January 11, 201214 yr comment_121137 Pestele sabie ti-l las, atac si eu la cel prajit Da-i batai ! Report
January 11, 201214 yr comment_121162 Mi-e rusine sa ma prezint cu meniul meu dupa dezmatul tau Any, dar... filetutze de merluciu(nasello) cu fistic si puntarelle . Puntarelle sunt lastarii tineri de la un soi de cicoare. Le-am curatat, copt la vaporiera si tras in ulei. Filetuztele le-am presarat cu fistic de la Any , patrunjel si le-am rulat. Le-am tras in teapa si le-am dat la cuptor 170 grade 15 minute, aproximativ. Dieta detox: Report
January 11, 201214 yr Author comment_121166 Of, puntarelllele, stii cum se maninca la Roma? taiate fisii, puse in apa rece cu gheata ca sa se invirta si apoi condimentate cu ulei si acchiughe, sunt mortale dar trebuie sa fie extrem de proaspete ca sa fie crocante.Ma uit de cite ori le vad in speranta de a mi le face in salata dar n-am curaj sa le iau pentru ca nu am incredere ca-s proaspete, dar daca tu le-ai gatit am sa le incerc si eu asa ca sa vad daca-mi plac. Report
January 11, 201214 yr comment_121170 Asa? Le-am crestat cu ala de taie cubulete. O parte mi-am facut salata si o parte le-am copt.E prima oara cand le fac dar mi-au placut.De fapt mie-mi plac toate buruienile. Report
January 11, 201214 yr comment_121178 Lili, finger food ce ai facut tu acolo, de tinut minte si asta, ca se pot prepara inainte si numai puse la cuptor. Olecuta de ulei ai pus deasupra sau merge si fara? Dezmat total aseara, vinul ala e inselator tare Report
January 11, 201214 yr Author comment_121183 Le-am crestat cu ala de taie cubulete. O parte mi-am facut salata si o parte le-am copt.E prima oara cand le fac dar mi-au placut.De fapt mie-mi plac toate buruienile.da, perfect Report
January 11, 201214 yr comment_121186 Da, da , da si un fir de ulei, am uitat.Si eu mai beau vin rosu cu peste. Report
January 11, 201214 yr comment_121211 Calamarata postul 19 de aici https://forum.artaculinara.ro/topic/3310-calamarata/ Azi cu calamari, sepii si paste sabie Report
January 11, 201214 yr comment_121224 Am salivat indelung la tot. Eu beau numai vin rosu , chiar si la peste, cel alb nu ma da pe spate ( iar sampania, de-a dreptul NU )Puntarelle am facut si eu in leguma, sunt delicioase. Report
January 11, 201214 yr comment_121234 Am salivat indelung la tot. Eu beau numai vin rosu , chiar si la peste, cel alb nu ma da pe spate ( iar sampania, de-a dreptul NU )Puntarelle am facut si eu in leguma, sunt delicioase. Serveste Stella, stiu cat de mult iti plac lighioanele astea! Mie imi plac putine vinuri albe si aici sunt destule slava Domnului bune.Sampanie categoric NU, prefer de o mie de ori spumantul si sa nu ziceti ca din cauza pretului, etc, sunt spumante care costa mai mult chiar decat sampania . Puntarelle n-am mancat dar sigur m-as impaca bine cu ele, imi plac verdeturile de genul asta. Report
January 15, 201214 yr comment_122358 risotto cu calamari si creveti simplu si rapidAm si eu doua pungulite cu calamari deshidratati care-mi fac cu ochiul... Report
January 15, 201214 yr comment_122388 risotto cu calamari si creveti simplu si rapid Ioana, imi place! cum il faci tu? Report
January 15, 201214 yr comment_122512 ieri am făcut prima oară baccala şi mi-a displăcut total şi iremediabil, nu l-am putut mînca de ce urât miroasea după ce s-a rehidratat. e vreun secret să nu mai miroasă in halul ăla sau duhoarea respectivă e de fapt farmecu bacalăului http://www.cool-smileys.com/images/fish2.gif( oare aşa s-o declina?) [center]pot sa te invit la un bacalău nemirositor ? [size=1](mararu' e pus doar de decor, nicidecum pe post de dezodorizant ! ) [/size] http://img10.imageshack.us/img10/1663/0bacalao.jpg [/center] Report
January 16, 201214 yr comment_122636 Nu e deosebita poza si nici sectiune n-am,pentru c-a fost mancata in deplasare,dar a iesit foarte gustos.Un 'quiche' facut dupa ureche,cu somon afumat,brie,crema de branza,praz,acoperit cu oua batute cu iaurt si cascaval ras de-asupra.Nu stiu daca e conform regulilor de combinare sau nu,dar rezultatul a fost deasupra asteptarilor mele. Report
January 16, 201214 yr comment_122641 Nu e deosebita poza si nici sectiune n-am,pentru c-a fost mancata in deplasare,dar a iesit foarte gustos.Un 'quiche' facut dupa ureche,cu somon afumat,brie,crema de branza,praz,acoperit cu oua batute cu iaurt si cascaval ras de-asupra.Nu stiu daca e conform regulilor de combinare sau nu,dar rezultatul a fost deasupra asteptarilor mele. Eu zic ca merge foarte bine combinatia pe care-ai facut-o, iar daca v-a placut, ce mai conteaza? Asta e important ! Report
January 16, 201214 yr comment_122687 Nu e deosebita poza si nici sectiune n-am,pentru c-a fost mancata in deplasare,dar a iesit foarte gustos.Un 'quiche' facut dupa ureche,cu somon afumat,brie,crema de branza,praz,acoperit cu oua batute cu iaurt si cascaval ras de-asupra.Nu stiu daca e conform regulilor de combinare sau nu,dar rezultatul a fost deasupra asteptarilor mele. Eu zic ca merge foarte bine combinatia pe care-ai facut-o, iar daca v-a placut, ce mai conteaza? Asta e important ! si-ai scapat si de somon! Report
January 16, 201214 yr comment_122691 Nu pot decat sa zic un maaaaaare Daaaaaaa!Next time iau o bucata mai mica,sau cine stie?S-ar putea sa mai vreau sa repet experimentul Report
January 16, 201214 yr comment_122707 Ptiu! Ptiu! Chiar asa! N-am reusit s-o fac pana acum, dar te tin minte Ela cu paellele tale! Report
January 16, 201214 yr comment_122719 Any, azi m-am gandit la tine cand am mancat-o. Cand ai s-o faci, ai sa vezi ce simplu e de facut, ca ai s-o repeti cu placere. Report
January 16, 201214 yr comment_122757 Any, azi m-am gandit la tine cand am mancat-o. Cand ai s-o faci, ai sa vezi ce simplu e de facut, ca ai s-o repeti cu placere. Sa-ti fie de bine!Trebuie neaparat s-o fac, nu stiu cand dar trebuie sa o incerc.Tu o faci in tigaie normala? Report
January 16, 201214 yr comment_122767 Any, azi m-am gandit la tine cand am mancat-o. Cand ai s-o faci, ai sa vezi ce simplu e de facut, ca ai s-o repeti cu placere. Sa-ti fie de bine!Trebuie neaparat s-o fac, nu stiu cand dar trebuie sa o incerc.Tu o faci in tigaie normala? Da. Tot spun ca-mi iau o paellera, dar inca n-am reusit. Problema e ca nici nu mai stiu unde sa o tin. Report
January 16, 201214 yr comment_122768 Any, azi m-am gandit la tine cand am mancat-o. Cand ai s-o faci, ai sa vezi ce simplu e de facut, ca ai s-o repeti cu placere. Sa-ti fie de bine!Trebuie neaparat s-o fac, nu stiu cand dar trebuie sa o incerc.Tu o faci in tigaie normala? Da. Tot spun ca-mi iau o paellera, dar inca n-am reusit. Problema e ca nici nu mai stiu unde sa o tin. Tu poti s-o faci oriunde ca tot bine iti iese. Report