November 22, 201114 yr comment_112100 Sunt convinsa ca a iesit buna, ca orice placinta cu mere sau imi place mie mult.Nu am stiut ca ai postat-o in alta parte. Scuze!Acum am vazut reteta, eu am una mai veche cu o cana de bors, ulei, s.a.m.d. nu ai de ce sa iti ceri scuze doamne dumnezeule! crezi ca a iesit buna? ia sa vedem: -prima a gustat fata, a fost multumita si a mancat fo patru patratele-eu am gustat si mi s-a facut instatn dor de placinta mea obisnuita, cu ou si iaurt... am mancat cateva bucati, dar nu m-a dat pe spate- sotul a gustat si a zis: "hmm... paine cu mere", dupa care a plecat- socrul a zis ca e ok, el mananca- bebelinul a scuipat imediat ce i-a atins limba Report
November 22, 201114 yr comment_112104 Sunt convinsa ca a iesit buna, ca orice placinta cu mere sau imi place mie mult.Nu am stiut ca ai postat-o in alta parte. Scuze!Acum am vazut reteta, eu am una mai veche cu o cana de bors, ulei, s.a.m.d. nu ai de ce sa iti ceri scuze doamne dumnezeule! crezi ca a iesit buna? ia sa vedem: -prima a gustat fata, a fost multumita si a mancat fo patru patratele-eu am gustat si mi s-a facut instatn dor de placinta mea obisnuita, cu ou si iaurt... am mancat cateva bucati, dar nu m-a dat pe spate- sotul a gustat si a zis: "hmm... paine cu mere", dupa care a plecat- socrul a zis ca e ok, el mananca- bebelinul a scuipat imediat ce i-a atins limba esti belea Maria. mie sigur mi-ar fi placut, ca imi place tot ce e cu mere, chiar si paine cu mere De fapt, eu cu paine mananc si pepene si struguri, de ce nu si mere Report
November 22, 201114 yr comment_112115 esti belea Maria. mie sigur mi-ar fi placut, ca imi place tot ce e cu mere, chiar si paine cu mere De fapt, eu cu paine mananc si pepene si struguri, de ce nu si mere mai, nu e rea, dar na, e de post si nu e atat de gustoasa. Banuiesc ca s-ar putea aromatiza cu mai multa vanilie, scortisoara etc. a doua zi e mai frageda cu siguranta si umplutura mai ferma. Report
November 22, 201114 yr comment_112135 Any, care reteta a Laurei ai facut-o?Arata tare bine chiflutele. Lili, vreau si eu un coltisor de spiculet Report
December 12, 201114 yr comment_115397 Paine impletita-n 5, reteta Laurei Laurentiu.Extraordinara, coaja crocanta atat dedesubt cat si deasupra. Reteta scrisa in caiet.Maine fac 2 una pentru noi si una pentru socrii. Eu am gustat-o asa Cu capocollo toscan si branza (pecorino di Pienza) Asta a fost cina pe seara asta. Aveam altceva in program, insa painea asta ne-a dat gata si am hotarat s-o gustam asa.Multumesc ! Report
December 13, 201114 yr comment_115425 Wow Any , si painea dar si umpluturile . sa va fie de bine cina.Maria si eu sunt fan tot ce e cu mere. dar sincer , fac cu foetaj ....daca musai de "post" ca si asa e cumparat ,si zic eu ca e facut cu margarina .... Report
December 13, 201114 yr comment_115448 Wow Any , si painea dar si umpluturile . sa va fie de bine cina.Maria si eu sunt fan tot ce e cu mere. dar sincer , fac cu foetaj ....daca musai de "post" ca si asa e cumparat ,si zic eu ca e facut cu margarina .... Stella merci ! Report
December 13, 201114 yr comment_115510 Mama Any, destrabalare totala acolo la tine, de la paine pana la pecorino, vreau si eu Report
December 13, 201114 yr comment_115513 Maine fac 2 una pentru noi si una pentru socrii. Any, mai pune-o de-o pîine, ca Ioana si cu moi, sîntem pe drum! Report
December 13, 201114 yr comment_115515 Mama Any, destrabalare totala acolo la tine, de la paine pana la pecorino, vreau si eu Maine fac 2 una pentru noi si una pentru socrii. Any, mai pune-o de-o pîine, ca Ioana si cu moi, sîntem pe drum! Gagici painea e la crescut, peste juma' de ora o bag la cuptor ! Report
December 13, 201114 yr comment_115535 Maine fac 2 una pentru noi si una pentru socrii.Any, mai pune-o de-o pîine, ca Ioana si cu moi, sîntem pe drum!Pe unde sunteti, ca sa ne intalnim si s-o vizitam pe Any impreuna? Report
December 13, 201114 yr comment_115538 Maine fac 2 una pentru noi si una pentru socrii.Any, mai pune-o de-o pîine, ca Ioana si cu moi, sîntem pe drum!Pe unde sunteti, ca sa ne intalnim si s-o vizitam pe Any impreuna? Ma bucur ca va place, tre' sa spun ca-i cea mai reusita paine din cariera meaPainea lui socrela Ce frumos ar fi fetele ! DDa' nu se stie ca pamantul cum zice Stella, poate ne-o vedea candva ! Report
December 14, 201114 yr comment_115637 Eu reciclez ce am prin frigider , in continuare...spirale de foietaj cu salam , cascaval , masline si sos de rosii cu busuioc http://1.bp.blogspot.com/-DYaEEFtrvIs/TuiQW3U18DI/AAAAAAAABNQ/eAlhYekd6yE/s1600/spirale+picante+2.JPG Report
December 21, 201114 yr comment_117215 Saratele din aluat frantuzesc cu cirnat afumatAm luat aluat frantuzesc de la Lidl, dreptunghiular, l-am uns cu ou batut si am asezat feliile de cirnat deasupra, taiat si pus la cuptor pentru party-ul de Craciun de miine de la serviciu Report
January 2, 201214 yr comment_119033 nu e de azi, de vreo cateva zile doar. am uita sa postez turkish bread strudele cu mere Report
January 2, 201214 yr comment_119085 Mmmmmm, ce bune strudele ai facut angel. cum ai facut painea turceasca? ai uns-o cu amidon deasupra? Report
January 2, 201214 yr comment_119095 nu, ou cu lapte doar si am presarat susan negrustrudele da, au fost dementiale. am calit merele cu zahar brun si am presarat si deasupra. se caramelizeaza mai bine decat cel alb si e mai gustos Report
January 2, 201214 yr comment_119104 nu, ou cu lapte doar si am presarat susan negrustrudele da, au fost dementiale. am calit merele cu zahar brun si am presarat si deasupra. se caramelizeaza mai bine decat cel alb si e mai gustos extraordinar ce se intampla aici! ma ia capul ! si coca e tot pastry puff? n-am voie! dar painea aia turceasca ma ucide! Report
January 2, 201214 yr comment_119239 o paine pentru sarbatori Frumoasa painica ta ! nu e de azi, de vreo cateva zile doar. am uita sa postez turkish bread strudele cu mere Arata de revista strudelele ! Report