June 13, 201412 yr comment_218166 Iar lesin! Sa nu lesini! Eu abia acum asi lesina... PeterVai s-amar de capu' meu..... :drool: :drool: Report
June 13, 201412 yr comment_218170 Mousse de ciocolata cu interior de fructe de padure, in glazura oglinda a Adrianei. Guguluf cu ciocolata, servit cu sos de ciocolata alba si cirese in sirop. Report
June 13, 201412 yr comment_218193 Eu abia acum asi lesina... Peter Asta-i sadism! Mousse de ciocolata cu interior de fructe de padure, in glazura oglinda a Adrianei. Guguluf cu ciocolata, servit cu sos de ciocolata alba si cirese in sirop. Olguuu, te-ai vorbit cu Peter?? Report
June 13, 201412 yr comment_218209 Eu abia acum asi lesina... Peter Asta-i sadism! Mousse de ciocolata cu interior de fructe de padure, in glazura oglinda a Adrianei. Guguluf cu ciocolata, servit cu sos de ciocolata alba si cirese in sirop. Olguuu, te-ai vorbit cu Peter?? Lili draga, Peter si Olguta "ne vand" iluzii optice....nu-s reale bunatatile lor Sunt colega ta de suferinta....mai ales ca, din motiv de alaptare anul asta doar admir capsunile si zmeura ...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif Report
June 13, 201412 yr comment_218217 Dupa ce am vazut pozele Olgutei eu am si lesinat, daca are cineva sarurile sa mi le aduca Report
June 13, 201412 yr comment_218218 Eu ma duc direct sa ma sinucid! Dupa sinucidere, puteti sa dati o felie din aia criminala!! Daca nu vedeam ca a postat Adriana nu vedeam crima si pedeapsa! Report
June 14, 201412 yr comment_218221 Dupa ce am vazut pozele Olgutei eu am si lesinat, daca are cineva sarurile sa mi le aduca Nu vreau sa te am pe constiinta, Adriana Multumesc Iulia, stiu cum e cu alaptatul. Eu 2 veri la rand nu am mancat capsuni, zmeura si nici rosii din acelasi motiv Eu care sunt innebunita dupa ele.. Report
June 15, 201412 yr comment_218240 Numai si numai bunatati vad la voi eu ieri simplu: chec ziua si noaptea cu visine (ieri sa nu fac doua portii, am adaugat in plus de reteta 3 oua, si cate 1/3 cana de lapte si ulei in loc de 1/2 cana ptr ca am facut o tava mare si vroiam si inalt. Tarta frageda cu cirese Report
June 15, 201412 yr comment_218249 Un concentrat de cirese Cum ai facut umplutura? la tarta ma refer Report
June 15, 201412 yr comment_218251 Un concentrat de cirese Cum ai facut umplutura? la tarta ma refer Poi asa sa fie multe nu? uite asa: ciresele cam 1kg si ceva (depinde cat vrei sa fie stratul de gros de fructe) pe care le punem pe foc cu putin zahar, cand clocotesc stoarcem sucul dupa ele , punem 2 linguri pline de amidon dizolvat in putina zeama rece si adaugam peste cirese si amestecam . Peste aluatul din tava presaram putin gris si punem ciresele asa calde cum sunt si facem grilajul din aluat sim punem la copt. Report
June 16, 201412 yr comment_218308 Si eu tot cu visine, dar din compot ca nu gasesc crude. Tortul a iesit foarte bine, multumita sfaturilor voastre Report
June 16, 201412 yr comment_218310 Si eu tot cu visine, dar din compot ca nu gasesc crude. Tortul a iesit foarte bine, multumita sfaturilor voastre Să-ți trăiască Teo, să fie sănătos și feiricit, și voi la fel. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
June 16, 201412 yr comment_218312 Si eu tot cu visine, dar din compot ca nu gasesc crude. Tortul a iesit foarte bine, multumita sfaturilor voastre Să-ți trăiască Teo, să fie sănătos și feiricit, și voi la fel. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Multumesc frumos Boni. La multi ani, Theo! Foarte bine ti-a iesit tortul, Aura Merci Olguta. Report
June 16, 201412 yr comment_218313 Si eu tot cu visine, dar din compot ca nu gasesc crude. Tortul a iesit foarte bine, multumita sfaturilor voastre La multi ani puiului de om Eu zilele trecute am luat visine congelate de la un magazin polonez. Report
June 16, 201412 yr comment_218316 Si eu tot cu visine, dar din compot ca nu gasesc crude. Tortul a iesit foarte bine, multumita sfaturilor voastre La multi ani puiului de om Eu zilele trecute am luat visine congelate de la un magazin polonez.Multumesc de urari Uma. Aici nu sunt magazine poloneze si nu gasesc multe din cate gaseam in Ottawa. E doar un mic magazin ucrainian, slab ca oferta. Report
June 17, 201412 yr comment_218320 Si eu tot cu visine, dar din compot ca nu gasesc crude. Tortul a iesit foarte bine, multumita sfaturilor voastre Foarte frumos tortul! La multi ani copilului! Report
June 17, 201412 yr comment_218345 La mulți ani, Theo! Aura cred că nu a mai rămas nimic din tort... bunu bunu și frumos. Și mie îmi lipsesc vișinele. Pe aici nu găsesc. Și ca să fiu on topic, acum am la cuptor quinoa cu brânză (am înlocuit pastele cu quinoa). Report
June 23, 201412 yr comment_218575 Imi plac toate dulciurile voastre Felicitari ptr toti! Aura: La multi ani printisorului tau! Again Tarta frageda cu cirese de data asta am lasat si o parte din sirop in cirese sa se formeze putin jelly. Report