și feiricit, și voi la fel. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Multumesc frumos Boni.

La multi ani, Theo! Foarte bine ti-a iesit tortul, Aura :D

Merci Olguta.

_MG_8746.JPG

La multi ani puiului de om :D Eu zilele trecute am luat visine congelate de la un magazin polonez.

post-341-14029254128011_thumb.jpg

La multi ani puiului de om :D Eu zilele trecute am luat visine congelate de la un magazin polonez.

Multumesc de urari Uma.

Aici nu sunt magazine poloneze si nu gasesc multe din cate gaseam in Ottawa. E doar un mic magazin ucrainian, slab ca oferta.

La mulți ani, Theo! Aura cred că nu a mai rămas nimic din tort... bunu bunu și frumos.

Și mie îmi lipsesc vișinele. Pe aici nu găsesc.

Și ca să fiu on topic, acum am la cuptor quinoa cu brânză (am înlocuit pastele cu quinoa).

Imi plac toate dulciurile voastre :angryfire:

Felicitari ptr toti!

Aura: La multi ani printisorului tau!

Again

Tarta frageda cu cirese

de data asta am lasat si o parte din sirop in cirese sa se formeze putin jelly.

post-1316-14035253824224_thumb.jpg