April 12, 20233 yr comment_268631 Tarta cu mere, cu aluat de post. Aluatul e cel cu ulei, dar nu am reusit sa gasesc reteta sa pun link aici... Report
August 12, 20233 yr comment_268678 Ani de zile prajitura turnata a AneiT a ramas nedretonata, dar de cateva saptamani am descoperit la sora mea o reteta ultra mega rapida si gustoasa de prajitura cu fructe si cu iaurt, care se mananca cat ai clipit din ochi:De data asta mi-a iesit umeda in interior pentru ca am uitat sa scurg visinile, dar e super gustoasa si asa. Edited August 12, 20233 yr by Lapona Enigel Report
November 27, 20232 yr comment_268905 Azi am facut "Emaimulte" ??? Mie sigur nu imi reuseste )) Prea complicata! Report
November 27, 20232 yr comment_268908 Pai e complicata ca e prea multe, poate daca faci numa una, iti iese PS adi esti super artista si faci atitea deodata Report
November 28, 20232 yr comment_268910 Pai e complicata ca e prea multe, poate daca faci numa una, iti iese PS adi esti super artista si faci atitea deodata Ah, mersi, asteptam laudele cu nerabdare, la cat de multe pot face deodata, retete din astea complicate ?... Report
December 4, 20232 yr comment_268919 Azi am facut "Emaimulte" deci sint biscuiti alternati cu ciocolata si marshmallow pe care apoi ii pui in cuptor sa se topeasca un pic?ma uit acum la Chesapeake Shores si intr-o seara au zis ca-i fac, de obicei coc marshmallow la capatul betelor pe foc Report
December 5, 20232 yr comment_268920 Da, da, alea sunt! Cand se pun la cuptor nu se pune biscuitul deasupra, doar dupa ce se scot, sa se rumeneasca marshmaloaiele ?. Report
March 6, 20242 yr comment_269114 Inca o reteta rapida, un pic mai complicata decat s'mores ? - banana bread, buna cand nu stii ce sa mai faci cu bananele prea coapte. Report
March 16, 20242 yr comment_269146 Adi, uite, am scos stampila de la naftalina n-a iesit perfect ca am pus la topit doar 3 discuri de ciocolata roz si unul nu s-a topit perfect asa ca apoi am taiat un pic marginile, dar...multi vad putini cunosc Report
March 17, 20242 yr comment_269147 Hehe, si tie iti place sa te joci cu mancarea ?. Eu nu stiu unde am pus stampila mea, n-o mai gasesc.Dar ce prajitura ai facut? Report
March 17, 20242 yr comment_269148 o tarta cu ciocolata pe care o fac mereu cind tre sa fac ceva repede si care iese mereu perfectam cautat ieri dar n-am gasit reteta aici sau n-am cautat bine, nu stiufac mesaj cu ea Report
April 12, 20242 yr comment_269244 Un desert sa inlocuiasca inghetata, cica sanatos, facut de fiica-mea - zmeura, unt de arahide, iaurt, miere, ciocolata. Report
April 13, 20242 yr comment_269245 Am facut clatite rosii cu blat de ciocolata(cumparat) si frisca cu capsuni.Le-am legat cu sforicica pt ca nu m-a tinut rabdarea sa fierb niste paste....?? Incantata de rezultat, o sa fac clatite colorate de acum incolo ?? Report
April 13, 20242 yr comment_269248 Hi Adriana, reteta mea clasica de clatite: 2 oua450 ml lichid: 250 lapte + 200 apa200 gr faina 1 lingura esenta de vanilie La asta am adaugat colorant alimentar si facut la foc minim. Secret important: dupa ce se iau de pe foc se pun pe o farfuri ai se acopera imediat cu un capac, atfel marginile se intaresc. Am batut o frisca cu 2 pliculete de zahar vanilat si 1 lingura plina cu instant puding de vanilie si am amestecat cu capsuni taiate bucatele si lasate cu zahar sa lase seama.Am pus in mijlocul clatitei friscaPeste frisca am adaugat felii de prajitura de ciocolata taiata ca sa aiba numai 1 cm inaltime si dupa aceea taiata cu paharulPeste am adaugat iarfrisca cucapsuniAm adunat marginile si le-am legat cu sfoara. Se poate lega cu sfoara si dupa ce prinde forma se piate inlocui sfoara cu paste fierte da eu n-am mai avut rabdare? Report
April 13, 20242 yr comment_269249 Clau, ce dragute sunt ?! Parca-s sacii lui Mos Craciun ?. Dar nu se simte colorantul? Sa iasa asa o culoare frumoasa cred ca trebuie destul de mult. Report
April 14, 20242 yr comment_269251 adi_edi nu se simte deloc. Este un colorant ca un gel - super efectiv si fara gust Report
April 14, 20242 yr comment_269252 aaa, mersi foarte faine sintfacusem la un moment dat acu muuuulti ani clatite albe normale si cu cacao si apoi asemblate gen tort plus pungute mi se pare cu banane umpluteasa rosii sint superbe Report
April 14, 20242 yr comment_269254 Am facut azi si verzi cu fistic.Culorile gel sunt super. Nu au gust deloc si sunt foarte vii Report
April 14, 20242 yr comment_269255 Poza asta ultima e de trimis la concurs, de publicat in revista ?! Report