Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce retete de peste ati gatit azi?

Featured Replies

Fetelor,mi-am cumparat carne de rechin.

Aveti vreo sugestie de pregatire?

Am mai mancat anul trecut in Croatia la mare si mi-a placut extrem de mult.Dar nu stiu cum era facut... :occasion14:

• Author

Am pus intr-o tigaie un strop de ulei, un strat subtirel de ceapa verde, file de peste congelat, citeva rosioare mici si citeva masline, cuptor la 200°C

http://img.photobucket.com/albums/v427/Adisor/pescepomodoriniolivecipollotti.jpg

Azi, creveti cu sparanghel (mai aveam vreo 4 fire ratacite in frigider)

post-1290-13349490785272_thumb.jpg

si o tocanita cu sepie

post-1290-13349491329842_thumb.jpg

am luat creveti azi, daca am noroc miine si mai gasesc sparanghel ii refac si eu. ai pus alune?

tocanita cum ai facut-o?

Am gasit reteta de creveti intr-o revista. Voiam sa-i fac cum mi-ai spus tu, dar nu aveam decat vermouth rosu in casa si banuiesc ca tu pui alb, nu? Am pus niste alune pe deasupra, rumenite putin in tigaie inainte.

Tocanita am facut-o foarte simplu, am luat reteta din aceeasi revista: sepia taiata cubulete am calit-o in cateva linguri de ulei de masline. Intr-o alta tigaie am calit niste ceapa, apoi am pus si usturoi taiat marunt si l-am lasat si pe el putin la calit, am adaugat boia, sepia calita, 2 cartofi taiati cubulete si niste vin alb. Am lasat sa se evapore vinul, am adaugat apa calduta si-am lasat acoperit la foc potrivit spre mic pana a fost gata. Spre sfarsit, am adaugat rosiile cherry, am presarat patrunjel si gata.

Reteta spunea sa las sepia singura vreo 15 minute la fiert si spoi sa adaug cartofii si iar apa, dar mi-a fost frica sa nu iasa prea gumata. Asa cum am facut eu, mie mi-a placut. Sosul mi s-a parut cam lichid, asa ca l-am ingrosat cu putin amidon.

Pe ce punem pariu ca nu-ti ajunge?

Vin eu si ramaneti fara! :sad3:

Ah da...ai dreptate! :71:

Carmen, exact pe placul meu!

Edit acum am vazut ca nu te-ai mai incurcat sa faci paine prajita, smecheroaico, ai pus direct fette biscottate :sad3: !

Carmen, exact pe placul meu!

Edit acum am vazut ca nu te-ai mai incurcat sa faci paine prajita, smecheroaico, ai pus direct fette biscottate ;) !

E ok si cu paine prajita...dar eu sunt innebunita dupa astea biscottate...Si chiar...ce sa stai sa te mai incurci????? ;) ;) :)