Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Glumeam,Geany.Eu ma uimesc mereu cum reusiti voi mamele cu mici copii sa pregatiti in general mancare,nu doar de sarbatori.Si ma mai uimesc cum putea mama mea(acum a lasat-o mai moale) sa stea 2-3 zile inainte de sarbatori si sa pregateasca fel de fel in cantitati industriale-minim 10 persoane.Eu fac 2-3 feluri acolo,pentru 4-8 portii si-s ca o babuta.Drept ca dupa am de spalat,curatat, bagat pe toate la loc cate-o ora,2,3 in bucatarie.Am scapat acum si de-asta pana maine.

Al meu sot nu se baga daca nu-l rog,dimpotriva zice el singur ca mai bine merge in treburile sale ca sa nu ma streseze.De fapt ii place sa fie surprins cu ce-i pun dinainte pe masa,in special de sarbatori, asa ca stie ca trebuie sa elibereze bucataria,altfel ioc surprize- surprize . :)

Elutza eu cred ca practica e mama invataturii la inceput e mai greu si apoi te inveti...ca magaru' cu fuga :sad1: :sad3:

Maii eu glumesc ma simt tare bine cu voi in seara asta ca sunt singura si eu ma plang ,ma plang, dar daca nu-s teroristii langa mine sa fac instructie de front cu ei sunt ca fara maini si fara picioare :mad:

Bub' doarme dus de mult ca e obosit si de la vreme si ca nu a dormit la amiaza asa ca pot sa-mi fac de cap :icon_fessee:

Aha,am inteles.M-asteapta in viitorul stralucit....fuga :icon_fessee:

Hai la mine,daca tot ti-i urat si plictis,sa dam ultimele note ale aspectului la unele 'opere' ce intentioneaza sa se prezinte in fata spectatorilor maine,adica azi. :sad1:

Aha,am inteles.M-asteapta in viitorul stralucit....fuga :sad1:

Hai la mine,daca tot ti-i urat si plictis,sa dam ultimele note ale aspectului la unele 'opere' ce intentioneaza sa se prezinte in fata spectatorilor maine,adica azi. :mad:

Hi hi! Daca ai sti cat mi-ar place! :icon_fessee: :sad3:

Noapte buna! Mi-am petrecut noaptea de inviere cu voi,e mai mult decat mi-asi fi putut dori! :sad1:

Somn usor! fug la nani langa bub' :icon_fessee:

Adevarat a Inviat Any!Sarbatori luminate tuturor! Eu acum am sosit acasa de la slujba de Inviere. Am mers si acolo, de teama, ca si Ellani, ca daca ma opresc, n-o sa mai fiu capabila de nimic. Am o durere crunta de spate, abia am putut sta in picioare, acum mai pazesc 30 de minute sarmalele la cuptor si merg la nani si eu. Am gatat treaba in timp, asta-i marea satisfactie, ba chiar, bonus, am pregatit deja masa pentru maine, cu farfurii si toate alea. Ramane ca la pranz sa ne adunam toti si sa mancam, eu si cumnata-mea muncim dimineata, asa ca, vedem ce mai gasim cand ajungem acasa. Va pupez! Si va doresc numai bine!

Adevarat a inviat :icon_fessee:

O zi minunata tuturor alaturi de cei dragi,va urez! :mad:

La noi a plouat acum e intunericios si e frig dar macar nu mai curge de sus :sad3: ne pregatim sa mergem la masa la parinti si azi ii duc si mamii cozonacul,drob si pasca ,abea astept sa ciocnim oua si sa facem salata de oua sa mancam cu cozonac :sad1:

Asa arata salata de oua...

post-405-13344761760117_thumb.jpg

• Author

Sarbatori luminate! :icon_fessee:

Hristos a inviat!

Si la noi ploua si e frig, dar aici e ceva normal :sad1: .Aici, se zice ca daca e craciunul verde(fara zapada), pastile e alb(cu zapada)si pina acum sa adeverit

Hristos a inviat!!

Si la noi e ceata si nu foarte frumos (bine, e doar 7 dimineta, o da soarele mai tarziu)

Sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi..eu ma duc sa aranjez masa ca la 12 vin flamanzeii :occasion14:

Hristos a inviat!

Adevarat a inviat!

Imi doresc din tot sufletul sa primiti in pace lumina, cu speranta si credinta.

Va pup cu mult dor si ciocnesc virtual cu voi un ou rosu, vopsit cu dragoste!

post-1400-1334499360417_thumb.jpg

[font=Book Antiqua][size=4][color=#FF0000]

Paste Fericit si Hristos a Inviat!

[/color][/size][/font]

[center]

post-314-13345004762852_thumb.jpg[/center]

Am fost la parinti la masa...

post-405-13345012301829_thumb.jpg

post-405-1334501198019_thumb.jpg

post-405-13345012072278_thumb.jpg

Bub' a primit oua si iepuras de cioco'..

post-405-13345011782944_thumb.jpg

Hi hi ! Ne-am dixtrat' privind albumul cu boze' :occasion14: de ezemplu' asta ,tata mucalit cum e la starea civila se facea ca el nu stie un' sa semneze,a avut grija sa-i arate mama imediat :71: :P

post-405-13345012177086_thumb.jpg

Adevarat a inviat!

Si la noi a plouat. Chiar torential pe la 14: 30.

Cum citisem prognoza, dupa ce am luat masa pascala inceputa cu Sfintele Pasti am zis:

- Ce-ar fi daca v-ati plimba un pic drobul si friptura rece, cozonacul si alte cele prin natura?

Ne-am urcat in masina si am iesit spre munte. Am fi putut merge pe mijlocul soselei si la dus si la intors. Si ne-am plimbat cam o ora pe o vale. Giuniorotti a avut grija sa nu mergem incet :71:. Atunci a fost aproape senin si rezonabil de cald.

Acum... alta poveste.

Se mai spala pacatele, se zice.

Va doresc sarbatori linistite alaturi de cei care va sunt dragi! :occasion14:

Multumim tuturor . Si la noi masa imbelsugata , mancat alaturi de musafiri cu placere di tàti :occasion14:

Sefule, sa va fie de bine plimbarea, aici raportez frig si ploaie :71:

Gela, splendide ouale. Brava, ca de obicei.

Gianino , ce parinti mumusei ai. sa-ti traiasca .

Am ragaz pana sosesc musafirii de seara; intarzie din cauza ploii torentiale, care ploaie, s-a jucat toata ziua si ne-a cam stricat...ploile! :occasion14:

Sa va fie de bine tuturor mesele alea imbelsugate! :71:

Eu nu vreau sa mai aud de mancare...dar stiti cum se spune, ai grija ce iti doresti...mda, tocmai de aia

la noi e pregatit gratarul, sa vedem ce facem cu ploaia.

Petrecere frumoasa in continuare!

Hristos a inviat!

Eu raportez lucruri rele si lucruri bune:

- din pacate, mi s-a stricat de tot calculatorul

- din fericire, iepurasul mi-a adus un laptop !!!! :71:

- din pacate, lucrez inca tare greu la el, mai am de instalat ceva programe

- din fericire, o sa le instaleze sotul, ca eu sunt varza a la Cluj la tehnica

-din pacate, nu va pot pune poze cu ce am facut de Pasti

- din fericire, toate mi-au iesit minunat si nu am fost franta de oboseala,ca alte dati

-din pacate, azi a plouat si la noi toata ziua

- din fericire, acum s-a oprit si e caldut si aproape senin...

si ma opresc aici, ca altfel o sa o faceti voi... :occasion14:

Va doresc tuturor multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi. :P

Multumim tuturor . Si la noi masa imbelsugata , mancat alaturi de musafiri cu placere di tàti :occasion14:

Sefule, sa va fie de bine plimbarea, aici raportez frig si ploaie :71:

Gela, splendide ouale. Brava, ca de obicei.

Stella si la mine a fost timp urat, dar in interior a fost frumos si mai ales launtric!

Nu am pus pozici cu mancarici, (cat am pozat) de teama ca faceti alergie la atata mancare.

Acum am avut ragaz sa pozez si eu cate ceva, o sa pun acum o poza (de sus)cu ceea ce este pe masa in asteptarea finilor, acum...

post-1400-13345058178109_thumb.jpg

Astea-s asa de inceput...urmeaza greul! :P

Hristos a inviat!

Eu raportez lucruri rele si lucruri bune:

- din pacate, mi s-a stricat de tot calculatorul

- din fericire, iepurasul mi-a adus un laptop !!!! :71:

- din pacate, lucrez inca tare greu la el, mai am de instalat ceva programe

- din fericire, o sa le instaleze sotul, ca eu sunt varza a la Cluj la tehnica

-din pacate, nu va pot pune poze cu ce am facut de Pasti

- din fericire, toate mi-au iesit minunat si nu am fost franta de oboseala,ca alte dati

-din pacate, azi a plouat si la noi toata ziua

- din fericire, acum s-a oprit si e caldut si aproape senin...

si ma opresc aici, ca altfel o sa o faceti voi... :occasion14:

Va doresc tuturor multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi. :P

Mi-a placut la nebunie reportajul tau; cel mai mult faptul ca nu te simti obosita, eu abia mai piul!

Sa stapanesti sanatoasa laptopul!

Hi hi! Sar-na ala din spatele tatii cu gulerul de la camasa alba ce rade cu gura pan la urechi si are parul platinat e bunicul dinspre tata,cea mititica in ie care se behaie si ea peacolo e matusa sora mai mititica a mamii maine mergem la ei ea m-a plimbat doi ani mai tarziu de la efectuarea bozei' cu landoul prin parc :71: in spatele ei rade bunica dinspre tata cu gura pan' la urechi (bunica ce tot v-o pomenesc,doamne ce mai iesea din mainile ei) :occasion14: