May 22, 20224 yr comment_267575 Pofte împlinite cioco cu cafea și nuci, am mîncat o tonă cum ai facut-o? Report
May 22, 20224 yr comment_267576 60 ml espresso90 ml apa350 g zahar100 g unt gras400 g lapte praf integral50 g cacaonuci prăjite puțin. Mod de preparare ca la ciocolata de casă Espresso cu apa și zahărul se fierb pînă se face sirop. Se pune untul cubulețe, se topește și se lasă puțin la răcit. Se amestecă laptele praf cu cacaua și apoi se pun peste siropul cu unt. Am pus la amestecat în robot, cu scula de frămîntat, dar cred că am făcut-o să se usuce prea tare, altădată îmi ieșea mai umedă am pus-o în tavă pe hîrtie de copt și am băgat nuci în ea. Report
May 23, 20224 yr comment_267578 Cheesecake cu capsuni. Cu asta declar inchis sezonul dulciurile ca a luat-o razna cântarul! Si aici am folosit la crema doar 90g zahar vanilinat. La jeleu am folosit 3 linguri de sirop de agave. Report
May 24, 20224 yr comment_267580 Valeleu Mino, arata tare bine cheesecake-ul tau ???? Merci Clau, daca nu taiam capsunele inaine de a le tavali prin ciocolata arata si mai bine, dar deh din greseli invata omul. Oricum a disparut jumatate din el peste noapte Report
May 24, 20224 yr comment_267581 Imi aparuse mesajul dublu cand apar capsunele noastre vreau sa incerc reteta de gem fara zahar sa vad cum arata si mai ales cum se mentine timp indelungat. Edited May 24, 20224 yr by mino Report
May 24, 20224 yr comment_267582 Mino, dar ce pui in loc de zahar? Ca zaharul e conservant asa ca tre' altceva in loc ? Report
May 25, 20224 yr comment_267583 Prajitura cu visinetoate pe care le-am putut culegecredeam ca am coborit temperatura cuptorului dar nu era asa dar in cele din urma a iesit de o bunatate nemaipomenita am facut prajitura asta acum 2 ani dar nu-mi amintesc ce reteta am folosit tin minte doar ca a iesit nemaipomenit de bunasimbata, la intoarcerea acasa, am gasit visinul plin de visine asa ca am folosit reteta mamei dar n-a iesit la fel de buna, dar oricum s-a terminat deja, ce-mi place mai mult mie, marginile la urmatoarea o sa incerc iar alta ca mai sint o multime de visine Report
May 26, 20224 yr comment_267584 Mino, dar ce pui in loc de zahar? Ca zaharul e conservant asa ca tre' altceva in loc ? Sirop de agave! Sau alt indulcitor natural. Report
May 27, 20224 yr comment_267585 Deci, gem de capsuni cu chia,indulcit cu sirop de agave! Reteta este aici. Report
September 9, 20224 yr comment_267712 Inspiratie Mino, afine cu chia. Nu am pus zahar deloc, asa ca am sa mananc doar eu ?. Report
September 12, 20224 yr comment_267716 Cred ca puteam pune mai putine seminte. Reteta care o aveam eu era 1 cana se fructe/ 1 lingura de chia. Fara zahar nu are un gust prea imbietor pentru altii, dar mie imi place. Planuiesc sa fac si din capsuni un borcanel. Nu e o dulceata de pastrat peste iarna, dar se face repede asa ca mai am in plan si cu alte fructe. Report
October 5, 20223 yr comment_267829 Un lighean de gogosi (facute din ochi ashea',o ceasca de apa calda,o ceasca de lapte,un ou,zahar,vanilie... ) Le-am taiat si le-am umplut cu branza cu stafide,gem de visine,(nutella lipseste din poza) dar si simple cu zahar pudra vanilat Report
October 6, 20223 yr comment_267833 Geany, mai pune si tu niste salate ?. Azi m-am dus la magazinul polonez sa-mi iau paine de secara, dar mi s-au lipit de mana si niste gogosi ?, gata, nu ma mai uit p-aici daca-ti vad numele ?. Report
October 7, 20223 yr comment_267834 Adi, cand ai zis magazin polonez, mie mi-a fugit gandul la covrigii polonezi, sunt insiropati, moi si aromati. Report
October 7, 20223 yr comment_267835 Geany, mai pune si tu niste salate ?. Mnee!! n-ai sa vezi tu filmu' asta,fug hunii mei de dintr-astea ca de tamaie ... Report
October 7, 20223 yr comment_267836 Adi, cand ai zis magazin polonez, mie mi-a fugit gandul la covrigii polonezi, sunt insiropati, moi si aromati.N-am vazut niciodata covrigi la ei (sau n-oi fi observat), dar nici paczki nu prea cumpar, cred ca n-am mai mancat de vreo 5 ani. Report
October 8, 20223 yr comment_267841 Adi, cand ai zis magazin polonez, mie mi-a fugit gandul la covrigii polonezi, sunt insiropati, moi si aromati.N-am vazut niciodata covrigi la ei (sau n-oi fi observat), dar nici paczki nu prea cumpar, cred ca n-am mai mancat de vreo 5 ani. Sunt insiropati si aromati! Sigur sunt si la voi, dar nu i-ai bagat in seama! Edited October 8, 20223 yr by mino Report
October 9, 20223 yr comment_267853 Clatite Umplute cu... diverse Ce amintiri, cand erau copiii mici si stateam doua ore in picioare langa tigaia pe aragaz si cand terminam, daca erau 3 clatite in fafurie Report
October 9, 20223 yr comment_267855 Clatite Umplute cu... diverse Ce amintiri, cand erau copiii mici si stateam doua ore in picioare langa tigaia pe aragaz si cand terminam, daca erau 3 clatite in fafurie hahaha!! daa!! ...hunii mei nu prea sunt cu retete, fie de dulciuri fie de mancaruri sofisticate,nu zic ca ,chiar nu le mananca ,dar cand aud''mmm!! f. bun,interesant..da' sa nu mai faci!'' ... ...in schimb,gogosi,clatite,chec,destia,merg la sigur le rad la propriu Report
October 9, 20223 yr comment_267856 Ce amintiri, cand erau copiii mici si stateam doua ore in picioare langa tigaia pe aragaz si cand terminam, daca erau 3 clatite in fafurie La mine inca e asa ? Edited October 9, 20223 yr by clau_ash Report