April 1, 20215 yr comment_266126 Si eu poftesc in continuare la ciorbe/supe/borsuri, dar sotul nu si nu, ca i-a venit lui sa faca pizza. A fost musai sa-l critic ca n-a taiat legumele destul de subtire, dar a fost buna la gust (cred ca a fost chiar mai buna decat cea pe care o fac eu ...)... Report
April 1, 20215 yr comment_266130 Salata mea preferata: leurda, sunca, quinoa, dressing de lamaie.Nu ma opresc pana nu dispare leurda... Report
April 1, 20215 yr comment_266137 Am revenit la oale dupa cateva zile de plimbareli prin Ierusalim ca de..e copchila in vacanta... Humus cu carnita si painici facute in cuptor acu cateva lunibsi scoase acum de la inghet ? Multi, da' multi ardeiasi de toate culorile umpluti Si cu iaurt Report
April 1, 20215 yr comment_266138 Mbecliciooooos! Si pizza aia ... Pe humus e carne tocata, Clau? Report
April 1, 20215 yr comment_266139 Pe humus e carne tocata, Clau? Dap, carne tocata de vita prajita in tigaie cu sare, piper, paprika dulce si un pic de vin rosu. Dupa ce s-a evaportat vinul se mai perpeleste 1 min ca sa nh se usuce prea tare, se pune peste humus, sr adauga ulei dd masline, zeama de lamaie si sumac ( sumac e ce se vede peste carne si humus, nu paprika) Edited April 1, 20215 yr by clau_ash Report
April 1, 20215 yr comment_266140 Pe humus e carne tocata, Clau? Dap, carne tocata de vita prajita in tigaie cu sare, piper, paprika dulce si un pic de vin rosu. Dupa ce s-a evaportat vinul se mai perpeleste 1 min ca sa nh se usuce prea tare, se pune peste humus, sr adauga ulei dd masline, zeama de lamaie si sumac ( sumac e ce se vede peste carne si humus, nu paprika) Multumesc pentru explicatiie, Clau! Am o cutie de naut, nu am facut ever humus eu. Cred ca o sa incerc reteta ta. Report
April 9, 20215 yr comment_266245 Clau, parca-s desenati!! Nici nu mai stiu de cand nu am mancat ardei umpluti, vai ce pofta mi-ai facut. Eu aseara iepure la tigaie fara poza finala ca am uitat sa fac cand a fost gata ?. Iepure perpelit pe toate partile in ulei ev si rozmarin, stins cu vin dupa care am pus 4 catei de usturoi , 2 cepe rosii, 2 morcovi si multe rosioare. Am adaugat supa si la final a avut mult sos, un deliciu. Cu multa paine proaspata evident. Report
April 11, 20215 yr comment_266254 Cu poftele la purtator...cum altfel?Nu-mi aduc aminte daca am facut vreodata friptura traditionala de miel...cel mai probabil nu, ca je mananca doar facut de mana lu' Pa al meu. Io am uscat-o pe-a mea, ca ma luai cu treburi...o sa ii dau un repetir la Paste. Nu al Cailor, sper. Edited April 11, 20215 yr by Lapona Enigel Report
April 11, 20215 yr comment_266257 Eu las mielul si iau fasolica.Dau fasolica pe-o ciosvarta de rata. Zici ca jucam sah aici Report
April 11, 20215 yr comment_266258 Eu iau de toate: si bibilica si ierurele si mielul si fasolea. Na. Si dupa aia plang dupa dieta ?? Am facut scaloponi de vita si sos de lamaie Report
April 14, 20215 yr comment_266288 Am revenit și eu (am tot gătit, dar la un moment dat nu am mai putut intra pe forum și apoi m-am luat cu altele ) Quinoa cu legume, pui și salată Curcan cu ciuperci Ciuperci umplute Musaca Report
April 21, 20215 yr comment_266309 Ciorba de urzici, cu omleta, dreasa cu ou si smantana.Ciorba de urzici asa nu am facut/mancat niciodata. Mama punea urzici in ciorba de fasole primavara. Arata foarte bine, o sa incerc. Am pus cateva pachete de urzici la congelator.Cum aici restaurantele sint inchise din Octombrie, am facut tot felul de incercari, in mare parte reusite.o supa PhoCartofi, muguri de soia picanti si bbq de porc in stil koreansi niste dumplings chinezesti Report
April 21, 20215 yr comment_266310 Astazi m-am abatut puternic de la reteta clasica de fried rice si am conceput varianta... cand pestele si prosciutto isi dau mana iar sparanghelul le-a facut cunostinta ) Report
April 22, 20215 yr comment_266313 Ciorba de urzici asa nu am facut/mancat niciodata. Mama punea urzici in ciorba de fasole primavara. Arata foarte bine, o sa incerc. Am pus cateva pachete de urzici la congelator.E ciorba de salata pe care o stiu de copil, si asa fac toate ciorbele de frunze (salata, urzici, spanac). Ciorba de urzici asa nu am facut/mancat niciodata. Mama punea urzici in ciorba de fasole primavara. Arata foarte bine, o sa incerc. Am pus cateva pachete de urzici la congelator.Cum aici restaurantele sint inchise din Octombrie, am facut tot felul de incercari, in mare parte reusite.Esti mai ceva ca la restaurant cand pregatesti asa ceva!!! Eu iar vin cu o supa. Mai gatesc si altceva dar nu apuc sa fac poze decat la supeSupa crema de brocoli si mazare. E deja amestecata cu smantana. Report
April 22, 20215 yr comment_266316 Cum aici restaurantele sint inchise din Octombrie, am facut tot felul de incercari, in mare parte reusite.o supa PhoCartofi, muguri de soia picanti si bbq de porc in stil koreansi niste dumplings chinezesti Aceasta este o provocare la duel, doamna! Report
April 22, 20215 yr comment_266317 Cum aici restaurantele sint inchise din Octombrie, am facut tot felul de incercari, in mare parte reusite.o supa PhoCartofi, muguri de soia picanti si bbq de porc in stil koreansi niste dumplings chinezesti Aceasta este o provocare la duel, doamna! Ce duel? Ca m-a omorat doar cu pozele! Bravo Blackie! Arata wow, totul! Report
April 22, 20215 yr comment_266318 Cum aici restaurantele sint inchise din Octombrie, am facut tot felul de incercari, in mare parte reusite.o supa PhoCartofi, muguri de soia picanti si bbq de porc in stil koreansi niste dumplings chinezesti Aceasta este o provocare la duel, doamna! Cum aici restaurantele sint inchise din Octombrie, am facut tot felul de incercari, in mare parte reusite.o supa PhoCartofi, muguri de soia picanti si bbq de porc in stil koreansi niste dumplings chinezesti Aceasta este o provocare la duel, doamna! Ce duel? Ca m-a omorat doar cu pozele! Bravo Blackie! Arata wow, totul!Hai ca azi m-am potolit. Am facut o ciorba de loboda cu leustean nou, dar fara poze. Maine am in plan o mancare de stevie la care voi pune si niste leurda. Nu am mai mancat stevie dinainte de a pleca din Romania, deci mai mult de 16 ani .Dexter a lovit rau cu chiftelele alea . Report
April 23, 20215 yr comment_266320 mai tineti minte friptura de vita in ulei? cu placere PS Adriana Report
April 24, 20215 yr comment_266321 mai tineti minte friptura de vita in ulei? cu placere PS Adriana Eu nu prea mananc vita dar asta arata bine! Sa va fie de bine! Report
April 24, 20215 yr comment_266323 nici eu, dar am avut o bucata de vita perfecta si a iesit foarte buna. cu ocazia asta am confirmat ca pot folosi aragazul nou ca inlocuitor de "sous-vide" - are niste setari de temperatura joasa, am folosit o cratita cu fundul gros, o chestie care sa tina aburul inauntru, capac etans si in trei ore a iesit minunea Report
April 24, 20215 yr comment_266324 nici eu, dar am avut o bucata de vita perfecta si a iesit foarte buna. cu ocazia asta am confirmat ca pot folosi aragazul nou ca inlocuitor de "sous-vide" - are niste setari de temperatura joasa, am folosit o cratita cu fundul gros, o chestie care sa tina aburul inauntru, capac etans si in trei ore a iesit minunea La romertopf nu-ti place cum iese? Io numai asa o fac.daca e s-o fac asa Report