Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Tocmai am vazut o reteta frumoasa Jamie Oliver pe tv. paprika,scriu rapid ca sa nu uit =))

Se ia aluat de foietaj cumparat se intinde foaia se unge cu putin ou batut se presara cu putina

Pt. varianta sarata a cosuletelor a zis ca in loc de scortisoara si zahar se unge aluatul cu pesto de busuioc apoi se procedeaza intocmai... :P

Geany, eu de Florii am facut ceva de genul in formele de briose(tavile cu orificii...)Am taiat forma de patrat si am asezat in colturi si au iesit niste cosulete faine...cred ca si asa e fain dar mi se pare incomod sa mai umblu si cu paharele...abia astept sa o prestezi tu!

Iata, printre altele si nucile noastre de pe masa de Paste ...coji trimise de foxxy, care citind aici cat sunt de ocupata mi-a facut o surpriza si nu a fost singura...dar ce pacat ca nu am avut timp sa spun la timpul potrivit ca mi-a facut ziua mai frumoasa, nu am avut timp de Pc in Saptamana Mare.Socot ca niciodata nu e tarziu pentru a vorbi deschis despre lucrurile minunate care ti se intampla, nu in secret la telefon, cu atat mai mult cu cat nu ne stim decat de aici.

Sa stie toata lumea cu ce hangitza sta la masa, =)) !

post-1400-13347561732922_thumb.jpg

Multumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de sanatate, am inceput sa-mi revin, dar parca m-a calcat trenullll,imi revin io pana la SF. Gheorghe! :P

Gelutza multa sanatate =)) din nou si refacere grabnica! Si noi te iubim! Tot ce vreau sa stiu e ca nu serbezi si Sf Gheorghe prin munca pana cazi lata ori de spate, ori de fiere, ori de mai stiu eu ce!? De Sf. asta gheorghe sa te rasfete domnul Gelu cu tot ce trebuie ca tu sa fii doar invitata! Promiti?

Multumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de sanatate, am inceput sa-mi revin, dar parca m-a calcat trenullll,imi revin io pana la SF. Gheorghe! :P

Gelutza multa sanatate =)) din nou si refacere grabnica! Si noi te iubim! Tot ce vreau sa stiu e ca nu serbezi si Sf Gheorghe prin munca pana cazi lata ori de spate, ori de fiere, ori de mai stiu eu ce!? De Sf. asta gheorghe sa te rasfete domnul Gelu cu tot ce trebuie ca tu sa fii doar invitata! Promiti?

Domnul Gelu ma rasfata zilnic, te asigur.

Nu vreau sa promit nimic deocamdata, suntem mai multi in neam si poate comasam si eu ma duc cu materia prima pentru gratar(toata lumea vrea scrumbie) si eventual un tort, atat, iar ei se ocupa de restul, nu imi place la restaurant, dar daca va fi nevoie fugim la Bulgari ca e langa noi, sa vad intai cum ma simt, vineri vin la Bucuresti, cred!

Ma doare sufletul mai mult de mititeii vostri care nu stiu sa se apere si m-am intristat tare sa aflu ca iar e fetita bolnavioara, o sa-mi fac o lista lunga pentru vineri la cea mai impotanta slujba din an de la manastirea mea de suflet si o sa o trec si pe Biutza mica bolnavioara, sa o ajute DD. sa zburde fara probleme in soare, pup!

Hello si de la mine, am aterizat , ca sa am de unde pleca, caci am concert diseara...superb program, concertul 1 de brahms, Marea de Debussy si valsul de Ravel,

si dirijor Ch Dutoit , solist Ge Oppitz ...un adevarat *regal/cadou*

imi pare rau de mititelele cu buze botoxate si infectii urinare.

Sanatate, la fel si Gelei, careia ii doresc sa fie pe baricade de Sf Ghe , sa se serbeze asa ca la carte.

pupu tulemond.

ps, Carmen, am vazut ce belea de furtuna ...pacat de copaci si nu numai.

Drum bun si sedere cat mai placuta in RO

O monstra din satucul meu azi dimineata

Carmen ma ingrozesc numai cand vad, dar sa fi fost in mijlocuil evenimentului, bine ca sunteti teferi, asta conteaza, restul...e poveste, voi sa fiti sanatosi! =))

Sa te intorci cu bine!

Hello si de la mine, am aterizat , ca sa am de unde pleca, caci am concert diseara...superb program, concertul 1 de brahms, Marea de Debussy si valsul de Ravel,

Sanatate, la fel si Gelei, careia ii doresc sa fie pe baricade de Sf Ghe , sa se serbeze asa ca la carte.

pupu tulemond.

Daca as veni si eu la concertul tau, stii ceva?

Nu m-ar mai durea nimic, parol!

Succes!

peseu,

Sa vezi ce fac acum, ma duc si le caut pe Yt ca sa intru si eu in starea ta si sa ma simt mai aproape de tine! =))

Tocmai am vazut o reteta frumoasa Jamie Oliver pe tv. paprika,scriu rapid ca sa nu uit :P

Se ia aluat de foietaj cumparat se intinde foaia se unge cu putin ou batut se presara cu putina

Pt. varianta sarata a cosuletelor a zis ca in loc de scortisoara si zahar se unge aluatul cu pesto de busuioc apoi se procedeaza intocmai... =))

Geany, eu de Florii am facut ceva de genul in formele de briose(tavile cu orificii...)Am taiat forma de patrat si am asezat in colturi si au iesit niste cosulete faine...cred ca si asa e fain dar mi se pare incomod sa mai umblu si cu paharele...abia astept sa o prestezi tu!

Hi hi hi! :D De-ai sti ce ma mananca laboantele ,dar nu :P mai am inca o gramada de mancare de la paste si nu ne mai trebuie nimik,deabea astept sa se termine si sa o luam pe ciorbite de verdeturi si salate :P

Helo-helo!

@Motzulina, astept sa vii cu vesti bune.O imbratisare calda si-un pupic si de la mine!

@ Pup Buzica Elelutei, asa botoxata, ca sa-i treaca mai repede!

@Pup si Beutza bolnavioara!Lasa, Danuca, va iesi mai intarita si mai imuna!Dac-o tii in "globul de sticla" se va imbolnavi mai des si mai mult in timp!

@Gelutzo, tu nu te mai potolesti? Ar trebui sa te iau aici, la mine, sa te tin "ascunsa" ca sa te faci bine mai repede.Sunt, insa, ff linistita, fiindca stiu ca Dl Gellu te rasfata!Te rog eu mult, ai grija de tine si revino-ti repede, ca mie-mi lipsesti de pe-aici!

@"No way, Jose!" Nu scapi nesmotocit! Pot sa stau la cata coada trebuie, dar tot pup nasucu-ala carn(matus-sa cap-taiat!) si manutele-alea pricepute!Doara si el e ART-ist, nu?

Stellina, despre astea vorbeai? Dedicatie Gelutzei, sa-si revina mai repede:

Deny, maine dimineata o trezesti.O duci la baie imediat, dai drumul la apa calda pe picioruse si ti cutiuta pentru recoltat sub jet.Si nu mai ai nevoie de punguta aia antipatica.

Culmea e ca Manu nu facea febra, refuza mancarea si atat.Noroc ca pediatrul ei s-a gandit si la infectia asta.

Dupa prima injectie a inceput sa manace si de atunci nu s-a mai oprit. =))

O monstra din satucul meu azi dimineata

post-413-13347384080918_thumb.jpg

la mine in gradina era prapadul mai mare...:hungry:

wow!! dar sunt furtuni nu gluma!!

Astept poze din Africa si impresii...

Am intrat sa va salut pe toate, ca timp nu prea mai este la mine, Jasu a inceput gradi si Bebe ii simte lipsa si vrea toata atentia mea, asa ca...mai mult pe afara sunt..

Multa sanatate la toate!

Pupici!

Fetelor , multzumim de pupici :hungry:

Bea , insanatosire grabnica!

Daniella , sa stii ca numai la inceput e asa la gradi/cresa...apoi se imunizeaza cat de cat......

Bea , insanatosire grabnica!

Daniella , sa stii ca numai la inceput e asa la gradi/cresa ... apoi se imunizeaza cat de cat......

multumim de urare! :hungry: la inceput adicatelea cam cat timp? Elena e la gradi de la 10 luni? de cate ori s-a imblnavit pana acum? a prins ceva in fiecare luna?

la noi am inceput pe 8 martie si a fost 1 saptamana da, 2 nu, cu toate ca ea inainte de gradi in 18 luni a avut doar 3 usoare reprize de muci si nimic altceva.

habar nu am cum e mai bine, ma gandesc ca pe un organism cu imunitatea mai matura (macar 2 ani, daca nu 3) bolile acestea il agreseaza mai putin si e deja ceva mai puternic. Nu stiu nici eu cum e mai bine, dar evident as vreasa fac ce e mai bine pt copil. :bounce:

Carmen, vai, vai ce a fost acolo! si voi in casa!? bine ca ati scapat teferi, restul ... curata sotzul :105: pana te intorci, nu ?

Iata, printre altele si nucile noastre de pe masa de Paste ...coji trimise de foxxy, care citind aici cat sunt de ocupata mi-a facut o surpriza si nu a fost singura...dar ce pacat ca nu am avut timp sa spun la timpul potrivit ca mi-a facut ziua mai frumoasa, nu am avut timp de Pc in Saptamana Mare.Socot ca niciodata nu e tarziu pentru a vorbi deschis despre lucrurile minunate care ti se intampla, nu in secret la telefon, cu atat mai mult cu cat nu ne stim decat de aici.

Sa stie toata lumea cu ce hangitza sta la masa, :bounce: !

Daca v-au placut, e minunat! Ma bucur sa aud asta! :hungry:

pupu tulemond.

Ce mi-ar placea sa asist la un spectacol de-al tau.... :hungry:

@"No way, Jose!" Nu scapi nesmotocit! Pot sa stau la cata coada trebuie, dar tot pup nasucu-ala carn(matus-sa cap-taiat!) si manutele-alea pricepute!Doara si el e ART-ist, nu?

No, apai facem lista de asteptare pentru smotocit una bucata puslamaluta alintata. :hungry:

Helo-helo!

@Motzulina, astept sa vii cu vesti bune.O imbratisare calda si-un pupic si de la mine!

@ Pup Buzica Elelutei, asa botoxata, ca sa-i treaca mai repede!

@Pup si Beutza bolnavioara!Lasa, Danuca, va iesi mai intarita si mai imuna!Dac-o tii in "globul de sticla" se va imbolnavi mai des si mai mult in timp!

@Gelutzo, tu nu te mai potolesti? Ar trebui sa te iau aici, la mine, sa te tin "ascunsa" ca sa te faci bine mai repede.Sunt, insa, ff linistita, fiindca stiu ca Dl Gellu te rasfata!Te rog eu mult, ai grija de tine si revino-ti repede, ca mie-mi lipsesti de pe-aici!

Stellina, despre astea vorbeai? Dedicatie Gelutzei, sa-si revina mai repede:

Pfoooa, daca mi-ai dat si dedicatii pe deasupra, m-am topit de tot, io ca io, dar sa-l vezi pe dl. Gelu, cica el o sa-ti faca o dedicatie live, dar canta la scula lui ca n-are Yt-bul la purtator! :hungry:

No, apai facem lista de asteptare pentru smotocit una bucata puslamaluta alintata. :bounce:

Ma inscriu si io fiindca pe al meu nu pot sa-l mai smotocesc, s-a desirat ha, hat si nu il mai ajung, ce fericita sunt ca ma pupa el!

Dar pe asta mic l-as manca de tot cu carlionti cu tot! :hungry:

No, apai facem lista de asteptare pentru smotocit una bucata puslamaluta alintata. :bounce:

Ma inscriu si io fiindca pe al meu nu pot sa-l mai smotocesc, s-a desirat ha, hat si nu il mai ajung, ce fericita sunt ca ma pupa el!

Heeeeeeiiiiiiiiii. De smotocit e vorba, da? De halit - niet! Doar noi avem voie! :105:

Heeeeeeiiiiiiiiii. De smotocit e vorba, da? De halit - niet! Doar noi avem voie! :105:

Miloasa cum am vazut eu ca esti, imi lasi macar un carliontz si mie, dar tu faci si nu zici, acum te-am invatzat! :)

Miloasa cum am vazut eu ca esti, imi lasi macar un carliontz si mie, dar tu faci si nu zici, acum te-am invatzat! :hungry:

Un carliont??? Hmmm.... pai tre' sa ne gandim.... nu-i pacat sa taiem minunatia de par? :bounce: