Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce retete de peste ati gatit azi?

Featured Replies

Super arata masa, daca mai ai resturi, iti trimit 4 musafire!! le primesti??

Super arata masa, daca mai ai resturi, iti trimit 4 musafire!! le primesti??

Tu le poti trimite, ca gasesc eu ceva.Dar de la masa nu mai am nimic ca am un fomila langa care cum ma asez vine si el pe scaun langa noi :floare:

scrumbie (mackerel, sgombro) detox, făcută la cuptor, in tava de ceramică, fără nici un adaus, numai sare şi piper. ex-cep-ţio-nală. nu mă întebaţi cît de bună şi crunchy a fost coada... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/fish/smileys-fish-465204.gif

post-1215-13364201581037_thumb.jpg

Cred ca cel mai bine sta aici , ca daca pun la ce am gatit azi vine Adriana cu facaletul :(

Supa de peste cu galusti din somon

post-479-13364217163991_thumb.jpg

ce se vede asa ca o vela??? Nu pot sa ma prind!

Ce simpatica Zerda :P , uitä-te la ea ce vocabular marinäresc si on topic. Brava dom'ne de inspiratie lingvistica. Eu sunt intr-o faza in care bagajul meu de cuvinte e echivalent cu cel al unui retardat mintal... :lol:

Any, eu pe aici n-am vazut niciodata peste sabie, c-as cumpara si eu dar n-am de unde. Am auzit ca-i bun.

Ieri am avut sepie cu salata.

post-1290-1337193311483_thumb.jpg

Eu aseara am facut salata de rucola cu ton.

post-1400-13374570838438_thumb.jpg

post-1400-13374571203112_thumb.jpg

Gela, eu pentru azi la pranz tot salata cu ton am in plan.

Ieri, paste cu creveti, zucchine, rosii cherry si fistic

post-13-13377719318259_thumb.jpg

Ricciola de mare la cuptor (nu stiu cum ii zice-n romaneste)

post-13-13377722309344_thumb.jpg

Any, eu pe aici n-am vazut niciodata peste sabie, c-as cumpara si eu dar n-am de unde. Am auzit ca-i bun.

Ela, gasesti peste tot in Spania peste sabie, numai ca aici e mai cunoscut ca si "Emperador". In toate pescariile au proaspat, si in supermarket il au si congelat. Eu am luat ieri cu 9.50 euro/kg proaspat, congelat e mai ieftin. (urca mult, mult pretul in Decembrie, cred ca din cauza de Sarbatori)

Sper sa gasesti :rolleyes:

Salata de hering marinat cu rucola, ridichi, ceapa verde, marar, ceapa rosie, oua si un pumn de nuci, dreasa cu otet balsamic si ulei maslinos ev.. Intalnirea dintre nuca si tot ce a fost acolo a fost superbisima.

post-1400-1337966725423_thumb.jpg

Gela, si eu ador mariajul intre macrou afumat si nuci :crying:.

buna salata facusi...dar eu tot cu inima la salau si alte *bunaciuni* si sosul lipovenesc am ramas, din cele relatate de tine.

Gela, si eu ador mariajul intre macrou afumat si nuci :crying:.

buna salata facusi...dar eu tot cu inima la salau si alte *bunaciuni* si sosul lipovenesc am ramas, din cele relatate de tine.

Alea fac parte dintr-un alt film al carui regizor si scenarist sunt.Astea sunt rapidisime pentru o cina de regim, pescarul ca sa fie sanatos, sa prinda salaul si somnul, trebuie sa manance seara doar salata si il aburesc cu amestecuri d'astea care dau impresia de mult;el e un gurmand si eu vreau sa-l transform in altceval, lung e drumul Gorjului...

Ela, gasesti peste tot in Spania peste sabie, numai ca aici e mai cunoscut ca si "Emperador". In toate pescariile au proaspat, si in supermarket il au si congelat. Eu am luat ieri cu 9.50 euro/kg proaspat, congelat e mai ieftin. (urca mult, mult pretul in Decembrie, cred ca din cauza de Sarbatori)

Sper sa gasesti :crying:

Multumesc frumos, Titirimundi :crying: . Uite de asta e bine sa mai scrii pe forumuri. Emperador am vazut, n-am cumparat, dar nici nu stiam ca e acelasi. Acum pot sa-l pun pe lista de cumparaturi.

Sardele gratinate la cuptor. curatate, scos sira spinarii, asezate pe hartie de copt, un fir de zeama de lamaie, un fir de ulei masline, si presarat cu un amestec de pesmet, patrunjel si usturoi, un pic de sare...la cuptor si gata...tare bune.

post-16-13380627544548_thumb.jpg

Azi o paella, ca n-am mai facut de mult. N-a iesit prea aspectuoasa, c-am pus multi creveti si nu se mai vede restul, dar a fost buna.

post-1290-13384067623848_thumb.jpg

Salata cu creveti, capsuni si zucchine

post-13-13385490836235_thumb.jpg

Cocktail de creveti

post-13-13385491050691_thumb.jpg

Tian cu cartofi, rosii, zucchine si ansoa

post-13-13385491944399_thumb.jpg

Ricciola si dorada la cuptor

post-13-13385492607374_thumb.jpg

post-13-13385492695506_thumb.jpg

Orez negru (riso Venere) cu creveti

post-13-13385493260818_thumb.jpg