December 22, 201114 yr comment_117398 Daniella, ti-am trimis pe mailul care e in profilul tau meniul meu de anul trecut in word, il poti modifica si face ce vrei cu elDaniellaai citit ce t-am scris? oooo, acu am intrat si am citit, dar mesajul de la 11:46 s-a perdut pe drum, ca nu apare...fug la mail sa vaz ce-i, merci ! Report
December 22, 201114 yr comment_117399 Da voi nu stiti sa marcati albastru si sa salvati ? :DDeci, apasati cu tasta stînga a mouseului (cu aratatorul) si trageti peste imaginea meniului pîna devine albastra/ o marcati. Apoi apasati pe tasta dreapta a mouseului cu degetul mijlociu si salvati imaginea. Simplu de tot. Nu tre nic înregistrat, si nici salvat de la buton. Ia acia: hahahaha! esti foarte tare! crede-ma ca aseara pana la 2 noaptea am apasat stanga, dreapta, cu aratatorul, mijlociul si toate celelalte degete, incercand sa selectez (Cred ca asta vrei sa spui cu marcat) dar nu a mers hai ca ma uit la "ia acia" sa vaz ce-mi rezulta Report
December 23, 201114 yr comment_117423 Da voi nu stiti sa marcati albastru si sa salvati ? :)Deci, apasati cu tasta stînga a mouseului (cu aratatorul) si trageti peste imaginea meniului pîna devine albastra/ o marcati. Apoi apasati pe tasta dreapta a mouseului cu degetul mijlociu si salvati imaginea. Simplu de tot. Nu tre nic înregistrat, si nici salvat de la buton.Ia acia:Din Internet Explorer nu mere. Din Mozilla, da! Si merge direct click dreapta - Save As, fara selectare / marcare.. Report
December 23, 201114 yr comment_117470 Ahahaha ! nu am Modzila! lasa ca il fac asa muncitoreste ... cum am zis mai sus ... Multumes tuturor Report
December 23, 201114 yr comment_117485 iaca si listuta mea:seara de ajun- cocktail de portocale sau rodii - crostini cu crema de dovlecel şi creveţi- hering afumat - aici am nevoie de idei, nu stiu ce/cum sa-i pregatesc- millefoglie de castane si creveti - sorbet de lamaie - platou(ash) cu sunca, salam, jumari - cumparate (nu le-am gustat), ceapa rosie - ceva dulce, nu stiu inca ce voi reusi, nu am facut nimic, incep sa pregatesc spre seara duminica: pranzul indeplasare la "neamuri" dup-aia mai vedem, in functie de ce si cat mancam pe la altii de Anul Nou inca nu stiu daca "jucam" acasa sau in deplasare, asa ca... Report
December 23, 201114 yr comment_117486 Am luat si eu 2 heringi afumati micuti. Eu zic ca se mananca asa, cu lamaie deasupra. Am drobul in cuptor. A fost ok cu prapurele, nu s-a rupt.Compozitia pentru drobul de ciuperci al Danei, e gata.Caracatita e fiarta. Mergem mai departe. Report
December 23, 201114 yr comment_117488 Am luat si eu 2 heringi afumati micuti. Eu zic ca se mananca asa, cu lamaie deasupra. ha, ha, mai simplu de atat nici ca se putea, incercam grazie, annette Report
December 23, 201114 yr comment_117490 eu am luat heringi afumati si incerc shuba salat de peste prut....in loc de salata boeuf. Report
December 23, 201114 yr comment_117493 Doamne ajuta! am reusit sa printez meniul cu modzila si inca ce usor! cu explorerul nu a fost chip!noroc de pont! Report
December 23, 201114 yr comment_117497 - hering afumat - aici am nevoie de idei, nu stiu ce/cum sa-i pregatesc Eu mai fac o mousse: blenduiesti in robot, heringul dezosat cu un cartof fiert, branza cremoasa(caprino) si eventual 2-3 linguri de smantana de gatit(panna da cucina).Dai la frigider si servesti pe crostoni de panie cu feliuta de lamaie deasupra. Report
December 23, 201114 yr comment_117498 rosiile uscate si conservate in ulei, in ce mod se pot servi simplut ca aperitiv? am o caserola in frigider careia vreau sa.i dau cep. Merge pe un platou cu masline si branza, asa simple cum sunt? Report
December 23, 201114 yr comment_117516 Eu mai fac o mousse: blenduiesti in robot, heringul dezosat cu un cartof fiert, branza cremoasa(caprino) si eventual 2-3 linguri de smantana de gatit(panna da cucina).Dai la frigider si servesti pe crostoni de panie cu feliuta de lamaie deasupra. Lily, scuze nu am vazut, din doi heringi fac trei retete, yessssse imbogateste meniul sa vad cum stau cu timpul, dar tot le fac grazie Report
December 23, 201114 yr comment_117517 Btw, reteta de *familie* a mamei mele de la o matusa de-a ei citire...hering/scrumbie afumata, 1 cartof fiert 1-2 oua fierte tari,o mana de nuci ( 25 de nuci era reteta batuta in cuie...eu interpretez) , ceapa taiata fin, lamaie, ulei . ele dadeau totul prin masina de tocat carne, eu mixez totul...foarte buna tartinata. se poate jongla cu cantitatile, eventual niscai patrunjel proaspat etc....ele puneau pe un platou lung, dadeau o forma de ...peste, adaugau cap si coada taiate in prealabil...faceau "solzi* din cutit...si decorau cu jumatati de felii de lamaie si masline... Report
December 23, 201114 yr comment_117520 Steluto, buna de "reciclat" daca nu place in alte variantemultumesc Report
December 24, 201114 yr comment_117689 Deci................ racituri....ratza cu sarmale ( din carne de ratza ), salata shuba si ovcors cozonacul geaninei...decizie de ultima clipa Report
December 26, 201114 yr comment_117837 Musai sa le faci ca sunt dementiale ..insa sa te inarmezi cu rabdare de chinez batran, ca dureaza asa mult impachetatul...Dar rezultatul e delicios...Eu le-am facut azi si cu greu ma abtin sa nu mai mananc inca unul si-nca unul Hehe,erau deja in cutii cand ziceam de ei,doar ca am pus poza abia azi la subiect.Pai imbatranesti pana le faci,dar cand le mananci intineresti imediat Dar ai dreptate,e migaloasa treaba!Merg facuti doar asa,de gust,pentru ca facuti in cantitati industriale,spre exemplu de sarbatori,cer multe maini la lipit,multe si rapide. Report
December 26, 201114 yr comment_117884 Racituri Stella ...wowww, cred ca o sa ma incumet odata si-odata sa fac! Report
December 28, 201114 yr comment_118207 Sarbatori fericite tuturor si bravo pentru toate pregatirile! Noi am avut un meniu combinat, traditional - saleuri, mezeluri, sarmale, cozonac si mai putin traditional - rulada de carne cu salvie si chorizo servit cu sos de cranberry si supa crema de doua feluri de telina. Poze nu prea am, vreau doar sa va arat supa crema cu model de bradut . si "nins" cu parmezan Report
December 28, 201114 yr comment_118209 Hai ca e usor, numai sa incepi!! Nu-mi zi de doua ori ! Sarbatori fericite tuturor si bravo pentru toate pregatirile! Noi am avut un meniu combinat, traditional si mai putin traditional. Poze nu prea am, vreau doar sa va arat supa crema cu model de bradut. Frumos bradut! Cu ce l-ai facut? Report
December 28, 201114 yr comment_118211 Sarbatori fericite tuturor si bravo pentru toate pregatirile! Noi am avut un meniu combinat, traditional si mai putin traditional. Poze nu prea am, vreau doar sa va arat supa crema cu model de bradut. Frumos bradut! Cu ce l-ai facut? Cea alba e supa crema de telina radacina, iar cea verde e din telina tulpina si spanac. Report
December 28, 201114 yr comment_118215 Foarte frumos bradutul, dar tot nu mi-e clar cum ai reusit sa-l faci asa frumos??!!! Report
December 28, 201114 yr comment_118217 Foarte frumos bradutul, dar tot nu mi-e clar cum ai reusit sa-l faci asa frumos??!!! Esti o draguta. Merci! Nu-i mare lucru ... Peste supa alba am pus in mijlocul farfuriei cateva linguri de supa verde, dupa care am tras cu scobitoarea urme din mijlocul supei verzi spre exterior. Cum supele sunt consistente amandoua, nu s-au amestecat si direle de verde au ramas. Report
December 28, 201114 yr comment_118222 Ria, minunata ideea bradutului...brava. Merci Stella!As fi vrut sa pun si niste ardei rosu taiat mic, mic ... sa imite globurile, dar nu l-am pregatit din timp si n-am mai vrut sa-i las pe musafiri sa mai astepte. Report