June 15, 201214 yr comment_153216 Carmen si Gela wowwwwwwwwwwwwwwwwwww . nu mai e nimic de adaugat.Ela , faine sardelele tale. cum sunt cu sos de mustar? Report
June 15, 201214 yr comment_153245 ce spui tu, straine! la noi lasi juma de salariu pe-un blid de mancare ca asta! Chiar faceam un calcul daca aceeasi paella o haleam la restaurant cat ar fi costat ieri fiind ziua mea, dar avand 1001 inconveniente am stat acasa... Insa cea de ieri sa-ti spun pe rand ca am facut calcul precis ca am bonul: midii: 3€lupini:3,70€inelele: 2,40€langustine:11,50garizi: 4,80€sofran: 3€orez: 2€-patrunjel, ceapa, usturoi nu se pun...din gradina erau... Total: cam 31€ si am halit 5 persoane.La restaurant ar fi fost portia 15-20€/pers. e normal ca la voi sa fie accesibile toate goangele de mare, de-astea aveti, de-astea mancati! la noi se importa, de multe ori le iau congelate ca-s aproape sigura ca cele proaspete au fost de fapt decongelate...fiecare cu ce-are in batatura, btw Lili cu pofta ei de scrumbie! iar restaurantele de la mine din targ, nu c-as fugi repede la vreunul, nici nu au in menu paella. si nici nu prea stie lumea ce-i aia.cred ca-n we fac si eu niste somon, mai am 5 medalioane in congelator. Report
June 15, 201214 yr comment_153256 O saramura de scrumbie (fara fitze):scrumbie fripta, usturoi pisat amestecat cu rosii coapte, ardei copti, marar si patrunjel, hrean tocat prin masina, zeama de lamaie, ardei iute uscat copt.Scrumbia fripta pe jar, mai intai...Saramura.O portie pentru pofticiosi. (Stella,hai la saramura noastra cu rosii, usturoi si ardei din gradina noastra si scrumbie prinsa de legitimu'!)Doamne Gelutza o sa ti dau spargere la frigider.... Report
June 15, 201214 yr comment_153274 Eu imi dau ban singura, sa nu mai vad. Gelutzo eu as da juma' de salariu pe saramura aia, plus banii de concediu. Da-mi "un ban" si mie...pt. acelasi motiv! Report
June 17, 201214 yr comment_153706 Balind la scrumbie si alte minuni...iaca ceva din sud...scuzati vesela si tinuta, dar eram in vacanta Report
June 17, 201214 yr comment_153707 Balind la scrumbie si alte minuni...iaca ceva din sud...scuzati vesela si tinuta, dar eram in vacanta Vreau din toate si il aduc cu mine si pe baietul pe care am avut placerea sa-l facem.(si un vin alb)Noi nu ne-am saturat cu macroul prajit... Report
June 18, 201214 yr comment_153852 Noi in wek.am luat ingredientele in traista si am plecat sa dam drumul la gratare, la mare...Am oprit si pentru voi niste cega Report
June 18, 201214 yr comment_153853 Noi in wek.am luat ingredientele in traista si am plecat sa dam drumul la gratare, la mare...Am oprit si pentru voi niste cegaGela, ti-am mutat aici postul, ai mai mult peste pe gratar, eu zic ca aici e locul pozelor.Da' si mie ceva pestiuc!!!!!!! :) :) Report
June 18, 201214 yr comment_153855 Noi in wek.am luat ingredientele in traista si am plecat sa dam drumul la gratare, la mare...Am oprit si pentru voi niste cegaGela, ti-am mutat aici postul, ai mai mult peste pe gratar, eu zic ca aici e locul pozelor.Da' si mie ceva pestiuc!!!!!!! :) :) Bine ai facut!Cu pestiucul tre' sa tratezi cu legitimu'! El e "mama pestilor"! Report
June 18, 201214 yr comment_153856 Scuze dar nu pot ca sa ma abtinez!Deci vazusem gratarul lui Gella cu pestii(eu nu sunt consumatoare de beste )si chiar ma gandeam ce fatzau o face sotul cand i-o vedea ,cand, dispare postarea... zic :''haoleu'..ca doar nu mi s-o fi parut ,sunt convinsa ca i-am vazut! ... Scuzati de off'..! Report
June 18, 201214 yr comment_153857 Scuze dar nu pot ca sa ma abtinez!Deci vazusem gratarul lui Gella cu pestii(eu nu sunt consumatoare de beste )si chiar ma gandeam ce fatzau o face sotul cand i-o vedea ,cand, dispare postarea... zic :''haoleu'..ca doar nu mi s-o fi parut ,sunt convinsa ca i-am vazut! ... Scuzati de off'..!Acelasi soch l-am avut si eu! Dar ma gandeam ca nu am apasat pe ce trebuie ca sa trimit mesajul! Report
June 18, 201214 yr comment_153902 Gela, deci...mai adaugam la lista...nisetru, cega, sos lipovenesc...moama , pana oi ajunge eu pe meleagurile tale, se face-o lista de-oi sta o saptamana ....glumesc, din pacate nu se vede nik in zare cum ca as veni . Report
June 18, 201214 yr comment_153908 Gela, deci...mai adaugam la lista...nisetru, cega, sos lipovenesc...moama , pana oi ajunge eu pe meleagurile tale, se face-o lista de-oi sta o saptamana ....glumesc, din pacate nu se vede nik in zare cum ca as veni .Pai doar o saptamana?Nu e timp sa le gusti pe toate...si eu vreau sa vb. serios, nu doar sa glumesti si sa-ti propui sa ajungi.Iti promit ca fugim si la mare, in 2 ore suntem la acea locatie, preferata noastra!Si la peste partea frumoasa va fi sa il vedem pe legitim in exercitiul functiunii cand il prinde...e tare frumos pe acolo pe unde colinda el dupa pestii astia cu zgarci! Report
June 18, 201214 yr comment_153910 Gela, cega aia e de vis! o singura data am mancat, cumparata tot de pe-acolo, si-mi amintesc si-acuma de ea. Report
June 18, 201214 yr comment_153928 Hehei, cum as mai veni, Gela draga ...ramane la vise de implinit. Report
June 18, 201214 yr comment_153955 Gela, cega aia e de vis! o singura data am mancat, cumparata tot de pe-acolo, si-mi amintesc si-acuma de ea.Nici noi nu mancam prea des, de cateva ori pe an, e o delicatesa pescareasca...dar iti spun drept ca daca ar fi sa-l cumpar nu as da atatia bani pe kg., parol! A avut noroc legitimu' sa dea peste un banc intreg saptamana trecuta, ne-am strigat prietenii si am plecat departe sa-l mancam impreuna.Urmatorul gratar cu asa ceva probabil va fi de Sf. Maria, daca suntem sanatosi. Report
June 18, 201214 yr comment_153956 Hehei, cum as mai veni, Gela draga ...ramane la vise de implinit.Eu cred in vise implinite! Report
June 18, 201214 yr comment_153964 Carmen si Gela wowwwwwwwwwwwwwwwwwww . nu mai e nimic de adaugat.Ela , faine sardelele tale. cum sunt cu sos de mustar? Mie imi plac mult asa, cu sos. E a doua oara cand le fac in aceasta varianta, la cerinta d-nului Ela. Balind la scrumbie si alte minuni...iaca ceva din sud...scuzati vesela si tinuta, dar eram in vacanta Noroc ca m-am uitat aici. Am luat niste baby caracatite (ca n-aveau de aia mare) si-am uitat de ele. Sa fac si eu maine o salata. Report
June 19, 201214 yr comment_154136 nebunie de paelle, de saramura (preferata mea!!!), de ambele "ceva din sud" - idealul meu culinar, precum si de cega la gratar! vreau din toate sa gust!cea mai aproape e Gelutza , aduc si eu un pescar sa dea o undita? Report
June 20, 201214 yr comment_154178 cea mai aproape e Gelutza , aduc si eu un pescar sa dea o undita? ...si o lanseta sa "lanseze" pana la mine cega... Report
June 20, 201214 yr comment_154192 cea mai aproape e Gelutza , aduc si eu un pescar sa dea o undita? ...si o lanseta sa "lanseze" pana la mine cega... pe rand, pe rand! sa faca Gela lista, s-ajunga la toata lumea! Report
June 20, 201214 yr comment_154193 cea mai aproape e Gelutza , aduc si eu un pescar sa dea o undita?...si o lanseta sa "lanseze" pana la mine cega...pe rand, pe rand! sa faca Gela lista, s-ajunga la toata lumea!Pe asez si io cuminte la rand! Report
June 20, 201214 yr comment_154260 E mare, mare balta si e loc pentru toti pescarii lumii, numai noroc sa fie sa nimerim bancul; de cate ori nu vine bietul meu pescar cu buza umflata si traista goala, dar si cand il nimereste, toata lumea e a lui (si-a pretenilor care abia asteapta sa cumpere berea cu baxu' si sa punem de-un gratar)! Eu i-am comandat o mreana mare, de vreo 3 kg. pentru ciorba acum, sa vedem cand se-mplineste...Imi pare rau ca am facut conserva de scrumbie tot pe fuga si noaptea si nu am pozat nimic sa va arat si voua, dar nu e timpul trecut, inca mai cade scrumbie, dar micutza. Report