January 29, 201412 yr comment_212442 Mda, ai dreptate! Am gresit!Modifica tu, daca poti. Gata, am modificat. Report
January 30, 201412 yr comment_212539 Aseara am facut carnaciori la piastra si omleta cu dovlecei la cuptor (Maya).Va pun o poza de la cea ramas de-aseara si am papat eu la pranz (era mai frumoasa aseara, dar e la fel de buna ). Report
February 7, 201412 yr comment_213377 Quinoa cu legume by Ioana vedere direct din oala... Bomboane cu quinoa Report
February 18, 201412 yr comment_213898 Prajitura cu migdale, ciocolata si visine by Redivivus Mancarica de linte Report
February 19, 201412 yr comment_213947 Azi pt pranz... Salata de quinoa Si quinoa cu lapte monti si visine Am facut si aluatul pt saratele. Sper sa le fac in seara asta, daca nu ramane pe maine seara.A, si am in plan caponata la cuptor by Ria . Report
February 25, 201412 yr comment_214260 Nu am facut, dar asta vreau sa fac: macrou marinat by Mimi.Deja l-am cumparat. Mi l-au curatat, spalat si taiat la pescarie, asa ca mie nu-mi ramane decat sa trec la atac.Deabia astept! Editare pt actualizare...Am trecut la atac. Macroul e deja la frigider. A, si intre timp am facut (pe comanda de la Mara)frittelle... Report
February 26, 201412 yr comment_214296 Aseara am facut ciulama de ciuperci (pt cina) si mancarica de pastai (pt azi la pranz). As fi vrut sa fac si mamaliga (by Cerra) doar ca nu am mai avut chef. Report
February 26, 201412 yr comment_214328 Macrou marinat - episodul 2 Baita in otet... + piper boabe (negru, rosu, verde), foi de dafin, ceapa, morcov, masline Ne vedem maine cu episodul 3. Report
February 27, 201412 yr comment_214359 Aseara am facut- inele de calamari - fursecuri "fara aia, fara ailalta" Report
March 4, 201412 yr comment_214547 MAcrou marinat - episodul 3 Varii probleme m-au obligat sa tin macroul in otet muuult mai mult de 24h... cred ca a stat cam 3 zile. Am pierdut sirul.Cand am avut un pic de timp si ceva creier functionant mi-am adus aminte de bietul peste si l-am transbordat in ulei de masline.Super bunu bunu! Nu stiu daca a contat faptul ca macroul a stat mai mult de 24h la otet, dar vreau sa va spun ca s-au topit toate oasele. Bucatica de peste se mesteca si aluneca imediat pe gat exact cum este.Cu siguranta voi mai face. Singura chestie e sa-l gasesc la un pret acceptabil. Aici e in jur de 7-8 euro/kg. Nu e foarte scump, dar nici ieftin nu mi se pare.Se vede ca m-am invatat prost cu trota direct de la crescatorie la 4 euro/kg... Si acum sa ne intoarcem la macroul nostru... Report
March 4, 201412 yr comment_214549 Vai ce bine arata! Nu mai pot de pofta! Macroul acesta, facut asa.... se topesc oasele? Eu gasesc, dar ii congelat.... o fi bun si asa? Report
March 4, 201412 yr comment_214550 Vai ce bine arata! Nu mai pot de pofta! Macroul acesta, facut asa.... se topesc oasele? Eu gasesc, dar ii congelat.... o fi bun si asa? Asa cum l-am facut eu, DA, nu a ramas nici urma de os.Eu l-am cumparat proaspat, dar nu vad de ce nu ar merge si cu cel congelat... dupa ce-l decongelezi, se intelege.Incearca, ce ai de pierdut?! Report
March 4, 201412 yr comment_214576 Vai ce bine arata! Nu mai pot de pofta! Macroul acesta, facut asa.... se topesc oasele? Eu gasesc, dar ii congelat.... o fi bun si asa? Asa cum l-am facut eu, DA, nu a ramas nici urma de os.Eu l-am cumparat proaspat, dar nu vad de ce nu ar merge si cu cel congelat... dupa ce-l decongelezi, se intelege.Incearca, ce ai de pierdut?!O sa-ncerc si eu, prea bine arata! Report
March 4, 201412 yr comment_214578 Ai folosit otet... normal, din cel care folosim la muraturi... de 9 grade? Sorry... intreb si eu... Report
March 4, 201412 yr comment_214581 Da, oțet de vin alb. Rețeta e din România unde oțetul are aciditatea 9 grade, doar că la mine nu găsesc decât maxim 6 grade. Așa că nu te preocupa, oțet de vin să fie. Îți place Foxulina? Și mie... Report
March 5, 201412 yr comment_214595 Ieri am facut- mancarica de mazare- aluatul pt saratele - shepherd's pie cu broccoli by Aura Report
March 5, 201412 yr comment_214621 Azi... - supa cu legume cu galuste de cascaval by Carmella - pancake Report
March 7, 201412 yr comment_214738 Ieri, nu azi, si a fost buna tare tarta cu ciuperci by Cerra Azi am oparit urzici, voi vedea dupa fizioterapie daca mai am chef sa fac ceva cu ele... Report