March 3, 201214 yr comment_134087 Adriana, arata-mi si mie cutiuta de ansoa bun, te rog ... Ti-o arat cind le mai cumpar, e o cutiuta de plastic, ce m-a incintat e ca sunt foarte bune, ca alea sarate pe care le cumpar, le curat si le pun cu ulei.astept cuminte eu iau unele in borcan, deja in ulei, dar sunt sarate foarte tare. Asa si astea?Am si unele in cutiuta (2 cutiute la set) de plastic, dar nu le.am incercat ... si cu ancoa sunt singura consumatoare. Am mai pus de vreo 2 ori in sosul arrabiat si nu s-a prins, dar si cand o mirosi ceva ... nu mai mananca nimic ... Report
March 3, 201214 yr comment_134094 daca ai devenit addicted e cazul sa treci la profesionisti: simple doar cu lamaie stoarsa Stiu ca a mai zis-o si Alexandru ... restul "modelelor" sunt pentru amatori ... ba pardon, e taman invers . am mîncat muuulte simple şi de cînd am făcut cunoştinţă cu metoda asta, la mama ei, in texas, nu mai vreau numai cu lămîie. Report
March 3, 201214 yr Author comment_134114 eu iau unele in borcan, deja in ulei, dar sunt sarate foarte tare. Asa si astea?Am si unele in cutiuta (2 cutiute la set) de plastic, dar nu le.am incercat ... si cu ancoa sunt singura consumatoare. Am mai pus de vreo 2 ori in sosul arrabiat si nu s-a prins, dar si cand o mirosi ceva ... nu mai mananca nimic ... mi s-au parut un pic mai putin sarate decit cele la borcan in uleicele la borcan in ulei ca sa fie frumoase toate si intregi costa o caruta de bani si ma deranjeaza pe creier chestia asta Report
March 9, 201214 yr comment_135356 Sardine cu ceapa. Poza direct de la locul faptei, ca eram pe fuga. Report
March 10, 201214 yr Author comment_135485 waw http://www.coquinaria.it/forum/images/smilies/10%5B1%5D.gifcum? Report
March 11, 201214 yr comment_135495 Si eu am avut o cutie cu anshoale in sare...si le-am curatat si pus cu ulei...erau un deliciu, multa munca...dar se merita Report
March 11, 201214 yr comment_135614 waw http://www.coquinaria.it/forum/images/smilies/10%5B1%5D.gifcum? Nimic mai simplu. Ceapa taiata julienne se caleste in putin ulei de masline, impreuna cu niste usturoi. Intr-o tava pentru cuptor se aseaza un pat de ceapa, se pun deasupra sardinele curatate, se presara putin pesmet, patrunjel tocat marunt si ulei de masline si se dau la cuptor. Report
March 12, 201214 yr comment_135863 Si eu tot curatate le-am luat de data asta (cu toate ca solzii tot eu i-am dat jos). Am vrut necuratate, dar erau prea mici. Report
March 14, 201214 yr comment_136367 creveţi cu cherry natur, roşii şi galbene, poza în direct, de la locul faptei Report
March 14, 201214 yr comment_136370 Dex, vezi c-or sa te trimita la pesti cu poza.Arata superb! Report
March 14, 201214 yr comment_136373 Dex, vezi c-or sa te trimita la pesti cu poza. Arata superb! oops, uitai că peşti nu-s mâncăruri ci mâncăruri de ... peşte any, fură la fel de buni pe cît arată Report
March 14, 201214 yr comment_136378 Dex, vezi c-or sa te trimita la pesti cu poza. Arata superb! oops, uitai că peşti nu-s mâncăruri ci mâncăruri de ... peşte any, fură la fel de buni pe cît arată Te cred, imi imaginez! Report
March 14, 201214 yr comment_136412 Dex, vezi c-or sa te trimita la pesti cu poza. Arata superb! oops, uitai că peşti nu-s mâncăruri ci mâncăruri de ... peşte Gata, le-am mutat! Report
March 14, 201214 yr comment_136417 creveţi cu cherry natur, roşii şi galbene, poza în direct, de la locul fapteivaleu! dau o iahnie de fasole pe ciolan, pe o portie de creveti a la'Dex! ....de fapt ma servesc singura ca nu ma vede nimeni ... Report
March 19, 201214 yr comment_137498 Laura, nu te-am mai vazut de mult timp. Toate bune? Toate bune Moatza, toate bune. Doar ca-s ocupata, sunt la curatenia de primavara, sper din inima ca a trecut iarna si frigul si ca o sa-mi inghete mainile din ce in ce mai rar. Report
March 20, 201214 yr comment_137647 creveţi cu cherry natur, roşii şi galbene, poza în direct, de la locul faptei Dex,dc gasesc in drumul meu creveti si reusesc sa plec putin mai devreme de la job, ii fac azi. Dar nu inteleg cum vine cu rosii natur? Le-ai adaugat doar la sfarsit?trebuie sa gases neaparat ceva peste proaspat azi, sau lighioane, ca e teroare ce ati mai postat pe topicul asta Report
March 25, 201214 yr comment_138900 Eu azi facui o mousse de pastrav afumat...mixat o cutie de philadelphia ( branza) cu filete de pastrav afumat, ceapa verde, oleac de patrunjel , suc de lamaie si un pic de smantana...super faina, rapida si a disparut rapid Report
March 25, 201214 yr comment_138906 Cum de Buna Vestire nu putea lipsi de pe masa pestele, azi am mancat hamsi date prin malai si servite cu mujdei si mamaliguta Report