May 27, 201016 yr comment_39196 Am inteles, v-ati intalnit, ati papat, v-ati distrat, sa va fie de bine... da' eu vreau ceva ratete bre... Cu ciocolata slabe sperante pt moment, da' pateul de piu-piu, si chiftelele alea cu morcovi care-i spilul... si restul de chestii bune care le paparati? Detalii, va rog! Pai iaca retetele:- Ciocolata;- Pateu de piu-piu. In original, folosisem ficat de porc, dar acum n-am mai gasit si am luat de ficatei de pui;- Chiftelutelor le-am pus mai multisori morcovei;- Friptura de porc cu moare (zeama de varza). Alte doleante? Nu, gata, saru' mana... Report
May 27, 201016 yr comment_39215 Nu's daca ne mai primesc inca un an [color=#0000FF][b]>>>>>>>>>>>>>>> Daca vrei, iti pun eu o vorba buna[/b][/color]Acu serios vorbind ne-am potolit curiozitatea, l-am vazut 2 ani la rind, inauntru si afara.[color=#0000FF][b]La Peter si Brigitte m-as duce si miine da' sa ma plimbe prin alte locuri [/b][/color] Adevarul e ca nu m-a dat niciodata curiozitatea afar din casa in ceea ce priveste atat Oktoberfest cat si mai stiu eu ce carnavaluri pe aici. Cum spunea si Ioana mai sus_: galagie, ciudati in coma alcoolica etc. Dar la Pitt si Brigitte as veni si eu cu placere. Eu ma impac cu oameni cu scaun la cap, linistiti si talentati , dupa cum s.a vazut mai sus. Sa stii ca daca faceti o reuniune acolo in sud eu vin cu mare placere. Report
May 27, 201016 yr comment_39217 Foxy, bine ca ai pus retetele, friptura cu zeama de varza tb sa o fac neaparat.Azi ploua, n-am chef sa ies, da poate maine merg sa vaz daca gasesc zeama. Lapo, lasa Oktoberfestul(mie una nu-mi place deloc, numai galagie, betivi....bine si niste ciolane aratoase, bere la greu-normal si peste fript), merem la Partnachklamm-ul din Garmisch, sa vezi acolo cum scoti fripturile Foxynelei de pe coapse Eu tare as vrea sa ajung iar in Berchtesgaden. La vara nush daca mai ajung, ca am o groaza pe cap. Poate in vacanta de toamna, tare sper. E o zona magnifica. Berchtesgaden si Bad Reichenhall. Daca as sta si eu ca voi acolo, numai acolo m-as duce. Königssee este fantastic ca sa nu mai spun ce gelaterie este in buricul Berchtesgaden-ului . Report
January 7, 201115 yr Author comment_70824 Mama a facut spanac cu oua ochiuri, eu doar am pus feliutele de prosciutto crudo citeva minute in cuptoras. Report
January 9, 201115 yr Author comment_71151 Mama a facut mincarica din pipote de curcan, din cite am vazut eu a pus mai intii pipotele la fiert inabusit cu capac, apoi a adaugat ceapa si a mai lasat sa fiarba si la urma sos de rosii, bunuta La cea care a ramas tre' sa ii fac un pic de mamaliguta alaturi Report
January 22, 201115 yr Author comment_73412 Azi tot mama a facut ciorbica din carne de vitel cu cartofi Report
February 26, 201115 yr Author comment_79172 Alta ciorbica facuta de mama din carcasa si giturile cocosului cu care am facut coq au vin Report
March 6, 201115 yr comment_80163 Mmm...delicioase toate...si ce bine sa ai o mamica linga tine. Ma alatur si eu cu niste musaka din carne de vita si cartofi, gatita de jumatea mea dupa reteta mamei mele. Report
October 10, 201114 yr Author comment_106082 Simbata Eataly (Lili) a gatit pentru noi si pentru sora ei Ramy Aperitiveantipasto calabreseantipasto piemontesebrinza cu struguri, lonza stagionata si coppa, Lili corecteaza ce zic aiureaCu minutele ei Lili ne-a facut ravioli umpluti cu o brinza tipica piemonteza si cugna (o conserva dulce facuta cu fructe, nu-mi vine sa-i zic nici dulceata nici marmelata pentru ca e diferita), foarte buni si cu un gust delicatFriptura cu tortino de cartofiGrazie Tortul l-am dus eu, o sa pun reteta si aici, e tortul cu visine si iaurt al Eveidindeva. Report
October 10, 201114 yr comment_106088 Nu pot decat sa va invidiez, in primul rand pentru ca stati aproape si puteti sa va vizitati si in al doilea rand pentru bunatatile alea. Nu mai zic nimic ca imi ploua in gura deja....... Report
October 10, 201114 yr Author comment_106092 Pai cind vrei noi te asteptam si putem gati impreuna pentru tine Report
October 11, 201114 yr comment_106269 Grazie Adriana, imi propusesem sa fac poze la toate, dar m-am pierdut pe drum. Da, cugnà e ceva extraordinar de bun.Eu am reusit sa o pregatesc acum o luna cred. Must proaspat din 2 kg de struguri. Se pune la fiert pana cand scade la jumatate. Se adauga doua pere cubulete, o gutuie.Unii pun si smochine proaspete, unii dovleac. Se lasa la fiert si la sfarsit se adauga un pumn de nuci, un pumn de alune macinate. Eu l-am facut mai gros ca noua asa ne place.O sa vedeti mai tarziu de ce. Se serveste cu branza.Eu cred ca paradisul branzeturilor se cheama cugnà. Report
October 11, 201114 yr comment_106309 Pai cugnà-ua merita un subiect a parte de acord! am gugălit să văd care-i treaba cu cugna şi am văzut că se mai cheamă şi mostarda şi abia acu' m-am lămurit ce am mâncat la o crâjmă, lângă charcuterie Report
October 11, 201114 yr comment_106316 unde citii eu zice că Cugna is also known as Cogna or as Mostarda d'Uva mostarda e altceva?[i][/i] Report
October 11, 201114 yr comment_106317 Extraordinar menù , Forza Torino !si ce prezentare eleganta Report
October 11, 201114 yr Author comment_106318 aaa, pai mostarda d'uva si mostarda simpla sunt diferite, de aceea am zis nu mostarda normala e astahttp://www.albanesi.it/dietaitaliana/BLU/prodotti/Imma/mostarde_italiane.jpgadica fructe fierte in sirop in care se adauga esenta de mustar, deci are gust dulce picanteu am facut-o demult doar cu pere Report
October 12, 201114 yr comment_106382 Pai cugnà-ua merita un subiect a parte M-am gandit si eu, dar nu-mi placeau pozele.Daca reusesc sa mai gasesc struguri decenti fac iar. Report
October 12, 201114 yr comment_106386 dar nu-mi placeau pozele.vrei sa vin sa te bat? Nuuuu, ca-ti dau raceala. Report
October 12, 201114 yr Author comment_106387 Nuuuu, ca-ti dau raceala. Deci v-ati luat-o voi? Noi ne-am salvat atunci Report
October 12, 201114 yr comment_106389 Nuuuu, ca-ti dau raceala. Deci v-ati luat-o voi? Noi ne-am salvat atunci Mdah, sper sa se salveze Manu. Report