Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Mino e ceva mai special ca si dulceata de caise care are si samburi decojiti in ea. Mmmmm

Am vazut retete cu nucile prajite putin si data coaja jos sau cu nucile neprajite si puse cu tot cu coaja. Tu cum ai mancat?

Eu bag nucile neprajite in dulceata dar nu suna rau ideea de a le praji un pic inainte poate ies un pic crocante

Crumble cu gutui. Am pus deasupra si niste nuca, tare-i buna coapta. Am uitat sa o pozez la inceput, asa ca am mai prins doar un rest in castron:

post-84-0-26297800-1667330924_thumb.jpg

Wowwwww, Mino!!!! arata belea!!!!!!!

Cum iti place cu nuci?

Mie îmi place orice este cu gutui și îmi place și nuca, culmea e ca le pot manca fără a avea alte urmări, deci sunt tare happy! ?❤️

Crumble cu gutui. Am pus deasupra si niste nuca, tare-i buna coapta. Am uitat sa o pozez la inceput, asa ca am mai prins doar un rest in castron:

post-84-0-26297800-1667330924_thumb.jpg

Ia sa încerc și eu ca mai am vreo trei gutui. ?

Am avut cereri wafel beligian asa ca am prestat??

post-591-0-69074800-1667591021_thumb.jpg

=)) Deci la mine e ora 23,23...si mi-e o pofta de ceva dulce ca niciodata,ca eu mai mult pe sarat sunt :hungry: ..arata super wafelii''taii !!! :71:

Și ca să continui dezmățul... Crumble cu gutui și nuci.

Boni, mersi de idee! ?

Clau, arata fain wafele. Nu am făcut niciodată din astea, nu știu de ce nu ma atrag.

post-343-0-95470800-1667652129_thumb.jpg

Mooaammaa!! ce bine arata Blacky! prajitura boema e una dintre preferatele mele ,are si cioco si frisca :love7:

Mooaammaa!! ce bine arata Blacky! prajitura boema e una dintre preferatele mele ,are si cioco si frisca :love7:

Eu de obicei (adica o data pe an :lol: ) fac amandina, pentru ca aia e preferata sotului. De data asta am zis sa incerc Boema ca e mai usor de facut, nu stiu cum am gandit? Ca pe langa blat, crema, sirop si glazura, am mai facut si frisca -_- . Jumatate de zi am muncit la ea, ar face bine sa fie buna, inca n-am gustat-o :love7:

Blackie arata tare fain Boema ta.

Amandinele sunt si preferatele sotului dar pe laga faptul ca e mult de munca la ele mai ies si multe si problema e ca le aspiram ? asa ca prefer sa cumparam 1-2 ori pe an cand ajungem in Ro si atat ??

Edited by clau_ash

Hi hi hi! stiu ca e migala multa si multa munca si timp mult ,dar si rezultatul e pe masura...eu daca ar fi sa caut o scurtatura asi face sub forma de tort si boema si amandina :love7: si apoi dai balaceala :lol: deaia' nu fac,ca domnul Geany se tine tare ,mananca o bucatica o data si atat,Ale' nimic :love7: si raman eu sa ma lupt heroic' cu ele ,nu ca nu le-asi dobora -_-

Cornulețe cu rahat post-343-0-97797000-1668191178_thumb.jpg

Cornulețe cu nuca!

post-343-0-47364400-1668191207_thumb.jpg

Prăjitură cu foi cu miere și crema de smântână cu nuca!

post-343-0-22794400-1668191256_thumb.jpg

post-343-0-26568900-1668191275_thumb.jpg

Toate arata super Mino! (bine ca nu am postat dupa boemele lui Blacky gogoasele mele,ca asta era de-a dreptul tupeu :love7: ) :love7:

Facute din ochi ,cu o crema fiarta de lamaie ...

post-405-0-92506000-1668234846_thumb.jpg

Si cativa langosi ...

post-405-0-36359500-1668234880_thumb.jpg

Cornulețe cu rahat

eu mor dupa astea, cind le fac maninc non stop :lol:

noroc ca n-am rahat asa de des :love7:

Adriana, le impartim, tu le iei pe alea cu rahat, eu pe alea cu nuca.

Si langosi vreau, dar nu fac ca mananc prea multe :love7:

Incepe targul de Craciun weekendul asta si sint niste unguri care fac niste langosi tare buni. Si mai sint niste romani care fac kurtos, vai si amar de silueta.

• 2 weeks later...