June 24, 201016 yr comment_44004 Sunt in pana de idei si fara chef de poze, asa ca am poposit aici ca tot am descoperit ieri topicul(eu mi-s mai dusa, recunosc, intru rar si din 2 in 3 in subiectele de pe forum ) Azi la micul dejuno-pranzo pe pot de bucatar fu soata care a pregatit omleta cu paste si sunculita. Mai pe la amurg fasole (z)batuta. Report
June 24, 201016 yr comment_44011 Azi am servit o salata de fasole boabe, cu ceapa verde.Si harbuz. Report
June 24, 201016 yr comment_44039 Azi, o ciorba de peste - mama, o varza calita cu carnati si pizza cu ton - moi. Report
June 25, 201016 yr comment_44079 Io acu fac- frigaruile de somon ale Danei- o rulada de vitel, friptura in tigaie- sold sau cum i-o zice de curcan la gratar cu verdeata deasupra- salata mea cea de toate zilele- paste cu ricotta lui MarcoDupa care ma duc la coafor sa ma hodinesc Report
June 25, 201016 yr Author comment_44125 Actiunea Are you nuts?! mi-a ocupat o mare parte a diminetii . - Produsul? Dulceata de nuci verzi. - O zama de fasole pastai.- Beeftec tartar pe pita prajita cu Blue Moon Cheese - gorgonzola mea de casa Report
June 25, 201016 yr comment_44156 Azi:Ciorba de perisoare dreasa cu simntina Varza dulce cu pipt de porc Porumb fiert Report
June 25, 201016 yr comment_44164 Azi n-am prea avut chef de bucatareala, asa ca eu am mai ciugulit cate ceva de prin frigider, iar seara i-am dat jupanului o strachina de barabule pai si niste tele(s)mea. El a venit cu o cutie de capasuni, asa ca am avut si desert!Maine cre'ca merem la cumparaturi, da' habar n-am ce sa trec pe lista... Ma gandesc la un borsuc, da' inca nu stiu de care. Ca felul 2... mai vad io, pana maine mai am cateva ore de gandire. Report
June 25, 201016 yr comment_44181 Azi ciorba de cucurigu cu multa pasta de leustean.Mici romanesti cu cartofi prajiti si salata.Desert: tort cu capsuni. Report
June 25, 201016 yr comment_44192 Azi...- paste cu ragu pt familion- un fel de mancarica de ciuperci cu iaurt grecesc, branza fetta si oua de prepelita pt mine- mamaliga cu unt, branza si oua pt familion- pasta (aperitiv) de ton si masline papata cu bastonase de castravete pt mine Report
June 25, 201016 yr comment_44207 Azi nu am facut nimic de mancare, sau aproape nimic. Am trait cu "resturi alimentare": 2 cremvursti cu o salata de 2 rosii si 1 castravete, un covrig, 2 oua ochiuri. In schimb am facut compot de cirese si dulceata de cirese (aceeasi categorie de cirese, mari , carnoase si tare gustoase). Pentru maine am in plan o zi din aceea de "escroaca": de facut mancare,o portie de dulceata de cirese cu gelifiant cu fructoza, o portie de dulceata de visine tot cu gelifiant si compot de visine. Asta e planul. Maine seara ma tarai si declar ce am facut. Era sa uit: am facut in seara asta malai cu iaurt ca in Bucovina (alivanca in Moldova, habar nu am - in celelalte regiuni, sorry). Report
June 26, 201016 yr comment_44243 De dulce Petersburger streuselkuchenDe nedulce 2 ardei si un dovlecel umpluti, plecind de la umplura lui Eataly pe care am modificat-o in functie de ce era in frigiderO crema de intins pe piine sau de pus in cosulete de aluat fraged sarat facuta cu smintina si brinza care se intinde pe piine amestecate cu erba cipollinaO salata din telemea, masline taggiasche si ardei copti in otet cumparati Report
June 26, 201016 yr comment_44250 o ciorba de curcan, piftie de curcan, tarta cu fructe si crema de vanilie, vanille kipferln ai Mayei, un pui pe sticla cu garnitura de legume sote.mai am in plan o salata de cruditati cu piept de pui si niste pastai fideluta cu usturoi. Report
June 26, 201016 yr comment_44263 Am facut o juma' de varza cali(ci)ta si-am servit alaturi de aripioare de piu-piu prajite.Dimineata, ochiuri cu ceapa rosie. Report
June 28, 201016 yr Author comment_44384 Am facut o "conserva" de macrou in sos din cubulete de rosie proaspata, ardei gras California, ceapa, vin, dafin, condimente. O ciulama de chanterelles (galbiori, urechius) cu jumeri din slana afumata, ceapa calita, vin, dreasa cu cu o alifie facuta din usturoi mujdeit, galbenus de ou si multa smantana. Urmeaza sa fac si mamaliga. Report
June 28, 201016 yr comment_44473 Ieri am achizitionat 2 galeti cu cirese amare negre, mari si sanatoase si cum maine e sarbatoare mare a trebuirt sa le procesez de urgenta. Asa ca aseara le-am curatat de samburi si astazi le-am facut dulceata. M-am trezit cu noaptea in cap caci am facut 3 portii de dulceata cu zahar si o portie mare de dulceata cu gelifiant cu fructoza, am fost si la scoala (sunt inca in activitate). Nu am reusit sa pun dulceata in borcane caci a fost oprit curentul vreo 3 ore. Acum am lumina, dar nu am puterea sa umplu borcanele cu dulceata si ca sa o plagiez pe Scarlet "After all, tomorrow is another day" asa ca o sa gasesc timp sa o pun la adapost de gurile ... rele. Am mai facut o tarta ce s-a vrut cu cirese amare, dar mon pere a halit toate ciresele, asa ca tarta e cu gem de gutui si bezea. Vad eu maine ce gust are. Report
June 28, 201016 yr comment_44498 Ieri dimineaţă:10 şniţele din piept de pui + un dovlecel pane (rotocoale)+ 6 sandwich-uri cu şuncă şi caşcaval+3 chifle cu 3 chiftele de pui- că-mi plecă prinţişoru' cel mare în Sardinia, în turneu la fotbal Yo-s mamă din aia care plânge mult, nu vă luaţi dupe mine , că de fapt, e de bine, da-s io cloşcă... Apoi, pentru restu, supă de păstăi, cartofi natur cu ficat de pui, salată de ton cu fasole roşie reţeta Pişcoţel,ciocolată de casă,tartine cu salată de vinete cu maioneză,dovlecei aspri a la Adriana şi gratare de porc. Yo n-am mâncat nimic... Report
July 1, 201016 yr comment_44893 Astazi, compot de visine si dulceata de visine. Mancare mai nimic. Ce a ramas de ieri. Report
July 1, 201016 yr comment_44898 Piept de pui si muschiulet de porc marinate pret de vreo 3 ore in sos de soia si usturoi; trintite apoi pe gratar Report
July 3, 201016 yr Author comment_45042 O clasica in viata spunea pe forum(Doua puncte mici aliniate)" - Azi am muncit ca o escroaca " De la 4 AM:- Bors din capatana de miel cu leustean (avem oaspeti dragi din Moldova)- Drob de miel- Ciulama de hribi In coproductie cu Mamaroatta - eu vioara a patra, randul din spate dar tot am dat din arcus. Cozonac cu nucaCozonac cu macCozonac cu rahatLichiu cu urda Report
July 4, 201016 yr Author comment_45197 O clasica in viata spunea pe forum(Doua puncte mici aliniate)" - Azi am muncit ca o escroaca " "ca o escroaca" reloaded:- tzatziki- gazpacho- rosii cherry umplute cu agliata verde - ardei copti (unul din ospetii de azi are restrictii la carne si la mai multe ) - chipsuri dantelate din parmezan- cartofi natur- gratare de miel, pui si mititei- risotto con funghi porcini- porumb fiert Report
July 4, 201016 yr comment_45253 gem si compot din 15 plus inca 10 kg de caise. un doua reprize, ca asa au venit.51 sarmale de curcan, 4 barcute de dovlecei cu aceeasi umpluturao prajitura cu caisepancakes in care am pus cubulete de caiseiar omu' - gratare: de porc, pui si ficat.munca de sambata si duminica Report
July 5, 201016 yr comment_45324 Pana la ziua mea , adio poze... dar de facut am facut: pui cu masline( kalamata)salata de pui in loc de boeufsalata de icre cu ceapasupa de pui cu galustisalata de rosii cu branza si rosiiomleta cu ceapa si rosii( dimineata)si castraveciori nu va luati dupa noi, ca ce ne trazneste, aia ne apuca sa mancam Report
July 8, 201016 yr Author comment_46312 Tocana de vita in bere neagra (notGuiness )GnocchiSalata de vinete Report
July 8, 201016 yr comment_46313 Azi stau pe tusa ca nu curge apa :angryfire:n nici macar nu au anuntat inainte sa-mi pastrez apa Si cand ma gandesc ca aveam destul de multe de facut (mancare ma refer).. Am facut curatenie ca sa nu pierd timpul, dar orisicat... Report