Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hristos a Inviat!

mi-e si rusine ca n-am mai dat pe-aici, dar am asa de multe pe cap. si bune si mai grele, nici timp si nici mare chef n-am avut.

In general suntem bine, dar avem suparare cu tata care e f bolnav de vreo 3 ani si-n ultimul timp e mai mult prin spital. Ne-am obisniut cu starea lui, dar acum e din ce in ce mai rau...e tare rau sa ai bolnavi in familie. In plus si nasa noastra a trecut sarbatorile tot in spital...si la ea ma gandesc cu teama in suflet, of!

Multa sanatate celor dragi!!

Zicea cineva ceva de ajutoare in bucatarie? De manute infainate? De mini-sucitoare? :occasion14: Si de-o fetisoara vesela?

post-46-13346875136565_thumb.jpg

Ia sa ma concentrez eu aici:

post-46-13346875231789_thumb.jpg

Ce??? Iar faci poza??

post-46-13346875311358_thumb.jpg

Ia uite ce a iesit din bucatica de aluat:

post-46-13346875400361_thumb.jpg

Ce scump!! Iti seamana nepotelul! Prea scump! Ce dulce gurita are!

Deci tu mare lucru nu prea ai facut pt Paste, te laudai ca ai ajutat-o pe mama ta la unele dar vad ca nepotelul tau a facut toata treaba :rolleyes:

Moatzo, da, omul e din Buzau.

Pustiul cret si cu ochii stralucitori este extraordinar!!

Ce scump!! Iti seamana nepotelul! Prea scump! Ce dulce gurita are!

Deci tu mare lucru nu prea ai facut pt Paste, te laudai ca ai ajutat-o pe mama ta la unele dar vad ca nepotelul tau a facut toata treaba :rolleyes:

Ups...... m-am dat de gol!!!! :occasion14:

Sanatate si de la mine pentru mici si mari!

In general suntem bine, dar avem suparare cu tata care e f bolnav de vreo 3 ani si-n ultimul timp e mai mult prin spital. Ne-am obisniut cu starea lui, dar acum e din ce in ce mai rau...e tare rau sa ai bolnavi in familie. In plus si nasa noastra a trecut sarbatorile tot in spital...si la ea ma gandesc cu teama in suflet, of!

Multumesc,Elena!A trecut,sau pe-aproape, oricum,multumesc lui Dumnezeu n-a fost grav,dar imi pare rau s-aud de necazurile voastre legate de sanatate.Insanatosire grabnica tatalui si nasei tale si trebuie sa fie bine,ca altfel n-are cum!

Anul asta mi-au iesit niste cozonaci de poveste, minune curata! Nu m-asteptam de la mine la asa ceva.

Nu stiu de ce nu te asteptai,eu nu ma uimesc deloc,la cate oale,kilograme,feluri faci tu numai la sfarsit de saptamana...

Sanatate Beutzei, lui Ellani si Gelei!

Giorgi, cum a fost azi la munci? cam greu la mine...

[i]Si la mine tot greu.Somnoroasa,cam fara dispozitie....Maine va fi mai bine!

[/i]

Daaaaa, el da indicatiuni importante si pretioase. Si nu numai in bucatarie! :rolleyes:

Asa! Sa stiti voi cine-i seful in casa! :occasion14:

Uitandu-ma la el,chiar ca ma bate gandul c-o sa iasa un sef destoinic din el.Istet,haios,perseverent si charmant,no ce mai trebuie?Acu' ramane sa ne citim peste ani sa vedem dac-am avut dreptate sau ba.

Zicea cineva ceva de ajutoare in bucatarie? De manute infainate? De mini-sucitoare? :occasion14: Si de-o fetisoara vesela?

Ia sa ma concentrez eu aici:

Ce??? Iar faci poza??

Ia uite ce a iesit din bucatica de aluat:

pfoooai! blondul iti seamana! tii ce scump e :P asa de concentrat si apoi uimit ... :D dar voi chiar aveti ajutor in bucatarie de acum :P ! si eu cu frati-miu tot asa eram cand eram mici, faceam checuri cu mixerul si alte praji imi aduc aminte....lingeam apoi paletele si castroanele!

motzulina, multa sanatate celor dragi si voua multa putere!

au iesit analizele proaste :D , valori foarte mari, infectie bacteriana! maine la 8 mergem la spital :rolleyes: pentru investigatii suplimentare. Cica steptococ sau infectie urinara :D . Posibil sa ramanem internate amandoua :D .

Asa! Sa stiti voi cine-i seful in casa! :rolleyes:

Uitandu-ma la el,chiar ca ma bate gandul c-o sa iasa un sef destoinic din el.Istet,haios,perseverent si charmant,no ce mai trebuie?Acu' ramane sa ne citim peste ani sa vedem dac-am avut dreptate sau ba.

Pai clar ca-i sef! Ce zice, aia se executa! :P

Pastram legatura si peste 30 de ani vin cu raportu'! :occasion14:

pfoooai! blondul iti seamana! dar vi chiar aveti ajutor in bucatarie de acum! si eu cu frati-miu tot asa eram cand eram mici, faceam checuri cu mixerul si alte praji imi aduc aminte....lingeam apoi paletele si castroanele!

au iesit analizele proaste :P , valori foarte mari, infectie bacteriana! maine la 8 mergem la spital :occasion14: pentru investigatii suplimentare. Cica steptococ sau infectie urinara :P . Posibil sa ramanem internate amandoua :D .

Da, imi cam seamana. Da' e bucatica rupta din ma-sa. De la tat-su a luat numa'.... chesti aia.. :D

Nasol cu analizele! Aveti mare grija de voi! Multa sanatate! :rolleyes:

Sanatate micutei!! Hai ca n-o fi chiar asa de rau!! Eu va tin pumnii sa veniti acasa, amandoua! :)

Buna! Si la noi intunericios si urat :)

Copilotul e asa de dulce :)

Dani' sanatate lui Bea imi pare nespus de rau sa o stiu bolnavioara :)

Neatza , la doamne si domnii care mai calca pragul hanului.

o zi faina va doresc. la noi pare a fi tot frig si mohorat, si eu am o zi destul de incarcata.

merci de tratariseala Foxulino.

Multa sanatate lui Bea, eu zic ca e mai bine sa stati o zi-doua in spital daca e nevoie, si sa rezolvati definitiv problema,mai ales ca pare o problema serioasa, decat sa aveti apoi probleme pe termen lung. Si, mai presus de asta, nu te invinovati, nu e din cauza gradinitei, copii internati in spital cu asemenea diagnostic au existat intotdeauna, fara ca ei sa mearga neaparat in colectivitate. Pupam printesa si pe mamica ei, sa se faca repede bine amandoua... :)

Gela, sanatate multa si tie, si mai multa odihna, dupa cate stiu eu si oboseala declanseaza crizele biliare. :)

Moatzo, primeste imbratisari si de la mine, :) macar cu atat sa te putem ajuta si noi sa treci mai usor peste perioada asta grea.

Foxy triseaza! :) S-a ajuns cu mastercheful ei personal!!!! :) Pupam manutele alea dulci si ochii stralucitori si nasucul de bucatar :)

Foxy triseaza! :) S-a ajuns cu mastercheful ei personal!!!! :) Pupam manutele alea dulci si ochii stralucitori si nasucul de bucatar :)

Sssssssssssttttttttttttttt!!!! :) Nu mai zi in gura mare, nu tre' sa stie toti!!! :)

Multumim de pupaturi, le vom transmite peste cateva zile. :)

ce bine arata totul! Deja imi este pofta de cozonac si pasca, eu am facut cate una de fiecare si acum am iarasi pofta :) Ce reteta de pasca? Arata cu multa, multa umplutura, o vreau si eu!!

:) :) :)

Da, reteta asta de pasca am facut-o pentru prima data, dar a iesit buna. Intr-adevar are multa umplutura. Iti pun reteta maine, promit! :)

au iesit analizele proaste :) , valori foarte mari, infectie bacteriana! maine la 8 mergem la spital :) pentru investigatii suplimentare. Cica steptococ sau infectie urinara :) . Posibil sa ramanem internate amandoua :) .

Of, Dani, imi pare rau ca ai probleme cu Bea, sa dea DD sa nu fie ceva complicat si sa stati acasa amandoua sa va jucati nu sa stati la spital!

Eu am niste amintiri asa urate legat de zilele petrecute in spital cu Alex, ca nu doresc la nimeni sa treaca prin astfel de momente.

Buna seara si a treia zi, dupa scripturi/Pasti!

Nu-mi vine sa cred ca a trecut si sarbatoarea asta pe care eu nu am reusit sa o simt si sa o duc pana la capat, asa cum mi-as fi dorit. Duminica noaptea am facut o criza rebela de fiere si abia azi am inviat din morti... mi-e tare foame, am trait numai cu ceaiuri, la ora asta legitimu' imi pregateste niste cartofi natur, nu mai vreau ceai de anghinare, nu mai vreau miel(desi n-am gustat decat putin drob)nici curcan nu mai vreau nici cozonaci...dar nici sa mai stau in pat nu mai vreau, nu, nu, nu, a inflorit papadia si liliacul si vreau sa ma duc sa-mi var nasul in tufa si sa trag aer in piept si sa fie aer liliachiu si vreau sa ma duc in mica mea livada sa ma tavalesc pur si simplu pe covorul de iarba de sub pomi...asta vreau si mai vreau sa fiti sanatosi cu totii si voi si ai vostri.

Ce nu mai vreau: mancare in frigider...l-am rugat pe legitim sa dea tot de pomana si maine sa-mi aduca balarii proaspete din gradina sa fac o ciorbitza.

Va pup pe toti cu dor bolnavicios!

Multa sanatate si tie! Sa te pui repede pe picioare! :)

Hristos a Inviat!

mi-e si rusine ca n-am mai dat pe-aici, dar am asa de multe pe cap. si bune si mai grele, nici timp si nici mare chef n-am avut.

In rest noi am avut de toate si multumim lui Dumnezeu ptr cat ne da, dar ma conving a mia oara ca sanatatea n-are pret!

Giorgi, cum a fost azi la munci? cam greu la mine...

Sper sa ma mai adun si sa va mai vizitez :)

Moatza, si eu stiu ce inseamna sa ai bolnavi in familie si noi ne-am chinuit cu tata prin spital. Sanatate multa la toata familia si putere sa treceti peste toate greutatile!

Cam greu a fost ieri la munci, mai ales ca nu eram decat vreo doi colegi, restul avand grija sa-si ia zile libere, recuperari sau concediu. Asta e!

Buna seara si a treia zi, dupa scripturi/Pasti!

Nu-mi vine sa cred ca a trecut si sarbatoarea asta pe care eu nu am reusit sa o simt si sa o duc pana la capat, asa cum mi-as fi dorit. Duminica noaptea am facut o criza rebela de fiere si abia azi am inviat din morti... mi-e tare foame, am trait numai cu ceaiuri, la ora asta legitimu' imi pregateste niste cartofi natur, nu mai vreau ceai de anghinare, nu mai vreau miel(desi n-am gustat decat putin drob)nici curcan nu mai vreau nici cozonaci...dar nici sa mai stau in pat nu mai vreau, nu, nu, nu, a inflorit papadia si liliacul si vreau sa ma duc sa-mi var nasul in tufa si sa trag aer in piept si sa fie aer liliachiu si vreau sa ma duc in mica mea livada sa ma tavalesc pur si simplu pe covorul de iarba de sub pomi...asta vreau si mai vreau sa fiti sanatosi cu totii si voi si ai vostri.

Ce nu mai vreau: mancare in frigider...l-am rugat pe legitim sa dea tot de pomana si maine sa-mi aduca balarii proaspete din gradina sa fac o ciorbitza.

Va pup pe toti cu dor bolnavicios!

Gelutza, si eu fac deseori criza de bila, dar eu asa ma chinui de copil si de aceea de sarbatori eu doar gust cate ceva, special sa nu imi faca rau. Asa ca stiu ce inseamna si imi dau seama prin ce ai trecut. Sanatate multa, multa si pupici dulci! :)

Zicea cineva ceva de ajutoare in bucatarie? De manute infainate? De mini-sucitoare? :) Si de-o fetisoara vesela?

Iubire mica si blonda, chiar ca seamana cu tine, sa-i pup dulce nasucul lui de baiat harnic si gospodar!

Zicea cineva ceva de ajutoare in bucatarie? De manute infainate? De mini-sucitoare? :) Si de-o fetisoara vesela?

Iubire mica si blonda, chiar ca seamana cu tine, sa-i pup dulce nasucul lui de baiat harnic si gospodar!

Multumim, multumim! Intoarcem pupicii! :)

Fetele sunt la aeroport ma reintorc la problemele romanesti

Am petrecut o noapte de' neuitat' vint 8 bofor mobilier gradina ,arbori pergola rupte ghivece distruse ...eu cu angoasa ca luam avion la ora 7

In fine sunt in atene ..;in viata..avionul pt ro e mai tirziu dar ma descurc ;ma uit ala filme,mai cumpatr ceva, mai un ness, mai o tigarica electrica uite asa trece timpul

Acum ploua ca naiba si apoi se asteapta furtuna de praf obisnuita din Africa'

Va pup pe mari si mici!