July 18, 201214 yr comment_157758 Olguta, tocmai ce mi-am amintit de personajul din La Medeleni, si iaca ce ne faci tu noua... Multumesc, Koral!!Numele meu chiar din carte e si e numele trecut si in buletin ..desi mai toata lumea crede ca de fapt ma cheama Olga si Olguta e doar un nume de alint Ce frumoooooos )))) era personajul meu preferat, si cand ti-am vazut prima data nick-ul, direct la asta m-am gandit. Edit, ca am uitat ce vroiam sa scriu: m-am gandit la Olguta pentru ca am cumparat caise si mi-am amintit de zarzarii bunicii mele paterne. :D Report
July 19, 201214 yr comment_157779 Iar ati facut o droaie de bunatati!!! Si mie mi-a placut tare mult La Medeleni, si Olguta, dar mai ales Felix si Monica chiar.Si cum "doamna profesoara" a facut mai multe galusti cu caise, de data asta, pot sa mananc pe saturate. Report
July 19, 201214 yr comment_157794 Of viata mea, stiu eu de ce nu intru pe aici.Mor incet salivand la galustile cu prune ale lui Koral, cheesecake-ul si clafoutis a lui Izuk. Eu nu dulciuri,dar dulce.E perioada gemurilor si dulceturilor,asa ca am facut:gem de agrise negre cu Crème double si vanilie dulceata de agrise negre si dulceata din amestec de fructe(visine,cirese negre, coacaze rosii si negre) Report
July 19, 201214 yr comment_157801 si dulceata din amestec de fructe(visine,cirese negre, coacaze rosii si negre) To die for! Report
July 19, 201214 yr comment_157805 si dulceata din amestec de fructe(visine,cirese negre, coacaze rosii si negre) Mama, cum arata! Si biscuitii????? Report
July 19, 201214 yr comment_157829 Of viata mea, stiu eu de ce nu intru pe aici.Mor incet salivand la galustile cu prune ale lui Koral, cheesecake-ul si clafoutis a lui Izuk. Eu nu dulciuri,dar dulce.E perioada gemurilor si dulceturilor,asa ca am facut:gem de agrise negre cu Crème double si vanilie Offf. viata mea...cine-l mai canta, ca nu pot sa stau cu el in gat, dau mai departe... Report
July 21, 201214 yr comment_157910 La cat am tot salivat pe aici am zis sa-mi mai aduc si eu contributia. Saptamana trecuta o adaptare dupa reteta lui La-Chef-A,Tarta cu afine si ricota. Eu am facut-o cu caise si visine, branza de vaci in loc de ricota, si pudra de migdale in loc de faina. Foarte buna! Azi, un crumble cu mere de vara, cu amestec de pudra de migdale si cocos in loc de faina. Si fara poze, de zilele trecute, inghetata lui Dex, din 2 banane (inghetate de cu o zi inainte), 2 caise si o lingura de smantana. Cand fac inghetata asta nu apuc sa o pozez decat daca pun lacat la usa Report
July 21, 201214 yr comment_157918 Prajitura cu pepene galben!https://forum.artaculinara.ro/topic/1684-o-prajitura-simpla-cu-cantalupgeany/de asta data din 6 oua copt in tava mare... Report
July 21, 201214 yr comment_157923 Ce de bunatati aici ..cheesecake, galuste, inghetata... Eu zilele astea, un tort (Tortul Sultanului a lui Kiken cu o aditie de pere in sirop si inca un blat alb...saru-mana pentru reteta Andrada..excelent) si o rulada simpla cu crema fiarta de caramel, imbracata in frisca si strat crocant de nuci si zahar caramelizat. Arata incredibil!!! Gasesc undeva retetele la bunatatile astea? Mi-ar placea sa le incerc si eu, ca arata fff bine ! Report
July 21, 201214 yr comment_157930 si dulceata din amestec de fructe(visine,cirese negre, coacaze rosii si negre) To die for! hai ca-ti dau ca mai am un borcan mare.Ala mic l-am dovedit ieri ca a vrut al meu apoi m-am pus eu pe el am papat-o simpla cu lingurita:)) si dulceata din amestec de fructe(visine,cirese negre, coacaze rosii si negre) Mama, cum arata! Si biscuitii????? biscuitii erau in alta poza , dar ieri al meu cu biscuiti a vrut sa manance si azi cu clatite. Report
July 22, 201214 yr comment_157952 La cererea sotului clatite Te cred si eu, clatite cu gemul ala de-l visez de cand l-am vazut!!!Si eu tot la cererea sotului, inghetata, de data asta am modificat-o pe cea cu caise si am facut din nectarine caramelizate si nu mai spun nimic pentru ca deja nu mai am! Din acest motiv (lipsa dulce home-made din casa)de dimineata am facut crema de zahar ars, dar astept sa se raceasca si va servesc mai pe seara!Acum poftiti la inghetata cu caramel! Report
July 22, 201214 yr comment_157954 In sfarsit am si eu acces la forum Cred ca "cineva" tine cu mine , sa nu ma ingras doar din privit Aseara am facut o prajitura cu coacaze negre , prune si aluat faramitat deasupra Report
July 22, 201214 yr comment_157955 In sfarsit am si eu acces la forum Cred ca "cineva" tine cu mine , sa nu ma ingras doar din privit Aseara am facut o prajitura cu coacaze negre , prune si aluat faramitat deasupra Ce fel arata! Ma duc sa-i pun si o cupa de inghetata deasupra! Report
July 22, 201214 yr comment_157990 Checul Marlene al lui Geany si prajitura creme a la cremePfai, m-ati dat gata cu bunatatiile voastre Report
July 22, 201214 yr comment_157991 Fetelor ce de bunatati ati gatit! Lili ce frumos ti-a iesit checul si prajitura! Report
July 22, 201214 yr comment_157997 Vin cu tura a doua, cred ca mai e o runda, fiindca la ora asta am placinta cu mere si cu branza la cuptor. Am fata acasa si o rasfat total, desi ea ciuguleste ca o vrabiuta!Crema de zahar. Report
July 22, 201214 yr comment_158002 Ah,Gela !!!! ce imi place cum arata crema ta de zahar ars.E preferata mea .Multumesc,Geany Report
July 22, 201214 yr comment_158006 Ce fel arata! Ma duc sa-i pun si o cupa de inghetata deasupra! Gela , multumesc , inghetata ta era chiar deasupra , un post inaintea mea Report
July 22, 201214 yr comment_158011 Ce fel arata! Ma duc sa-i pun si o cupa de inghetata deasupra! Gela , multumesc , inghetata ta era chiar deasupra , un post inaintea mea Hi, hi si placinta e mai jos, ca am reusit sa mai pozez ceva din ea.Placinta cu branza si cu mere de vara, d'alea de cad din pom ca nebunele ! Report
July 22, 201214 yr comment_158023 eu am inhatzat o placinta cu mere...si ma car rapid de aici, la ce tenntatii sunt.Bravo la toate doamnele care au comis dulciuri,nu va insir ca sunteti prea multe si ati facut prea multe minunatii, iar netul meu merge ca melcul.... Report
July 23, 201214 yr comment_158062 Gela, ce bine arata inghetata.Am niste nectarine,cred ca fac si eu ,desi inca nu e vreme de inghetata Pana atunci iau niste crema de zahar ars. Eu niste briose cu fistic si sos de portocale Report