May 6, 201214 yr comment_147290 Super arata masa, daca mai ai resturi, iti trimit 4 musafire!! le primesti?? Report
May 6, 201214 yr comment_147363 Super arata masa, daca mai ai resturi, iti trimit 4 musafire!! le primesti?? Tu le poti trimite, ca gasesc eu ceva.Dar de la masa nu mai am nimic ca am un fomila langa care cum ma asez vine si el pe scaun langa noi Report
May 7, 201214 yr comment_147555 scrumbie (mackerel, sgombro) detox, făcută la cuptor, in tava de ceramică, fără nici un adaus, numai sare şi piper. ex-cep-ţio-nală. nu mă întebaţi cît de bună şi crunchy a fost coada... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/fish/smileys-fish-465204.gif Report
May 7, 201214 yr comment_147560 Cred ca cel mai bine sta aici , ca daca pun la ce am gatit azi vine Adriana cu facaletul Supa de peste cu galusti din somon Report
May 16, 201214 yr comment_148900 ce se vede asa ca o vela??? Nu pot sa ma prind! Foaia de dafin ! Report
May 16, 201214 yr comment_148926 ce se vede asa ca o vela??? Nu pot sa ma prind! Ce simpatica Zerda , uitä-te la ea ce vocabular marinäresc si on topic. Brava dom'ne de inspiratie lingvistica. Eu sunt intr-o faza in care bagajul meu de cuvinte e echivalent cu cel al unui retardat mintal... Report
May 16, 201214 yr comment_148940 Any, eu pe aici n-am vazut niciodata peste sabie, c-as cumpara si eu dar n-am de unde. Am auzit ca-i bun. Ieri am avut sepie cu salata. Report
May 23, 201214 yr comment_149690 Gela, eu pentru azi la pranz tot salata cu ton am in plan. Ieri, paste cu creveti, zucchine, rosii cherry si fistic Ricciola de mare la cuptor (nu stiu cum ii zice-n romaneste) Report
May 24, 201214 yr comment_149887 Ricciola Creazta! Ieri salata cu ton, masline, ceapa verde, salata verde, rosii, castraveti Report
May 24, 201214 yr comment_149939 Any, eu pe aici n-am vazut niciodata peste sabie, c-as cumpara si eu dar n-am de unde. Am auzit ca-i bun. Ieri am avut sepie cu salata. Ela, gasesti peste tot in Spania peste sabie, numai ca aici e mai cunoscut ca si "Emperador". In toate pescariile au proaspat, si in supermarket il au si congelat. Eu am luat ieri cu 9.50 euro/kg proaspat, congelat e mai ieftin. (urca mult, mult pretul in Decembrie, cred ca din cauza de Sarbatori) Sper sa gasesti Report
May 24, 201214 yr comment_149966 Ricciola Creazta! parca seamana cu pastravul... Nu, nu e pastrav, macar de-ar fi,ca costa mai putin ! Report
May 25, 201214 yr comment_150121 Salata de hering marinat cu rucola, ridichi, ceapa verde, marar, ceapa rosie, oua si un pumn de nuci, dreasa cu otet balsamic si ulei maslinos ev.. Intalnirea dintre nuca si tot ce a fost acolo a fost superbisima. Report
May 26, 201214 yr comment_150196 Gela, si eu ador mariajul intre macrou afumat si nuci .buna salata facusi...dar eu tot cu inima la salau si alte *bunaciuni* si sosul lipovenesc am ramas, din cele relatate de tine. Report
May 26, 201214 yr comment_150214 Gela, si eu ador mariajul intre macrou afumat si nuci .buna salata facusi...dar eu tot cu inima la salau si alte *bunaciuni* si sosul lipovenesc am ramas, din cele relatate de tine.Alea fac parte dintr-un alt film al carui regizor si scenarist sunt.Astea sunt rapidisime pentru o cina de regim, pescarul ca sa fie sanatos, sa prinda salaul si somnul, trebuie sa manance seara doar salata si il aburesc cu amestecuri d'astea care dau impresia de mult;el e un gurmand si eu vreau sa-l transform in altceval, lung e drumul Gorjului... Report
May 26, 201214 yr comment_150225 Any, eu pe aici n-am vazut niciodata peste sabie, c-as cumpara si eu dar n-am de unde. Am auzit ca-i bun. Ieri am avut sepie cu salata. Ela, gasesti peste tot in Spania peste sabie, numai ca aici e mai cunoscut ca si "Emperador". In toate pescariile au proaspat, si in supermarket il au si congelat. Eu am luat ieri cu 9.50 euro/kg proaspat, congelat e mai ieftin. (urca mult, mult pretul in Decembrie, cred ca din cauza de Sarbatori) Sper sa gasesti Multumesc frumos, Titirimundi . Uite de asta e bine sa mai scrii pe forumuri. Emperador am vazut, n-am cumparat, dar nici nu stiam ca e acelasi. Acum pot sa-l pun pe lista de cumparaturi. Report
May 26, 201214 yr comment_150308 Sardele gratinate la cuptor. curatate, scos sira spinarii, asezate pe hartie de copt, un fir de zeama de lamaie, un fir de ulei masline, si presarat cu un amestec de pesmet, patrunjel si usturoi, un pic de sare...la cuptor si gata...tare bune. Report
May 30, 201214 yr comment_151021 Azi o paella, ca n-am mai facut de mult. N-a iesit prea aspectuoasa, c-am pus multi creveti si nu se mai vede restul, dar a fost buna. Report
June 1, 201214 yr comment_151400 Salata cu creveti, capsuni si zucchine Cocktail de creveti Tian cu cartofi, rosii, zucchine si ansoa Ricciola si dorada la cuptor Orez negru (riso Venere) cu creveti Report
June 1, 201214 yr Author comment_151404 Abia ieri am mincat crevetii cu dovlecei, dar calzi, cum sunt cu capsuni peste?Ma tentezi Report