March 5, 201610 yr comment_235271 Dani deasupra pestelui am pus doar un fir de ulei ev.in busta poti pune un cale de ustori, o felice de lamaie, patrunjel, sare piper. yoyo multumesc frumos. va pup. Report
March 8, 201610 yr comment_235304 Dana eu in pestele intreg pun intotdeauna 1-2 felii de lamaie si ceva mirodenie si asa are intotdeauna un gust super.Ca sa iti fie mai usor iti las acest link care iti poate fi de folos la combinarea ierburilor aromatice cu diverse tipuri de legume, fructe si carne: http://www.personalcreations.com/blog/herbs-and-food-pairing-guide Any_Annette arata foarte bine pestele tau la cuptor. Report
March 13, 201610 yr Author comment_235475 Persico cu dovlecei si fenel taiate feliute subtirele, piper si masline fara simburi taggiascheinainte si dupa cuptorPirjolute tot din pestele de mai sus, patrunjel, sare, piper si cubulete de piine veche inmuiata in lapte, fierte in sosul de rosii in care fiersesem inainte inele de calamar Am mai facut inelele de calamar, nepozate gamberetti in salsa rosasi eterna salata de cartofi si caracatita cu masline Report
March 13, 201610 yr comment_235483 Deja gatesti? Adica fu ceva care-o impiedica? Eu o ciorba de peste racoritoare, adica mai acruta zeama, plus icre de la un crap maaaare. Report
March 13, 201610 yr comment_235484 Adica fu ceva care-o impiedica? Eu o ciorba de peste racoritoare, adica mai acruta zeama, plus icre de la un crap maaaare. Chefuiram amandoua pana tarziu! Report
March 13, 201610 yr Author comment_235485 Adica fu ceva care-o impiedica? Eu o ciorba de peste racoritoare, adica mai acruta zeama, plus icre de la un crap maaaare. Chefuiram amandoua pana tarziu! Nu, nimica, era totul gatit ieri Si dupa ce-am chefuit l-am asteptat pe Marco si pe prietenii lui Report
March 14, 201610 yr comment_235508 si eterna salata de cartofi si caracatita cu masline Merci de idee. O sa fac azi. Peter Report
March 14, 201610 yr Author comment_235517 Cu placere eu o fac mereu asa ca e rapida dar simbata seara am mincat cu Lili alta varianta mai eleganta si interesantaastatre sa o incerc si eu musaihttps://adriananicoleta.files.wordpress.com/2016/03/1_polpo_patate_asparagi.jpg?w=1280&h=806 Report
March 14, 201610 yr comment_235519 Si florile de dovleac umplute cu peste au fost dementiale !Alta idee de copiat. Report
March 15, 201610 yr Author comment_235557 Deci dati prin faina si prajiti, amestecati apoi calzi cu cartofi, masline, oua fierte si rosii?Foarte misto idee. Report
March 27, 201610 yr comment_235853 Sepii baby trase la tigaie in vin alb cu pireu de mazare proaspata: macrou in sos de rosii si mazare: Report
March 27, 201610 yr comment_235860 Ideea de baza e conserva ta de macrou, dar fara otet si cu mazare. Report
March 27, 201610 yr comment_235863 Sepii baby trase la tigaie in vin alb cu pireu de mazare proaspata: arata f alien , sa va fie de bine! Report
March 27, 201610 yr Author comment_235870 Ideea de baza e conserva ta de macrou, dar fara otet si cu mazare.imi place Report
March 28, 201610 yr comment_235881 Sepii baby trase la tigaie in vin alb cu pireu de mazare proaspata: arata f alien , sa va fie de bine! Tentaculele alea te induc in "oroare"?! Ideea de baza e conserva ta de macrou, dar fara otet si cu mazare.imi place Am bagat si link-ul sub macrou, ca ieri aveam probleme cu lap-top-ul. Report
March 29, 201610 yr comment_235887 Sepii baby trase la tigaie in vin alb cu pireu de mazare proaspata: arata f alien , sa va fie de bine! Tentaculele alea te induc in "oroare"?! cum se rasucesc ele asa, par niste ochisori f expresivi. si pe fundalul ala verde... Report
April 14, 201610 yr Author comment_236203 Si eu sepioline cu mazare, sos de rosii si curry pe felii de bagheta prajita Apoi am facut am luat o folie de aluminiu, sprayat ulei, taiat felii de cartofi subtirele, pus fileul de "persico", alti cartofi felii si dovlecei, sale, piper si ulei, gamberetti, rosioare si "timo" proaspat, inchis si copt in cuptor, o bunatate Report
April 24, 201610 yr comment_236655 De Florii cică se mănîncă pește, așa că... Pe grătar, că vremea se arăta frumoasă, somn - cotlete: În farfurie, după ce a fost tot pe grătar, păstrăv: Avînd în vedere că usturoi uscat nu mai e acum, sau e o porcărie, am făcut în mojar un sos din usturoi verde cu zeamă de la o lămîie, ulei de măsline, ierburi de Provence și niște fulgi de peperoncino, excelent: În realitate aspectul lui e verde, în poză pare mai roșiatic. Din astea n-am mîncat decît păstrăvul cu sos de usturoi și lămîie, a fost așa de bun!... De somn nu prea ne-am atins. O să fac acum o saramură simplă-simplă: apă, sare, boia iute și o să pun feliile de somn în ea pînă mîine, adică voi face o saramură de somn Imediat ce am terminat de grătărit, mîncat, băut etc., a început să plouă Report
April 25, 201610 yr comment_236677 Fara poze babusca si caras dati prin malai si prajiti cu mujdei de usturoi verde, cum insa eu i-am pus marar proaspat a fost verde-brotacel! Report
April 25, 201610 yr comment_236707 Moama ce m-as infige in pastravul ala cu mujdei de usturoi verde... Report