July 15, 201115 yr comment_96365 Poate te simti plina de la cafea...si eu obisnuiam sa beau cafea ca si mic dejun si nu simteam nevoia sa mananc nimic pana la praz. Acum de o saptamana, am observat prin comparatie ca, cafeau ma balona. Incerca si tu cateva zile fara cafea si bea ceaiuri care sa iti inlesneasca scaunul. Success f posibil sa fie asa cu cafeaua si pe mine ma baloneaza! Report
July 15, 201115 yr comment_96373 Eu luni nu mai beau cafea. Mi-a fost destul de greu in prima zi, a doua zi pe la 3 aveam impresia ca dorm pe mine. Acum e din ce in ce mai bine. M-am cantarit azi dimineata si de la ultima cantarire, acum 2 saptamani, Sambata am pierdut 1kg. Asadar se mentine la 500gr pe saptamana....incet dar sigur Felicitari! Ma bucur pt tine! Daniella, sa stii ca si eu am slabit mancand dulciuri... cu moderatie. S-a cunoscut imediat la cantar cand am sarit calul...Intervalul de respectat intre o masa si alta conteaza foarte mult... sau cel putin la mine asa e... Report
July 15, 201115 yr comment_96440 Daniella, dulciurile mele se reduc la mousse-ul de ciocolata pe care l-am facut de 2 ori in 2 luni si am mancat cate o portie mica si la prajitura de ciocolata cu afine care a facut deja istorie si din care am mancat dimineata ca mic dejun timp de vreo 10 zile... Altfel toate dulciurile de le-ai vazut ca am postat - Fursecuri cu cocos, Baumkuchen si Pandispan nu m-am atins de ele, nici macar nu am gustat. o portie mica de mousse, dar de 3 ori, adica 3 portii x 2 transe, iaca 6una pestealta, tu am vazut ca ai mereu si un desert, io n-am. Oare d-aia nu slabesc ? Daniella, nu prea inteleg calculul tau ....am mancat o singura portie la fiecare transa. Deci 2 portii in total ... Acum am o dilema dilematica...Duminica e petrecere aici si nu pot sa imi imaginez sa nu gust macar o aschie din tortul care e inca work in progress, un fursec cu cocos si un pahar de sampanie...uf..ma mai gandesc daca merita. In aproape 2 luni de cand sunt Monti am avut foarte mici abateri, nevoite, din cauza de io stiu, vreun ingredient mai ciudat intr-un salamior sau in branza. Ah, si am gatit acum vreo 2 zile niste sepii in care am pus vin alb. In rest sunt ordonata si nu am pofte. Sa vedem cum ma menajez duminica Report
July 15, 201115 yr comment_96442 ...Asadar se mentine la 500gr pe saptamana....incet dar sigur asa e perfect. bravo https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif[size=2][/size] Multumesc, Boni! Felicitari! Ma bucur pt tine! Merci, Sorina. La tine cum merge? Report
July 15, 201115 yr comment_96443 Eu am ajuns la 72kg. Slabesc in continuare, se vede treaba... ma bucur, dar nu tin neaparat sa mai slabesc. Pt mine acum mi-e indiferent, important e sa nu incep sa pun iar la loc.Ma simt bine in pielea mea. Mananc ce-mi place, cat imi place... daca mai dau jos bine, daca nu, nu-i bai. Report
July 16, 201115 yr comment_96479 Sorina ,Armina felicitari pt kilogramele pierdute Eu am stagnat,stiu de ce beau 2cafele, da bine ca nu pun vreun gram in plus,eu dau cu oistea in gard ,imi plac mult dulciurile si mai e cite o zi cind efectiv nu ma pot abtine, tre sa mai lucrez la mansarda si sa imi scot gargaunii din cap Un ex: am fost in it si am gasit sa cumpar halvita nu m-am putut abtine si am cumparat , am mincat , era exact ca cea pe care o mincam in romania in copilarie Report
July 16, 201115 yr comment_96481 Acum am o dilema dilematica...Duminica e petrecere aici si nu pot sa imi imaginez sa nu gust macar o aschie din tortul care e inca work in progress, un fursec cu cocos si un pahar de sampanie...uf..ma mai gandesc daca merita. In aproape 2 luni de cand sunt Monti am avut foarte mici abateri, nevoite, din cauza de io stiu, vreun ingredient mai ciudat intr-un salamior sau in branza. Ah, si am gatit acum vreo 2 zile niste sepii in care am pus vin alb. In rest sunt ordonata si nu am pofte. Sa vedem cum ma menajez duminica daca astepti o derogare de la senioare, nu vei capata daca e sa intre carmella poate ca iti spune ca daca ai fost asa cuminte cu F1 timp de 2 luni, de ziua ta, daca nu rezisti, sa bagi o salata verde mare inainte, sa gusti putin de tot din 1 sau 2 tipuri de praji si sa apoi sa bagi niste migdale crude de la mine nu astepti nimic, dar eu iti spun asa cum imi spuneai si tu cand am plecat in Italia: tu ai un obiectiv si alt mod de alimentatie DISTRACTIE PLACUTA SI SA-TI FIE APRECIATE PREPARATELE! SUCCES LA MONTI!Urarile ti le fac pe 20 Report
July 16, 201115 yr comment_96499 Acum am o dilema dilematica...Duminica e petrecere aici si nu pot sa imi imaginez sa nu gust macar o aschie din tortul care e inca work in progress, un fursec cu cocos si un pahar de sampanie...uf..ma mai gandesc daca merita. In aproape 2 luni de cand sunt Monti am avut foarte mici abateri, nevoite, din cauza de io stiu, vreun ingredient mai ciudat intr-un salamior sau in branza. Ah, si am gatit acum vreo 2 zile niste sepii in care am pus vin alb. In rest sunt ordonata si nu am pofte. Sa vedem cum ma menajez duminica daca astepti o derogare de la senioare, nu vei capata daca e sa intre carmella poate ca iti spune ca daca ai fost asa cuminte cu F1 2 luni, de ziua ta daca nu rezisti sa bagi o salata verde mare inainte, sa gusti putin de tot din 1 sau 2 tipuri de praji si sa apoi sa bagi niste migdale crude de la mine nu astepti nimic, dar iti spun cum imi spuneai si tu cand am plecat in Italia: tu ai un obiectiv si alt mod de alimentatie DISTRACTIE PLACUTA SI SA-TI FIE APRECIATE PREPARATELE! SUCCES LA MONTI!Urarile ti le fac pe 20 Merci Daniella, Maine a ziua soacra-mii. A mea, da, e pe 20 Sunt constienta de ce trebuie sa fac, insa o bucatica de prajitura cred ca voi gusta. Report
July 17, 201115 yr comment_96612 Armina sa-ti traiasca soacra! Ia spune cum te-ai descurcat cu tentatiile de astazi? vad ca meniul de azi, l-ai trecut sub tacere Report
July 18, 201115 yr comment_96650 Armina sa-ti traiasca soacra! Ia spune cum te-ai descurcat cu tentatiile de astazi? vad ca meniul de azi, l-ai trecut sub tacere L-am trecut sub tacere pentru ca am mancat acelasi lucru si la Brunch si seara. Acum, sunt convinsa ca erau si chestii care nu prea erau conforme dar nu am avut cum verifica ca erau pe platou si nu aveam cum sa stau eu mot in bucatarie cu peste 20 oameni in casa, sa imi fac mancare Monti . Am mancat tot felul de mezeluri si branzeturi, rosii si niste carnaciori cu mustar. M-am uiat pe borcan dupa si avea zahar... Singurele abateri au fost 2 guri de Sekt, ca trebuia sa ciocnim. Parca eram un copil, doar imi umezeam buzele . Si cum am zis, am vrut sa gust din prajitura. Nu imi era pofta dar eram curioasa de gust, textura, aroma. Am luat vreo 3 furculite dintr-o felie. Nu pizza, nu fursecuri cu cocos. Nu zic nici ca a fost bine, nici ca a fost rau, pana la urma a fost o abatere, deci nu a fost bine, dar nu vreau sa imi pun cruce si sa fiu dezamagita. De azi sunt inapoi la ale mele Report
July 18, 201115 yr comment_96730 sa-ti fie de bine! bine te-ai reintors, Armina! Cred ca inevitabil cateva exceptii pe an apar ... Important e sa nu abandonezi lupta, asta e una din primele chestii care mi.a placut la monti, pt ca maj dietelor spun ai inlocuit spanacul cu stevie, aleluia, nu vei mai avea nici un rezultat. Cum la monti e pe viata, ai timp sa-ti rascumperi greseala ... Report
July 18, 201115 yr comment_96748 Sorina, tu ai facut marmelada cu fructoza? Cita trebuie pusa ca pe cutie scrie ca e de 3 ori mai dulce decit zaharul. Am un fel de prune pe care nu le maninc in vecii vecilor si ma gindeam sa pun de-o marmelada in Bimby da' nu stiu cum sa ma deslusesc cu cantitatile.Am facut simbata aspic de fructe cu fructoza, din ochi si a iesit bine. Report
July 19, 201115 yr comment_96764 Sorina, imi zici si marca de inghetata pe care ai gasit-o conforma? Report
July 19, 201115 yr comment_96784 In majoritatea cazurilor am pus 600g de fructoza la 3kg de fructe. Stiu ca la capsuni am schimbat cantitatea... trebuie sa-mi aduc aminte ce am facut. Ingetata conforma o iau de la inghetatarie... nu de la magazine... Toata cea de fructe e facuta cu fructoza (aici la mine). Intreaba si tu la tine care e situatia. Report
July 19, 201115 yr comment_96785 Mersi e suficient sa stiu 200 de gr la kg.O sa ma uit la inghetati la ingrediente. Mersi Report
July 21, 201115 yr comment_97117 Merg biscuitii astia?faina si tarite din cereale 40% (griu integral, orez, alac, ovăz), maltitol, faina de griu, uleiuri vegetale nehidrogenate, unt, oua proaspete, amidon de griu, oua proaspete, amidon din griu, extract din malt, lapte praf degresat, agenti de crestere, fibra alimentara 1%, sare marina si aromefaina de cereale 60% (griu, porumb, orez, ovaz), sirop de maltitol, ulei vegetal, oua, amidon de griu, extract de malt, lapte praf degresat, agenti de crestere, arome Report
July 21, 201115 yr comment_97118 Merg biscuitii astia? Nu merg, au faina + nu se stie cite tarite, au amidon, extract de malt etc + oua, lapte degresat, e un amestec total neconform. Report
July 21, 201115 yr comment_97119 ... au si faina de orez, faina de porumb... care iar nu avem voie... Report
July 21, 201115 yr comment_97120 Ok, mersi, ma gindeam si eu dar am zis ca mai bine imi confirmati voi, atunci le maninc acu inainte de a incepe Report
July 22, 201115 yr comment_97267 Dauphne/Paula, evita cat poti produsele de soia (inclusiv laptele). Exceptiile pozitive sunt sosul de soia (conform) si vermicelli de soia. Report
July 30, 201115 yr comment_98395 Gabi, nu te-am mai vazut pe aici de ceva vreme. Esti in vacanta? Sper sa fii bine si sa ne mai dai cateun semn Pe weekend plecam in Pilsen. Speram sa fac cateva poze, dar e asa urat afara, ploua si sunt 13 grade...poate iese soarele pana maine Report
July 30, 201115 yr Author comment_98459 Gabi, nu te-am mai vazut pe aici de ceva vreme. Esti in vacanta? Sper sa fii bine si sa ne mai dai cateun semn Pe weekend plecam in Pilsen. Speram sa fac cateva poze, dar e asa urat afara, ploua si sunt 13 grade...poate iese soarele pana maine Am avut concediu si o sa mai am putin concediu. Sunt ok, am mai citit pe sarite, cand am putut.Distractie placuta in Pilsen Report
July 31, 201115 yr comment_98494 Vacanta placuta, Boni, Gabi! Gabi, vroiam sa te intreb ceva... tu ai pregatit/mancat cous cous integral. Eu nu. Am gasit, cumparat si acum stam si ne uitam unul la altul. Am o problema existentiala acum. Ce fac eu cu el?Multam mult! Report
July 31, 201115 yr comment_98498 Vacanta placuta, Boni, Gabi! Gabi, vroiam sa te intreb ceva... tu ai pregatit/mancat cous cous integral. Eu nu. Am gasit, cumparat si acum stam si ne uitam unul la altul. Am o problema existentiala acum. Ce fac eu cu el?Multam mult! Sorina, tu esti la prima faza de dieta? ca din cate am citi eu, in faza I nu se poate, ca are IG prea mare, dar parerile sunt impartite daca ai voie, uita-te la retete vegetariene ca a pus Aura o salata de couscous cu naut si vezi daca se potriveste sau nu stii cum sa-l pregatesti? nu are instructiuni pe cutie/punga? Report